Autolaina viimeinen suurempi erä

Autolainan suurempi viimeinen erä maksamatta? Kilpailuta lainaa viimeisen erän maksamiseen jopa 70 000 euroa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

autolainan viimeinen suurempi maksuerä
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Vakuudetonlaina.comin avulla säästät jopa tuhansia euroja

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Autolainan suurempi viimeinen maksuerä – Tärkeä huomio auton rahoituksessa

Autolainan suurempi viimeinen maksuerä, eli jäännöserä, on tärkeä tekijä otettaessa huomioon auton rahoituksessa. Tässä artikkelissa käsittelemme tarkemmin autolainan viimeisen erän merkitystä ja mitä kannattaa ottaa huomioon päätöstä tehtäessä.

Lue artikkelimme huolella ja opi, kuinka voit tehdä fiksun päätöksen autolainan viimeisen suuremman erän suhteen.

Isompi viimeinen erä ja sen määritelmä ja merkitys

Autolainan isompi viimeinen maksuerä, jäännöserä, on summa, joka jää maksamatta laina-ajan päättyessä. Tämä erä on yleensä selvästi isompi kuin muut kuukausittaiset maksuerät.

Jäännöserä on suunniteltu tulemaan maksettavaksi koko laina-ajan päättymisen yhteydessä.

Isompi viimeinen erä ja uuden auton pienemmän kuukausierän houkutus

Jäännöserän suuruus mahdollistaa pienemmän kuukausierän laina-ajan aikana. Monet lainanottajat houkutellaan tähän vaihtoehtoon, koska pienempi kuukausierä voi vaikuttaa taloudellisesti helpommalta.

On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä voi lisätä korkokuluja kokonaisuudessaan. Pienempien kuukausierien takia laina-aika venyy, jolloin korkoja kertyy enemmän.

Kilpailuta isompi viimeinen erä ja sen todellinen vuosikorko

Kun harkitset autolainan ottamista, on suositeltavaa kilpailuttaa jäännöserän korko Vakuudetonlaina.comin kaltaisen palvelun avulla. Kilpailuttaminen auttaa sinua löytämään edullisimman lainatarjouksen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Viimeinen maksuerä ja sen vaikutus kokonaiskustannuksiin

On tärkeää ymmärtää, että jäännöserä vaikuttaa kokonaiskustannuksiin, ja siksi sen huomioiminen päätöksenteossa on elintärkeää. Jos valitset suuremman jäännöserän ja pienemmät kuukausierät, sinun on tiedostettava, että loppujen lopuksi maksat enemmän korkoja.

Auton hinta ja sen vaikutus jäännöserän maksamiseen

Kun otat autolainaa, mieti jo etukäteen, miten maksat jäännöserän laina-ajan päättyessä. Voit harkita säästämistä tai sijoittamista, jotta sinulla on tarvittava summa erän maksamiseen.

Toisaalta, jos olet jo hankkinut auton ja tiedät, että myyt sen ennen laina-ajan päätöstä, voit käyttää auton myyntituloa jäännöserän maksamiseen. Tässä kannattaa huomioida auton arvo ja sen aleneminen.

Auton arvo ja sen vaikutus lainan takaisinmaksuun

Auton arvo ja suurempi jäännöserä voivat vaikuttaa merkittävästi lainan takaisinmaksuun. Auton arvon laskiessa nopeasti, suurempi jäännöserä voi tarkoittaa sitä, että lainan kokonaissumma voi ylittää auton myyntiarvon rahoituksen päättyessä.

Tämä voi aiheuttaa haasteita lainan takaisinmaksussa, jos et ole varautunut maksamaan suurempaa summaa kerralla.

On tärkeää arvioida realistisesti auton arvon kehitys rahoituskauden aikana ja harkita huolellisesti, millaisen jäännöserän voit sitoutua maksamaan. Kilpailuttaessasi autolainan Vakuudetonlaina.comissa voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sopivan lainan, joka tarjoaa turvallisen takaisinmaksusuunnitelman ja sopivan jäännöserän.

Näin voit nauttia uudesta autosta huolettomasti tulevaisuudessa.

Vakuudellinen ja vakuudeton laina uuden auton ostamisessa

Jos sinulla on mahdollisuus tarjota lainalle vakuuksia, vakuudellinen autolaina voi tarjota edullisemman koron ja paremmat lainaehdot. Jos taas et voi tarjota vakuuksia, vakuudetonlaina.com tarjoaa vaihtoehdon hakea vakuudetonta autolainaa ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Kilpailuta autolainasi Vakuudetonlaina.comissa

Kilpailuttaessasi autolainasi Vakuudetonlaina.comissa, saat laajan kattauksen eri lainantarjoajia ja voit vertailla eri tarjouksia helposti. Tämä auttaa sinua löytämään edullisimman autolainan, joka sopii juuri sinulle.

Autolainan isompi viimeinen maksuerä on tärkeä päätös auton hankinnassa. Harkitse huolellisesti vaihtoehtoja ja vertaile eri tarjouksia. Muista, että jäännöserä voi vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin ja siihen, miten haluat takaisinmaksuaikataulun suunnitella.

Tee uuden auton hankinta fiksusti

Valitse viisaasti autolainan viimeisen suuremman erän suhteen. Tee perusteellinen selvitys oman taloudellisen tilanteesi mukaan ja valitse vaihtoehto, joka parhaiten sopii tarpeisiisi ja mahdollisuuksiisi.

Muista Vakuudetonlaina.com

Vakuudetonlaina.com on sinun luotettava kumppanisi autolainan kilpailuttamisessa. Palvelumme avulla voit löytää edullisimman ja sopivimman autolainan tarpeisiisi.

Muista käyttää Vakuudetonlaina.comia autolainasi vertailussa ja tee fiksu päätös tulevasta autosi rahoituksesta.

Usein kysytyt kysymykset

Lue alhaalta usein kysytyt kysymykset aiheesta: autolainan suurempi viimeinen erä.

Kannattaako suurempi viimeinen maksuerä?

Viimeisen suuremman erän käyttäminen autolainassa voi olla harkinnan arvoinen vaihtoehto, jos haluat alentaa kuukausierää lainan aikana. Tämä tarkoittaa, että suurempi osa lainasta maksetaan viimeisessä erässä, mikä pienentää kuukausierän suuruutta laina-ajan aikana.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että tämä voi lisätä korkokuluja kokonaisuudessaan, joten harkitse huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Kannattaako autolaina maksaa kerralla pois?

Autolainan kerralla pois maksaminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on siihen mahdollisuus. Tällöin säästät korkokuluissa, ja auton omistus siirtyy välittömästi sinulle ilman lainaa.

Jos taloudellinen tilanteesi sallii kerralla maksamisen, se voi olla järkevä päätös.

Kannattaako auto ostaa rahoituksella vai pankkilainalla?

Auton ostotapa riippuu yksilöllisestä tilanteestasi. Rahoituksella ostaminen voi tarjota joustavuutta ja mahdollisuuden säilyttää säästösi muuhun käyttöön.

Toisaalta pankkilaina voi olla edullisempi vaihtoehto, jos sinulla on hyvä luottokelpoisuus ja varaa asettaa auto vakuudeksi.

Kannattaako autolaina ottaa pankista vai autoliikkeestä?

Autolainan ottaminen pankista tai autoliikkeestä voi riippua tarjolla olevista ehdoista ja koroista. Kilpailuttaminen Vakuudetonlaina.comin avulla auttaa löytämään parhaan tarjouksen riippumatta siitä, mistä lainaa haet. Vertaile eri vaihtoehtoja ja valitse sinulle sopivin autolainatarjous.