Paljonko autolainaa voi saada?

Lähetä maksuton lainahakemus ja tarkista paljonko voit saada lainaa käytetyn tai uuden auton ostoon. Autolaina kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lainaa jopa 70 000 euroa. Laina-aika 1 - 15 vuotta. Lue lisää.

paljonko autolainaa
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Vakuudetonlaina.comin avulla säästät jopa tuhansia euroja

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Autolaina kannattaa kilpailuttaa Vakuudetonlaina.comin avulla

Oletko hankkimassa uutta autoa tai vaihtamassa käytettyyn? Auto on iso investointi, ja monet tarvitsevatkin rahoitusta auton hankintaan.

Autolainan kilpailuttaminen on älykäs tapa varmistaa, että saat parhaat mahdolliset lainaehdot ja edullisimman koron. Vakuudetonlaina.com tarjoaa helpon ja kätevän tavan kilpailuttaa autolainaa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Rahoita uusi auto tai käytetty auto vakuudettomalla lainalla

Vakuudetonlaina.comin avulla voit hakea rahoitusta niin uuden kuin käytetyn auton hankintaan ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton autolaina tekee auton hankinnasta vaivatonta, kun sinun ei tarvitse asettaa muita vakuuksia lainan saamiseksi.

Voit rahoittaa auton hankinnan joustavasti ja huolettomasti ilman ylimääräistä taakkaa.

Halvin autolaina kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Vakuudetonlaina.comin avulla voit kilpailuttaa autolainasi helposti ja nopeasti useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Vertailemalla eri lainatarjouksia voit löytää halvimman autolainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Kilpailutusprosessi on vaivaton ja maksuton, joten voit säästää sekä aikaa että rahaa.

Hae lainaa tarpeesi mukaan 10 000 €, 20 000 € tai jopa 70 000 €

Vakuudetonlaina.comin kautta voit hakea lainaa juuri sinun tarpeisiisi sopivalla summalla. Voit rahoittaa auton hankinnan pienemmällä lainasummalla tai hakea suuremman lainan, mikäli tarvitset kattavampaa rahoitusta.

Voit hakea lainaa aina 1000 eurosta jopa 70 000 euroon asti, joten valinnanvaraa riittää erilaisiin autotoiveisiin. Auton hankinta voi olla suuri ja merkittävä päätös, ja siksi onkin tärkeää tehdä se harkiten ja huolellisesti.

Vakuudetonlaina.comin avulla voit kilpailuttaa autolainan vaivattomasti ja löytää parhaan tarjouksen. Muista vertailla lainaehtoja ja korkoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Näin voit varmistaa, että autolainasi on räätälöity juuri sinulle sopivaksi ja että voit nauttia huolettomasta auton hankinnasta.

Usein kysytyt kysymykset

Lue alhaalta usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta: Paljonko voi saada autolainaa?

Paljonko voi saada autolainaa?

Autolainan määrä voi vaihdella suuresti riippuen yksilöllisestä tilanteestasi, taloudellisista tekijöistä ja lainanantajan ehdoista. Vakuudetonlaina.comin avulla voit hakea autolainaa jopa 70 000 euroon asti, mutta tarkka lainasumma määräytyy hakemuksesi perusteella.

Muista aina hakea lainasumma, joka on realistinen suhteessa omaan maksukykyysi.

Kannattaako autoon ottaa lainaa?

Autoon lainan ottaminen voi olla järkevää, jos et halua tai pysty maksamaan auton koko kauppasummaa kerralla. Laina auttaa sinua hankkimaan tarvitsemasi auton nopeasti ja voit jakaa auton hankintakustannukset usealle kuukaudelle sopivissa erissä.

On kuitenkin tärkeää huolellisesti harkita oman taloudellisen tilanteesi ja maksukykysi ennen lainan ottamista, jotta varmistat, että pystyt maksamaan kuukausierät sujuvasti.

Kannattaako auto maksaa osamaksulla?

Osamaksulla auton ostaminen voi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, jos et halua tai pysty maksamaan auton koko kauppasummaa kerralla. Osamaksu mahdollistaa auton hankkimisen ilman suurta kertamaksua, ja voit jakaa auton hankintakustannukset tasaisiin kuukausieriin.

Tärkeää on kuitenkin arvioida tarkkaan oma taloudellinen tilanne ja varmistaa, että pystyt maksamaan kuukausierät sujuvasti sovitussa aikataulussa. Lisäksi on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja korkoja Vakuudetonlaina.comin avulla, jotta löydät itsellesi edullisimman ja sopivimman osamaksusopimuksen.

Mikä on hyvä autolainan korko?

Hyvä autolainan korko vaihtelee markkinatilanteen ja lainanantajien välillä. Kilpailuta autolainan korko Vakuudetonlaina.comin avulla, jotta voit löytää edullisimman tarjouksen.

Hyvä korko on sellainen, joka on kilpailukykyinen ja sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Älä keskity pelkästään korkoon, vaan huomioi myös muut lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitomaksut, jotka vaikuttavat todelliseen vuosikorkoon.

Onko järkevää ostaa auto autolainalla?

Autolainan ottaminen voi olla järkevää, jos se sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja auton hankintatarpeeseen. Laina voi auttaa sinua hankkimaan haluamasi auton nopeammin, eikä sinun tarvitse käyttää kaikkea säästöäsi auton hankintaan.

Muista kuitenkin arvioida huolellisesti lainan takaisinmaksusuunnitelma ja varmistaa, että pystyt maksamaan kuukausierät sovitusti ilman liiallista kuormitusta taloudellesi. Kilpailuta lainatarjoukset Vakuudetonlaina.comissa ja valitse itsellesi sopivin ja edullisin vaihtoehto.