Autoluotto ilman vakuuksia tai takaajia

Hae autoluotto ilman vakuuksia tai takaajia. Voit kilpailuttaa autoluoton usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Hae autoluottoa jopa 70 000 euroa. Laina-aika 1 - 15 vuotta. Lue lisää.

autoluotto
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Vakuudetonlaina.comin avulla säästät jopa tuhansia euroja

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Paras autoluotto löytyy Vakuudetonlaina.comin avulla

Kun haaveilet unelmiesi autosta, autoluotto voi olla avain sen toteuttamiseen. Vakuudetonlaina.com tarjoaa sinulle helpon ja kätevän tavan löytää paras autoluotto tarpeisiisi.

Voit hakea autoluottoa jopa 70 000 euroa, joten voit rahoittaa juuri sellaisen auton kuin haluat, oli se sitten uusi tai käytetty.

Autoluottoa voi hakea jopa 70 000 euroa

Unelmien auton hankinta voi vaatia suuremman lainan, ja Vakuudetonlaina.comin kautta voit hakea autoluottoa jopa 70 000 euroa. Me autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan lainan, oli kyseessä sitten kompakti kaupunkiauto tai tilava perhefarmari.

Kilpailuta autolaina ja saat useita lainatarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta

Autolainan kilpailuttaminen on älykäs liike, kun haluat saada parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Vakuudetonlaina.comin avulla voit kilpailuttaa autolainan vaivattomasti ja saat useita houkuttelevia lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Vertaile eri vaihtoehtoja tarkkaan ja valitse juuri sinulle sopivin laina, joka tarjoaa edullisen koron ja joustavat lainaehdot.

Vakuudetonlaina.com palvelu on täysin maksuton

Monet lainanvälityspalvelut perivät maksuja lainojen kilpailuttamisesta, mutta Vakuudetonlaina.comin palvelu on täysin maksuton. Voit hyödyntää palveluamme ilman lisäkuluja tai sitoumuksia.

Me haluamme tehdä autolainan hakemisesta mahdollisimman helppoa ja edullista sinulle.

Hae autolainaa tilillesi helposti ja nopeasti

Auton hankinta voi olla iso päätös, mutta autolainan hakeminen ei tarvitse olla vaikeaa. Vakuudetonlaina.comin kautta voit helposti täyttää lainahakemuksen verkossa ja saat lainapäätöksen nopeasti.

Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen, voit saada rahat tilillesi nopeasti ja päästä toteuttamaan autounelmasi. Älä odota enää, vaan ota askel kohti unelmiesi autoa Vakuudetonlaina.comin avulla.

Me autamme sinua löytämään parhaan autoluoton, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi. Nauti ajamisen ilosta uuden auton ratissa ja anna meidän huolehtia autolainastasi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lue alhaalta usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta: autoluotto.

Onko autorahoitus järkevä?

Kyllä, autorahoitus voi olla järkevä vaihtoehto monille auton ostajille. Se mahdollistaa auton hankinnan ilman suurta kertasummaa ja antaa mahdollisuuden maksaa auton hinta kuukausittain sovitussa aikataulussa.

Autorahoitus tarjoaa joustoa talouteen, sillä auton voi hankkia heti tarpeen ilmetessä, ja samalla voi säilyttää säästöjä tai sijoituksia muissa kohteissa.

Onko autorahoitus lainaa?

Kyllä, autorahoitus on lainaa. Se on rahoitusmuoto, jossa rahoitusyhtiö tai pankki myöntää lainan auton ostajalle, ja lainaa maksetaan takaisin sovituissa kuukausierissä.

Autorahoitus voi olla vakuudellista tai vakuudetonta, riippuen siitä, tarvitaanko lainalle lisävakuuksia.

Mikä on hyvä autorahoituksen korko?

Hyvä autorahoituksen korko vaihtelee markkinatilanteen mukaan, ja se riippuu myös hakijan luottokelpoisuudesta. Yleisesti ottaen matala korko on toivottavaa, koska se tarkoittaa edullisempaa lainan takaisinmaksua.

Hyvä korko on yksilöllinen ja voi vaihdella eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien välillä. Vakuudetonlaina.com auttaa kilpailuttamaan autorahoituksen useiden eri toimijoiden kesken, jotta löydät parhaan mahdollisen korkotarjouksen.

Onko autolainassa euribor?

Euribor ei yleensä ole käytössä autolainojen viitekorkona. Autolainojen korko voi perustua esimerkiksi pankin omaan Prime-korkoon tai muuhun sovittuun korkotasoon.

Korko voi olla myös kiinteä koko laina-ajan tai vaihtua markkinakoron muutosten mukaan. On tärkeää tarkistaa ja selvittää lainaehtoihin kirjattu korkotyyppi ja sen ehdot ennen autolainan ottamista.

Vakuudetonlaina.com auttaa vertailemaan eri rahoituslaitosten tarjoamia korkoja ja lainaehtoja, jotta löydät parhaan sopimuksen juuri sinulle.