Autolaina opiskelijalle

Opiskelija voi saada lainaa auton hankintaan. Kilpailuta autolaina opiskelijalle usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit kilpailuttaa jopa 70 000 euron rahoituksen autoon, 1 -15 vuoden laina-ajalla. Lue lisää.

autolaina opiskelijalle
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Vakuudetonlaina.comin avulla säästät jopa tuhansia euroja

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Autolaina opiskelijalle löytyy helposti Vakuudetonlaina.comin avulla

Opiskelijana unelmoit uudesta autosta tai tarvitset luotettavan menopelin arjen haasteisiin. Autolaina voi olla avain auton ostamiseen, ja Vakuudetonlaina.com tarjoaa sinulle helpon ja vaivattoman tavan löytää sopiva autolaina juuri sinulle.

Voit hakea autolainaa ilman vakuuksia ja takaajia, mikä tekee lainan hakuprosessista nopean ja yksinkertaisen. Syötät vain haluamasi lainasumman ja laina-ajan, ja saat vertailtavaksesi useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Näin voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan autolainan ja päästä ajamaan unelmiesi autoa!

Autolainan todellinen vuosikorko helpottaa autolainojen vertailua

Autolainaa hakiessasi törmäät varmasti erilaisiin korkotarjouksiin ja lainaehtoihin. On tärkeää tietää, että lainojen kustannukset eivät rajoitu pelkästään korkoon, vaan mukaan tulevat myös muut kulut kuten tilinhoitomaksut ja avausmaksut.

Tästä syystä autolainan todellinen vuosikorko on erinomainen mittari eri lainojen vertailuun. Vakuudetonlaina.com tarjoaa sinulle helpon tavan vertailla autolainojen todellisia vuosikorkoja eri lainantarjoajien kesken.

Näin voit tehdä valinnan tietoisena lainan kokonaiskustannuksista ja valita edullisimman vaihtoehdon.

Osamaksulla auto toimii osamaksun vakuutena

Hankkiessasi autoa osamaksulla, auto toimii käytännössä osamaksun vakuutena. Tämä tarkoittaa sitä, että auto jää lainanantajan omistukseen kunnes osamaksu on kokonaan maksettu.

Osamaksulla auton ostaminen on suosittu vaihtoehto, sillä se mahdollistaa auton hankinnan ilman suurta kertamaksua. Osamaksulla saat auton heti käyttöösi, ja maksat auton hinnan kuukausierissä sovitun ajanjakson ajan.

Kun osamaksu on maksettu kokonaan, auto siirtyy omistukseesi. Muista kuitenkin tarkistaa osamaksun ehdot ja korot, jotta voit tehdä valinnan, joka sopii juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Autolaina opiskelijalle pankista tai rahoituslaitokselta

Autolaina opiskelijalle voi olla avain auton hankintaan ja liikkumisen vapauttamiseen opiskeluvuosina. Jos opiskelijalla ei ole tarpeeksi säästöjä auton ostamiseen kertamaksulla, autolaina pankista tai rahoituslaitokselta voi olla hyvä vaihtoehto.

Monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat erilaisia autolainavaihtoehtoja, ja kilpailuttamalla lainatarjouksia Vakuudetonlaina.comin avulla, opiskelija voi löytää itselleen sopivimman ja edullisimman autolainan.

Ennen autolainan hakemista on kuitenkin tärkeää arvioida omat taloudelliset mahdollisuudet ja suunnitella lainan takaisinmaksusuunnitelma huolellisesti. Opiskelijana saatat olla vielä opintojen aikana pienemmällä tulotasolla, joten on tärkeää varmistaa, että pystyt hoitamaan lainan kuukausierät ajallaan ilman liiallista taloudellista kuormitusta.

Autolainan korko ja lainan takaisinmaksuaika vaikuttavat suoraan lainan kokonaiskustannuksiin. Vertailuttamalla lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, voit löytää edullisimman korkotarjouksen ja sopivan laina-ajan, joka antaa sinulle mahdollisuuden maksaa laina takaisin ilman liikaa stressiä.

Kun haet lainaa autoon opiskelijana, tarkista myös mahdolliset opiskelija-alennukset tai muut edut, joita jotkut rahoituslaitokset saattavat tarjota opiskelijoille. Autolaina voi olla järkevä ratkaisu, kun tarvitset liikkumisen vapautta opiskeluvuosina, ja Vakuudetonlaina.com auttaa sinua löytämään parhaan autolainavaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi.

Usein kysytyt kysymykset

Lue alhaalta usein kysytyt kysymykset aiheesta: Autolaina opiskelijalle.

Voiko opiskelijana hakea lainaa auton ostoon?

Kyllä, opiskelijana voi hakea autoon lainaa Vakuudetonlaina.comin avulla. Autolainan myöntäminen opiskelijalle riippuu kuitenkin hakijan luottokelpoisuudesta ja tuloista.

Jos opiskelijalla on riittävästi tuloja ja hän täyttää lainanantajan vaatimukset, hänellä on mahdollisuus saada lainaa auton ostamiseen.

Voiko auton lainaa lyhentää enemmän?

Kyllä, voit lyhentää auton lainaa enemmän kuin sovitussa kuukausierässä. Tämä voi jopa lyhentää laina-aikaa ja säästää korkokuluissa.

On kuitenkin tärkeää varmistaa, että lainassa ei ole ylimääräisiä lyhennysmaksuja tai muita kustannuksia ylimääräisestä lyhennyksestä.

Saako autolainan ilman vakituista työpaikkaa?

Kyllä, voit saada autolainan ilman vakituista työpaikkaa. Autolainan myöntäminen riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta ja luottokelpoisuudesta.

Jos sinulla on riittävät tulot ja muutenkin vakaa taloudellinen tilanne, voit hakea autorahoitusta ilman vakituista työpaikkaa.

Kuka voi saada autolainaa?

Autorahoitusta voivat hakea yleensä kaikki vähintään 18-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja riittävä luottokelpoisuus. Lainan myöntämiseen vaikuttavat hakijan tulot, luottotiedot ja muut taloudelliset tekijät.

Voiko opiskelijana ostaa auton rahoituksella?

Kyllä, opiskelija voi ostaa auton rahoituksella. Auton rahoitus voi olla hyvä vaihtoehto, jos opiskelijalla ei ole tarpeeksi säästöjä tai haluaa jakaa auton hankintakulut useamman kuukauden aikana.

Voiko autolainaa maksaa enemmän?

Kyllä, voit maksaa auton lainasta enemmän kuin sovitut kuukausierät. Tämä voi lyhentää laina-aikaa ja säästää korkokuluissa.

On kuitenkin tärkeää tarkistaa, että lainassa ei ole ylimääräisiä maksuja ylimääräisestä lyhennyksestä.

Voiko 18-vuotias saada autolainaa?

Kyllä, 18-vuotias voi hakea Autolainaa, jos hänellä on riittävät tulot ja muut vaaditut edellytykset lainan saamiseksi. Lainan myöntämiseen vaikuttavat hakijan luottokelpoisuus ja taloudellinen tilanne.

Voiko opiskelijana ostaa auton?

Kyllä, opiskelijana voi ostaa auton, jos hänellä on tarvittavat varat tai mahdollisuus hankkia autolaina tai rahoitus auton ostoon.

Voiko 18-vuotias ostaa osamaksulla auton?

Kyllä, 18-vuotias voi ostaa auton osamaksulla, jos hänellä on riittävät tulot ja muut vaaditut edellytykset. Osamaksulla autoa ostettaessa maksetaan auton hinta kuukausierissä sovitun ajanjakson ajan.

Kuka voi saada autorahoituksen?

Autorahoituksen voi saada yleensä kuka tahansa vähintään 18-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot ja riittävä luottokelpoisuus. Lainan myöntämiseen vaikuttavat hakijan tulot, luottotiedot ja muut taloudelliset tekijät.

Kannattaako autorahoitus maksaa pois?

Auton rahoituksen aikaisempi maksaminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on ylimääräisiä varoja ja haluat säästää korkokuluissa. On kuitenkin tärkeää tarkistaa, että lainassa ei ole ylimääräisiä maksuja aikaisemmasta maksamisesta ja että taloudellinen tilanteesi sallii ylimääräisen lyhennyksen.