Vakuudeton laina ilman liitteitä heti!

Kilpailuta vakuudeton laina ilman liitteitä yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Lainaa heti ilman liitteitä

vakuudeton laina ilman liitteitäEtsitkö vakuudetonta lainaa ilman liitteitä? Jotta löytäisit edullisimman ja parhaimman vakuudettoman lainan heti tilille ilman liitteitä, lainatarjoukset kannattaa aina kilpailuttaa. Täyttämällä lainahakemuksen verkkosivuillamme, kilpailutamme puolestasi jopa yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen vakuudettomat lainat ilman liitteitä. Täytä ilmainen lainahakemus ja hae 2 000 – 70 000 € vakuudetonta lainaa 1–15 vuoden maksuajalla – saat lainallesi markkinoiden kilpailukykyisimmän koron alkaen vain 4.19 %.

Mistä lainaa ilman liitteitä?

Laina ilman liitteitä on yleensä vakuudeton luotto, eli lainaa voi saada täysin ilman vakuuksia tai lainan takaajia. Esimerkiksi kulutusluotto, joustoluotto ja pikalaina ovat vakuudettomia lainoja. Kun haet vakuudellista lainaa vaikkapa omasta pankista, sinun on toimitettava lainahakemus yhdessä lukuisten liitteiden kanssa, jotta pankin henkilökunta pystyy arvioimaan, riittävätkö vakuudet lainan takaamiseksi. Vakuudellisen lainan hakeminen saattaakin tästä syystä kestää useiden päivien ajan.

Lainaa ilman liitteitä on puolestaan helppo hakea suoraan netissä, koska sinun ei tarvitse varata pankkiin erillistä neuvotteluaikaa vakuuksien läpikäymiseksi. Tästä syystä vakuudetonta lainaa on mahdollista saada heti tilille ilman liitteitä. Lainaprosessi on tehty todella helpoksi ja nopeaksi, ja tästä syystä lainarahat voidaan maksaa tilille jo saman päivän aikana.

Kuka voi hakea lainaa ilman liitteitä?

Lainaa ilman liitteitä voi hakea Suomessa pysyvästi asuva henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi monet pankit ja rahoituslaitokset voivat edellyttää hakijalta minimi-ikää lainan saamiseksi ilman liitteitä. Luotonmyöntäjästä riippuen hakijan ikäraja voi vaihdella 18 ja 25 vuoden välillä, mutta yleensä se on noin 20–23 vuotta.

Tarkemmat ehdot lainan saamiseksi kannattaa tarkistaa huolellisesti ennen lainahakemuksen täyttämistä, jotta voimme kilpailuttaa yhteistyökumppaniemme joukosta juuri sinulle parhaat lainat. Mikäli sinulla herää kysyttävää lainan kilpailuttamiseen tai lainahakemuksen täyttämiseen liittyen, suosittelemme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme, jolloin voimme neuvoa sinua hakemuksen täyttämisessä ja lainatarjouksien vertailussa.

Voiko luottotiedoton saada lainaa heti tilille ilman liitteitä?

Yksi tärkeimmistä ehdoista, jonka luotonmyöntäjät ovat asettaneet vakuudettomille lainoille, ovat puhtaat luottotiedot. Puhtailla luottotiedoilla hakija voi osoittaa pankeille ja rahoituslaitoksille, että hän on hoitanut raha-asiansa säntillisesti ja maksanut lainansa ja laskunsa ajallaan pois. Koska vakuudeton luotto on luotonmyöntälle vakuudellista lainaa riskialttiimpi laina – nimenomaan sen vuoksi, että lainaa voi saada ilman vakuuksia – luotonmyöntäjät pyrkivät minimoimaan lainaamisen riskiä tarkastamalla poikkeuksetta hakijan luottotiedot.

Luottotietojen puutteellisuus osoittaa luotonmyöntäjälle, että hakijalla on esiintynyt aikaisemmin vaikeuksia luottojen tai laskujen maksussa, jonka vuoksi lainaamisen riski kasvaa entisestään. Tästä syystä luottotiedoton ei voi hakea lainaa ilman vakuuksia.

Maksuhäiriömerkintä ei kuitenkaan kaikissa tapauksissa estä saamasta lainaa – tällöin lainan ehdot on vain neuvoteltava luotonmyöntäjän kanssa erikseen. On myös todennäköistä, että luotonmyöntäjä edellyttää hakijalta lainalle vakuuksia tai lainan takaajaa. Näissä tapauksissa luottotiedoton voi muun muassa pyytää lainantakausta pankkilainaan velka-asioihin erikoistuneen Takuusäätiön kautta.

Lainaa heti tilille: Luoton nimelliskorko ja todellinen vuosikorko

Vakuudettomien lainojen korkotaso voi vaihdella luotonmyöntäjien välillä suuresti. Markkinoiden kalleimman ja edullisimman luoton välillä voi esiintyä helposti jopa yli kymmenen prosentin eroja, mikä voi merkitä lainakuluissa jopa tuhansia euroja. Pelkästään luoton nimelliskorko voi vaihdella luotonmyöntäjien välillä useita prosentteja, ja kun tähän päälle lisätään vielä muut lainakulut, kuten avausmaksu, laskutuslisät, tilinhoitokulut ja muut luotonmyöntäjän veloittamat palvelumaksut, lainan kustannukset saattavat nousta laina-aikana lähes huomaamatta todella kalliiksi.

Jos haet lainaa ensimmäisiä kertoja, lainojen nimelliskorko ja todellinen vuosikorko voivat hämmentää – eikä syyttä, sillä nämä termit menevät monilta vahingossa sekaisin. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että lainan nimelliskorko ja vuosikorko ovat kaksi eri asiaa ja näin ne vaikuttavat lainakustannuksiin eri tavoin.

Lainan nimelliskorko on lainan pääasiallinen korko, joka muodostetaan luotonmyöntäjän käyttämän viitekoron (esim. Euribor) ja lainanhakijalle määritellyn asiakaskohtaisen marginaalikoron pohjalta. Marginaalikoron muodostumiseen vaikuttavat hakijan tulot, luottotiedot sekä aikaisemmat velat. Mitä paremman maksukyvyn hakija pystyy lainalleen esittämään, sitä kilpailukykyisemmällä korolla hän voi saada lainaa.

Jos vertaat keskenään pelkästään vakuudettomien lainojen nimelliskorkoa, vertailun ulkopuolelle jää tärkeitä kuluja, jotka vaikuttavat merkittävällä tavalla siihen, kuinka paljon tulet todellisuudessa lainastasi maksamaan. Näin ollen, kun luoton nimelliskorkoon lisätään kaikki lainakulut, lainalle voidaan muodostaa todellinen vuosikorko.

Lainan todellinen vuosikorko on nimenomaan se korko, jota lainavertailussa kannattaa käyttää hyödyksi, sillä nimelliskorko ei kerro koko totuutta siitä, paljonko lainasi tulee sinulle kustantamaan. Kun haet lainaa heti tilille, käytä aina lainavertailussa hyödyksi todellista vuosikorkoa, sillä tällä tavalla pystyt todenmukaisesti selvittämään kaikki tulevaan lainaasi liittyvät kulut.

Vakuudettomien luottojen korkokatto – paljonko lainan korko saa olla?

Vakuudettomille lainoille on asetettu korkokatto, jonka ansiosta lainakustannukset eivät pääse enää nousemaan yhtä korkeiksi kuin mitä ne ovat aikaisemmin olleet. Uuden korkokattolain ansiosta monet pankit ja rahoituslaitokset ovat laskeneet korkokustannuksia tuntuvasti. Tämän vuoksi voit hakea huolellisen kilpailuttamisen kautta edullista lainaa ilman liitteitä helposti ja nopeasti.

Vuonna 2019 voimaan astuneen korkokattolain mukaan vakuudettoman lainan korko voi olla 20 ja vuosittaiset kustannukset eivät saa nousta yli 150 euroon. Kyseinen korkokattolaki koskee vakuudettomia kulutus- ja limiittiluottoja sekä luottokortteja. Vuoden 2020 heinäkuussa koronapandemiasta johtuvan taloudellisesti epävakaan tilanteen vuoksi voimaan astui uusi väliaikainen korkokatto, joka rajasi joidenkin kuluttajaluottojen vuosikoron kymmeneen prosenttiin.

Väliaikaista korkokattoa pidennettiin myöhemmin syyskuuhun 2021 asti, jonka jälkeen se on palautettu takaisin vuonna 2019 säädetyn korkokattolain tasolle. Korkokattolakien säätämisestä vastaava työryhmä on kuitenkin aloittanut uuden hankeen, jonka päämääränä on muuttaa vakuudettomien luottojen korkokattoa kuluttajille entistä suotuisampaan suuntaan.

Kilpailuttamalla luotot vertailupalvelumme kautta, saat aina ajankohtaiset ja nykyistä korkokattolakia vastaavat lainatarjoukset yli 30 yhteistyökumppaniemme joukosta. Näet lainatarjousten joukosta selkeästi kaikki korkokustannukset huomioiden pienimmätkin lainakulut. Tiedät siis aina tarkalleen, paljonko tulet lainastasi maksamaan.

Löydä edullisin korko lainallesi ilman liitteitä

On ymmärrettävää, että vakuudettomien lainojen korkotaso ja jatkuvasti muuttuvat korkokattolait voivat hämmentää. Vakuudettomien lainojen kasvanut kysyntä on myös johtanut siihen, että lainamarkkinoilta on mahdollista löytää tänä päivänä kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat lainaa heti ilman liitteitä. Monet näistä luotonmyöntäjistä mainostavat kotisivuillaan pelkästään lainojen nimelliskorkoa – tällöin lainavertailu nimelliskorkoja vertaamalla ei kykene antamaan tarpeeksi hyvää kuvaa siitä, millaisella korolla sinun on mahdollista saada lainaa.

Erillisten lainahakemusten täyttäminen ja lähettäminen kaikille pankeille ja rahoituslaitoksille voi kuitenkin olla uuvuttavaa työtä. Mikäli tarvitset rahat tilillesi heti, ei aika välttämättä edes riitä siihen, että täytät kymmeniä eri lainahakemuksia ja odotat lainapäätöstä jopa vuorokausien ajan.

Jotta säästäisit aikaa ja rahaa, voit jättää luottojen kilpailutuksen meidän huoleksemme. Kun täytät helpon lainahakemuksen verkkosivuillamme, kilpailutamme parhaat vakuudettomat lainat 70 000 euroon asti jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen joukosta muutamissa minuuteissa. Voit siis saada lukuisia lainatarjouksia yhdellä lainahakemuksella.

Hae lainaa ilman piilokuluja

Kun kilpailutat lainat vertailupalvelumme kautta, löydät lainallesi edullisimman koron ilman ikäviä piilokuluja. Vertailukoneemme kilpailuttaa lainat todellisen vuosikoron perusteella, eli kaikki lainaan liittyvät kulut on huomioitu vertailussa. Voit valita lainatarjousten joukosta edullisimman lainan mutkattomasti, sillä vertailukone järjestää saamasi lainatarjoukset selkeään paremmuusjärjestykseen edullisimmasta kalleimpaan.

Lainan hakeminen: Löydä paras luotto nopeasti

Voit hakea lainaa helposti vertailupalvelumme kautta seuraavasti:

  1. Valitse lainasumma, laina-aika ja sopiva kuukausierä
  2. Siirry lainahakemuksen täyttämiseen
  3. Tarkista lainahakemuksen tiedot ja lähetä hakemus
  4. Odota sillä aikaa, kun kilpailutamme parhaat luotot ilman liitteitä
  5. Tutustu lainaehtoihin, tarkista luoton korko ja hyväksy paras lainatarjous
  6. Rahat voidaan siirtää tilillesi jopa saman vuorokauden aikana.

Voit myös hakea lainaa lainojen yhdistämiseen ilman vakuuksia. Vakuudeton yhdistelylaina on hyvin suosittu tapa yhdistää vanhat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Lainaa ilman liitteitä: Saanko lainaa milloin vain ilman liitteitä?

Voit hakea lainaa ilman liitteitä helposti vertailupalvelumme kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että lainahakemuksen lähettäminen ei edellytä sinulta erillisten liitteiden lähettämistä. Tästä syystä lainahakemuksen täyttämiseen ei mene parhaimmillaan kuin muutama minuutti. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat lainatarjouksia useilta pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Kaikki yhteistyökumppanimme eivät välttämättä tee lainapäätöstä, mutta saat useita lainatarjouksia yhdellä lainahakemuksella.

Jos haet pienempää lainasummaa, esimerkiksi 2 000 euroa, luotonmyöntäjä ei välttämättä edellytä sinulta yhtään liitettä, vaan lainarahat voidaan siirtää tilillesi heti, kun olet hyväksynyt valitsemasi lainatarjoksen. Jos puolestaan haet suurempaa lainasummaa, esimerkiksi 10 000 tai 15 000 euron luottoa, tällöin luotonmyöntäjä voi pyytää sinulta palkkakuitteja säännöllisten kuukausitulojen todentamiseksi. Näiden liitteiden toimittaminen on kuitenkin helppoa ja nopeaa. Mahdolliset palkkakuitit kannattaakin lähettää luotonmyöntäjälle heti, jotta lainasumma voidaan maksaa tilillesi pikimmiten.

Hae lainaa joustavissa maksuerissä

Täyttämällä helpon lainahakemuksen vertailupalvelumme avulla, voit löytää edullisimman luoton jopa muutamissa minuuteissa. Vertailemalla lainatarjoukset yli 30 yhteistyökumppanimme joukosta kilpailutat itsellesi edullisen luoton juuri itsellesi sopivissa maksuerissä – voit hakea lainaa palvelussamme 1–15 vuoden joustavalla maksuajalla.

On hyvä pitää mielessä, että laina-aika tulee sovittaa mahdollisimman hyvin haettuun lainasummaan. Suuri lainasumma edellyttää luonnollisesti pitempää maksuaikaa, mutta laina-aika ei toisaalta saa venyä liian pitkäksi, sillä tällöin lainakulut saattavat nousta turhan kalliiksi. Liian lyhyt laina-aika puolestaan säästää lainakuluissa, mutta suuret lainanlyhennykset voivat vaikeuttaa muiden juoksevien kulujen kattamista, jos kaikki rahat menevät lainan lyhentämiseen.

Laina-aika on sopiva silloin, kun lainaa on mahdollista lyhentää riittävän suurissa erissä ilman, että rahaa ei jäisi muuhunkin elämiseen. Jos kuitenkin huomaat, että laina-aika on turhan pitkä, lainan voi maksaa kokonaisuudessaan pois myös etukäteen ilman lisäkuluja, kun olet löytänyt vertailun avulla lainan, jossa lainan lyhentäminen onnistuu myös sovittua suuremmissa erissä.

Löydä sopiva kuukausierä lainalaskurillamme

Voit laskea sopivan kuukausilyhennyksen lainalaskurimme avulla lainasummaa ja laina-aikaa säätämällä. Valitse esimerkiksi lainalaskuriin laina-ajaksi 5 vuotta ja lainasummaksi 12 000 €, jolloin lainalaskuri laskee esimerkkikoron avulla, paljonko luoton kuukausierä on. Jos kuukausierä on mielestäsi liian suuri, voit pidentää laina-aikaa tai laskea lainasummaa. Jos 5 vuotta vaikuttaa sopivalta laina-ajalta lainasummaan nähden, voit siirtyä lainalaskurista suoraan lainahakemuksen täyttämiseen ja luottojen kilpailutukseen.

Hae lainaa ilman lisäkuluja

Kuluttajat ovat säästäneet kilpailutuksen avulla tuhansia euroja lainakustannuksia, joten mikset sinäkin? Voit löytää vertailupalvelumme kautta lainan ilman lisäkuluja, sillä asiakkaanamme sinun ei tarvitse maksaa lainavertailusta mitään – lainahakemuksen täyttäminen ja luottojen kilpailuttaminen on sinulle täysin ilmaista!

Mikäli löydät lainatarjousten joukosta sopivan lainan, voit hyväksyä lainan ilman lisäkuluja, jolloin lainarahat voidaan siirtää tilillesi heti. Saat usein ensimmäiset alustavat lainatarjoukset jopa välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Sinun ei tarvitse lähettää yhtään erillistä liitettä luotonmyöntäjälle, jos tämä ei sitä edellytä sinulta. Tutustu vain lainaehtoihin, hyväksy lainatarjous kätevästi verkossa ja saat lainarahat tilillesi jopa heti!

Edullista luottoa ilman sitoumuksia

Koska lainahakemuksen lähettäminen ei maksa mitään, voit kokeilla lainavertailua ilman sitoumuksia myös silloin, kun et ole vielä täyin varma siitä, aiotko hyväksyä lainatarjouksen vai et. Toisin sanoen, mikäli yksikään kilpailutetuista lainoista ei vastaa tarpeitasi, sinun ei tarvitse tehdä hakemukselle mitään – suurin osa lainatarjouksista on yleensä voimassa 7–30 päivän ajan, joten voit vertailla lainoja kaikessa rauhassa.

Jos et hyväksy yhtäkään saamistasi lainatarjouksista annetun aikarajan sisällä, lainatarjoukset raukeavat automaattisesti, eli sinun ei tarvitse ilmoittaa meille tai luotonmyöntäjälle erikseen, jo et halua ottaa lainatarjousta vastaan. Emme veloita sinulta myöskään lisämaksuja siitä, jos olet jättänyt lainan hakemisen kesken – lainavertailu on sinulle aina kulutonta ja turvallista!

Vertaile lainoja milloin itse haluat

Voit vertailla lainoja vertailupalvelussamme juuri silloin, kun itse haluat. Lainahakemus ja vertailupalvelu ovat kuluttajien saatavilla vuorokauden ympäri, ja monet luotonmyöntäjät tekevät luottopäätöksiä myös tavallisten pankkien toimistoaikojen ulkopuolella.

Lainavertailu on erittäin helppoa ja joustavaa, koska pystyt itse päättämään, missä ja milloin teet lainahakemuksen – oli se sitten illalla myöhään ennen nukkumaanmenoa tai aamujunassa matkalla töihin. Saat ensimmäiset alustavat lainapäätökset jopa minuuttien sisällä lainahakemuksen lähettämisestä ja lainarahat voidaan maksaa tilillesi milloin vain klo 7 ja 23 välillä.

Täytä ilmainen lainahakemus ja löydä edullisin luotto hetkessä

Etsitkö edullista ja nopeaa luottoa ilman turhaa paperisotaa? Lainantarve voi usein yllättää juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa ja seuraavaan palkkapäivään voi olla vielä useita viikkoja. Jos tarvitset pikaisesti lainaa vaikkapa auton korjaamista tai myöhästyneen laskun maksamista varten, edullinen vakuudeton laina voi löytyä lainavertailumme kautta jo muutamissa minuuteissa.

On kuitenkin erittäin tärkeää, että muistat kilpailuttaa vakuudettomat luotot, vaikka lainantarve olisi miten äkillinen tahansa. Huolellista kilpailutusta ei kannata koskaan jättää välistä, sillä saatat vahingossa ottaa lainan, joka on aluksi vaikuttanut edulliselta ja joustavalta vaihtoehdolta, mutta johon sisältyy yllättäen ikäviä piilokuluja – tai vastaavasti olet saanut lainallesi suhteellisen edulliset lainakulut vaikkapa omasta pankista, mutta kilpailuttamisen avulla olisit voinut löytää itsellesi tätäkin edullisemman luoton.

Pyydä lainatarjous nyt ja hyväksy paras laina myöhemmin

Lainavertailu on siis käytännössä ainoa luotettava ja tehokas keino selvittää, mistä löydät kaikkein edullisimman ja joustavimman lainan ilman vakuuksia. On hyvä pitää mielessä, että lainavertailu ei vie kuin muutaman minuutin, on sinulle kuluttajana täysin ilmaista, eikä lisäksi sido sinua ottamaan lainaa, jos sopivaa korkotasoa ei löydy. Kilpailutuksesta on sinulle siis pelkkää etua – kun kilpailutat luotot, säästät lainakuluissa vähintään kymmeniä euroja, mutta usein jopa satoja euroja!

Mikset siis kilpailuttaisi lainoja vaikka samalta istumalta? Jos harkitset lainaa, lainavertailu voidaan suorittaa jo hyvissä ajoin ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Jos suunnittelet esimerkiksi auton ostoa, voit kokeilla kilpailuttaa lainat jo ennen kuin sopiva auto on löytynyt. Näin pystyt tekemään autosta ostotarjouksen heti sen löytyessä. Tämä on erityisen kätevää esimerkiksi silloin, kun haluat ostaa auton huutokaupasta, sillä tällöin pystyt jättämään lainahakemuksen tulille, huutamaan auton itsellesi ja hyväksymään lainatarjouksen vasta sitten, kun huutokauppatarjouksesi on hyväksytty.

Kun etsit vakuudetonta lainaa ilman turhia liitteitä ja paperisotaa, löydät edullisimman ja parhaimman vakuudettoman lainan meiltä. Täyttämällä lainahakemuksen verkkosivuillamme, kilpailutamme puolestasi jopa yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen vakuudettomat lainat ilman liitteitä. Täytä lainahakemus jo tänään ja löydä lainallesi markkinoiden kilpailukykyisin korko alkaen 4.19 %.