Vakuudeton kulutusluotto heti - Kulutusluotot ilman vakuuksia

Kilpailuta vakuudeton kulutusluotto heti. Kilpailutamme puolestasi kulutusluotot yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Edullinen kulutusluotto

vakuudeton kulutusluottoOnko etsinnässäsi kulutusluotto edulliseen hintaan?

Sivustollamme voit hakea yhdellä hakemuksella lainapäätöksiä usean pankin ja luottolaitoksen väliltä. Vakuudetonta kulutusluottoa on helppoa ja nopeaa hakea ja palvelumme avulla kilpailutat samalla useiden luotonmyöntäjien tuotteita, jotta voit löytää itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Luottoa hakiessasi kannattaa suhteuttaa lainan määrä sekä laina-aika omaan elämäntilanteeseesi, jolloin oma taloudenpitosi helpottuu. Laske laskurillamme, minkä suuruista kulutusluottoa voit hakea omiin tuloihisi perustuen. Saat myös tietää, montako vuotta lainan maksamiseen kuluisi. Pienemmän lainasumman voit maksaa takaisin jo vuodessa, mutta suuremmalle luotolle voit neuvotella jopa 15 vuotta pitkän takaisinmaksuajan.

Vertaillessasi tietoja lainalaitosten välillä, ota huomioon lainojen todellinen vuosikorko ja muut lainaehdot. Saat kulutusluoton helposti sivustomme palvelua käyttämällä. Hae kulutuslaina helposti täytettävän lomakkeen avulla, valitse itsellesi sopivin palvelu ja taloudellinen tilanteesi helpottuu nopeasti.

Halvin kulutusluotto ilman takaajia

Vakuudeton kulutusluotto tarkoittaa lainaa, jota voit hakea omaan tarkoitukseesi, eikä sen käyttökohdetta ole erityisesti määritelty. Kulutusluoton myöntäjänä voi olla pankki tai muu rahoituslaitos, joka myöntää kulutusluottoja ilman vakuuksia tai takaajia.

Vakuudetonta lainaa on mahdollista saada ilman takuita tai takaajia. Tämä tarkoittaa sitä, että luotonmyöntäjään kohdistuu suurempi riski ja lainan myöntämiselle on yleensä asetettu tarkempia kriteereitä. Lainanottajan luottoluokituksen tulee olla parempi ja tuloraja saattaa olla korkeampi.

Vakuudettomat lainat ovat usein hieman pienempiä suuruudeltaan, jolloin lainan ottajan on helpompi suoriutua lainan maksuista ja toisaalta kulutusluoton myöntäjän riski on pienempi. Vakuudettomuus voi vaikuttaa myös siihen, kuinka pitkäksi aikaa luottoa on mahdollista saada. Lisäksi lainan korko saattaa olla vakuudellista lainaa korkeampi.

Vakuudellisen kulutusluoton määritelmä

Vakuudellinen kulutusluotto tarkoittaa sitä, että lainanottaja asettaa kulutusluoton takaisinmaksun takeiksi omaisuuttaan. Takuina voivat toimia säästöt tai fyysinen omaisuus ja yleisimmin vakuutena käytetään lainarahalla hankittavaa omaisuutta tai lainanhakijan asuntoa. Lainalle on mahdollista hankkia myös takaaja, jolloin tämä henkilö vastaa omalla omaisuudellaan siitä, että lainanlyhennykset tulevat maksetuksi ajallaan.

Vakuudellinen luotto voi olla määrältään suurempi kuin vakuudettoman, mutta toisaalta vakuuksia saattaa olla hankalaa saada. Jos omaisuutta ei ole vielä kertynyt tai sopivaa takaajaa ei löydy, on vakuudeton kulutusluotto varteenotettava vaihtoehto ulkopuolisen rahoituksen saamiseksi.

Mihin vakuudetonta kulutusluottoa voi saada?

Vakuudetonta lainaa voi saada oikeastaan mihin tahansa omaan tarpeeseen. Sitä ei ole tarkemmin korvamerkitty mihinkään tiettyyn hankintaan. Ilman takaajia tai vakuuksia myönnettävää kulutusluottoa ottaessa lainanhakijalta ei tiedustella erikseen kulutusluoton käyttökohdetta tai hinta-arviota.

Vakuudettomat kulutusluotot ovat usein määrältään pienempiä ja ne käytetään johonkin akuuttiin tarpeeseen, kun taas vakuudellista lainaa otetaan suurempaan hankintaan kuten auton tai asunnon ostoon.

Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen ja hyväksynyt sen, rahat ovat nopeasti omalla tililläsi ja vapaasti käytettävissäsi mihin tahansa kohteeseen. Pidä kuitenkin mielessä, että laina kannattaa ottaa aina vain tarpeeseen ja juuri sen verran kuin on tarpeellista.

Kulutusluotot

Kulutusluotolla tarkoitetaan sitä, että laina tulee kulutettavaksi. Yleisimmin vakuudettomia kulutusluottoja otetaan erilaisten käyttötavaroiden hankkimiseen, kuten rikkoutuneiden kodinkoneiden tai elektroniikkalaitteiden tilalle.

Lisäksi käyttöluoton kohteina voivat olla laskujen maksu, auton korjaaminen tai häiden kulujen tai lomamatkan kustannusten maksaminen.

Pikalainat

Termi pikalaina viittaa siihen, että voit hakea sitä helposti ja saada päätöksen heti. Pikalainat ovat usein suuruudeltaan hieman muita kulutusluottoja pienempiä, mutta päätös suuremmallekin luottosummalle on mahdollista saada lähes heti.

Kun lainan tarve yllättää, ei useinkaan ole aikaa lähteä vertailemaan erikseen minkälaisia pankki- tai muita lainoja on saatavana. Sivustomme onkin hyvänä apuna, kun lainan saamiselle on tiukempi aikataulu.

Vertaile usean eri pankin ja muun luottolaitoksen lainoja ja voit saada päätöksen heti sähköpostiisi. Tämä on erityisen kätevää esimerkiksi silloin, kun olet liikkeellä ja ulkopuolisen rahoituksen tarve ilmenee yllättäen. Hyödynnä lainalaskuriamme ja voit löytää itsellesi sopivan pikalainan ilman takuita.

Joustoluotot

Hakemasi vakuudeton kulutusluotto voi olla myös joustoluotto, mikä lisää lainan monipuolisuutta. Joustoluotto toimii hieman luottokortin tapaan, mutta kulutusluottoa voit usein saada suuremman summan kuin luottokortin yhteydessä. Joustoluotto tarkoittaa sitä, että kun saat lainapäätöksen, kyseinen summa siirretään lainatilillesi, josta voit nostaa sitä omalle tilillesi käytettäväksi sitä mukaa kun tarvitset ulkopuolista rahoitusta.

Joustoluotto on erityisen kätevä remonttia tehdessä, hääjuhlia järjestäessä tai vaikka matkalle lähtiessä, kun et voi olla aivan varma siitä, kuinka paljon lainaa tulet tarvitsemaan. Kun lyhennät lainaa, saman verran kulutusluottoa vapautuu taas käytettäväksesi, mikä tekee tästä lainamuodosta erittäin mukautumiskelpoisen omaan elämäntilanteeseesi. Voit hakea joustoluottoa samalla tavoin kuin jos kyseessä olisi tavallinen vakuudeton kulutusluotto.

Yhdistelylainat

Vakuudeton lainojen yhdistäminen on yksi vaihtoehto maksaaksesi pois aiemmin ottamiasi luottoja. Laske yhteen kaikki olemassa olevat luottosi, jotta tiedät tarvitsemasi lainasumman. Ota huomioon kaikki kulutusluotot kuten luottokorttilainat sekä pikavipit.

Hae lainaa joko summalla, jonka tarvitset aiempien kulutusluottojen maksamiseen tai voit hakea samalla lisäksi uutta lainaa. Hyväksyttyäsi yhdistelylainan, saat luottosumman tilillesi ja voit maksaa sillä aiemmat luottosi pois.

Vakuudeton yhdistelylaina on hyvä ratkaisu, jos sinulle on kertynyt useita aiempia lainoja. Yhdistämällä kulutusluotot, sinulla on maksettavanasi vain yksi luotto, jonka maksupäivä on helpompi muistaa ja samalla budjetin pitäminen helpottuu.

Voit saada uudelle vakuudettomalle kulutusluotollesi paremman korkoprosentin kuin aikaisemmilla lainoillasi on. Samalla voit säästää lainanhoitokuluissa, kun maksettavanasi on vain yksi vakuudeton kulutusluotto.

Vakuudetonta lainaa helposti

Lainan tarve on aina henkilökohtainen. Joitakin lainoja on aikaa harkita pitkään ja hartaasti. Yleisesti suurempien kulutusluottojen ottamista mietitään tarkemmin ja pidempään. Tärkeää kuitenkin on se, että lainan hakeminen on helppoa ja yksinkertaista.

Mitä vähemmän kiemuroita lainan ottaminen sisältää ja mitä helpommaksi hakuprosessi on tehty, sitä mukavampaa se on.

Voit hakea usealta eri luotonmyöntäjältä vakuudetonta kulutusluottoa helposti yhden lomakkeen täyttämällä.

Täytä omat henkilötietosi sekä tulojasi koskevat tiedot sivustollamme ja saat nopeasti päätöksen lainasta. Lisäksi haet lainaa helposti verkossa joko tietokoneelta tai mobiililaitteeltasi, olitpa missä tahansa.

Vakuudeton kulutusluotto heti

Toisinaan lainan tarve ilmenee yllättäen. Olet ehkä kokenut tilanteen, jossa laskut ovat maksamatta ja palkkapäivään on vielä aikaa tai autosi rikkoutuu yllättäen ja tarvitset sitä välttämättä työ- tai opiskelumatkoja varten. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää, että ulkopuolista rahoitusta on saatavana nopealla aikataululla.

Löydä paras ja edullisin luotto sivustomme avulla. Hae luottoa ja saat lainapäätökset heti sähköpostiisi ja voit vertailla kulutusluottojen tietoja kätevästi verkossa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia, vaan lähtökohtaisesti riittää, kun sinulla on riittävästi säännöllisiä tuloja.

Lainarahat ovat nopeasti käytettävissäsi ja saat maksettua laskut ajallaan tai hankittua tarvitsemasi laitteen vanhan tai rikkoutuneen tilalle.

Kuka kulutusluoton myöntää?

Erilaisia lainatuotteita myöntävät esimerkiksi Suomessa toimivat pankit. Pankkilainaa ottaessa hakijalta yleensä odotetaan, että tällä on olemassa oleva tili kyseisessä pankissa tai tilin avausta edellytetään lainan ottamisen yhteydessä.

Pankin etuina ovat tutun yhtiön käyttäminen, bonusten kerryttäminen sekä luotettavuus. Toisaalta korot sekä kulutusluottojen ehdot saattavat olla keskimääräistä tiukemmat. Lisäksi luottoja myöntävät useat erilaiset rahoituslaitokset.

Korot ja muut kulut vaihtelevat jonkin verran eri lainalaitoksesta riippuen. Lainaa hakiessasi tulee kiinnittää huomiota korkojen ja lainamäärän lisäksi lainanmyöntäjän luotettavuuteen.

Lainantarjoajalta kannattaa aina tarkistaa, mihin se on rekisteröity, sekä sen Y-tunnus. Lainatarjouksesta voit nähdä yrityksen tiedot, joissa on ilmoitettu sen kotipaikka, esimerkiksi Helsinki, Y-tunnus sekä muut yhteystiedot.

Kulutusluottot vertailu

Halvin kulutusluotto tarkoittaa sitä, että saat mahdollisimman paljon hyötyä lainastasi mahdollisimman edulliseen hintaan. Tämä saattaa tarkoittaa eri ihmisille hieman erilaisia asioita. Toiselle edullinen vakuudeton laina tarkoittaa sitä, että tämä saa kulutusluoton, jota on mahdollista maksaa mahdollisimman suurissa erissä, jotta otetun luoton lopullinen rahamäärä on mahdollisimman pieni. Toiselle taas tärkeämpää on voida maksaa lainaa pidemmällä aikavälillä.

Tutustu palveluumme ja erilaisten lainojen yksityiskohtiin sivustollamme.

Luotonmyöntäjien tuotteet eroavat toisistaan. Vaikka lainoille on asetettu korkokatto, kulutusluoton korko poikkeaa silti melko paljon niin lainakohtaisesti kuin myös lainanhakijasta riippuen.

Paras yleinen mittari kulutusluottojen vertailulle on todellinen vuosikorko. Tämä kertoo sen, minkä suuruinen luoton korko ja sen kulut ovat yhteensä ja sen avulla voit laskea, minkä suuruiseksi lopullinen lainasummasi muodostuu.

Kulutusluoton korko - Löydä edullisimmat kulutusluotot

Vakuudettomien lainojen korot vaihtelevat lainatyypin, lainanmyöntäjän sekä -hakijan mukaan. Yleisesti kulutusluoton korko koostuu viitekorosta sekä luotonmyöntäjän marginaalista. Viitekorkona voi olla esimerkiksi 3 kk Euribor, johon lisätään marginaali, joka perustuu lainalaitoksen riskiarvioon. 3 kk Euribor määräytyy päiväkohtaisen korkotilanteen mukaan, jota hallinnoi European Money Market Institute.

Todellinen vuosikorko taas sisältää lainan koron lisäksi myös kaikki lainanhoidosta aiheutuvat kulut. Kauttamme haettavien lainojen korot alkaen 4,19 %. Täytä hakemus sivustollamme, hae itsellesi sopivaa luottoa ja tutustu luottolaitosten korkoihin.

Kulutusluottojen kulut

Lainan kokonaissummaan vaikuttaa paitsi korko, myös lainaan kohdistuvat muut kulut. Kuluja ovat erilaiset lainannostokulut, palvelumaksut sekä kulutusluoton hoitokulut. Mitä pidempi laina-aika luotollasi on, sitä enemmän kuluja tulet maksamaan.

Kulujen osuutta lainan loppusummasta kannattaa aina vertailla, sillä kulut voivat vaihdella melkoisesti lainantarjoajasta riippuen. Halvin kulutusluotto on helpointa löytää, kun tarkastelet lainan todellista vuosikorkoa, johon sisältyvät kaikki lainan kulut.

Vakuudettoman kulutusluoton laina-aika

Suunnitellessasi lainan ottamista, yksi tärkeimpiä tekijöitä on laina-aika. Mieti, miten pitkään aikaan olet valmis sitoutumaan ja muuta lainasummaa, jos laina-aika tuntuu venyvän liian pitkäksi. Hae kauttamme luottoa, jonka laina-aika voi olla 1–15 vuotta.

Vakuudettoman kulutusluoton laina-aika voi riippua myös luotonmyöntäjästä. Toiselta lainalaitokselta voit saada pidemmän laina-ajan kuin muilta. Laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausittaisen lyhennyksesi suuruuteen sekä lainasi lopulliseen summaan.

Mitä pienemmän summan maksat kuukausittain takaisin, sitä pidemmäksi laina-aikasi venyy ja sitä suuremmaksi luoton loppusumma nousee. Jokaisen kannattaa kuitenkin suhteuttaa luoton kustannukset omaan elämäntilanteeseensa.

Paljonko kulutusluottoa voi saada?

Voit päättä itse, minkä suuruista velkaa haluat hakea. Sivustomme palvelun kautta voi hakea vakuudetonta lainaa, jonka kokonaismäärä on 2 000 € - 70 000 € välillä. Pienimpiä, 2 000 euron lainoja käytetään usein elämisestä aiheutuviin kuluihin ja sillä usein katetaan myös kodin tarpeelliset jokapäiväiset hankinnat. 10 000 euron luotto taas voi olla sopiva summa hieman arvokkaampien kodinkoneiden hankintaan tai hääjuhlien järjestämiseen. 10 000 euroa riittää usein käytetyn auton hankintaan ja 30 000 euroa jo uudenkin menopelin hankkimiseen.

20 000 euroa riittää jo hieman isomman remontin tekemiseen. Tyypillisen, maltillisen kylpyhuoneremontin hinta on edullisimmillaan noin 1 000–1500 euron välillä neliöltä, mikä tekee remontin loppusummaksi vähintään 20 000 euroa riippuen kylpyhuoneen koosta, mutta myös materiaalivalinnoistasi. Suurin kauttamme haettava lainasumma on jopa 70 000 euroa, joka riittää jo suuremmankin remontin tekemiseen.

Mitä paremman luottoluokituksen olet saanut, sitä enemmän sinun on mahdollista saada lainaa. Paremmat tulot ja hyvin hoidettu talous osoittavat luotonmyöntäjälle maksukykysi, sekä sen, että olet valmis sitoutumaan hieman isommankin luoton takaisinmaksuun.

Laskelmien tekeminen auttaa

Ennen kuin haet luottoa, kannattaa aina tehdä kartoitus omasta taloudellisesta tilasta. Vaikka luoton ottaminen on usein vastaus äkilliseen rahantarpeeseen, kannattaa laskelmien tekemiseen kuitenkin käyttää hieman aikaa.

Laskelman tekemällä tiedät, miten paljon voit käyttää kuukausittain uuden lainasi lyhentämiseen. Budjetin avulla voit valita itsellesi parhaiten sopivan lainan, se antaa sinulle varmuutta tulevaisuuteen.

Aloita laskemalla yhteen kaikki säännölliset tulosi. Vähennä tuloista kiinteät kulusi, kuten asumiseen liittyvät menot, puhelin- ja tietoliikennekulut, vakuutukset sekä muut kuukausittain tai vuosittain toistuvat maksut.

Ota huomioon aikaisemmin ottamiesi kulutusluottojen opinto- ja asuntolainan lyhennykset. Vähennä tuloista muuttuvat kulut, joita voivat olla ruoka- ja vaateostokset sekä harrastuksiin ja vapaa-aikaan kuluvat maksut. Jätä budjettiisi liikkumavaraa yllättäviä menoja varten.

Lainalaskuri näyttää suuntaa

Sivustomme helppokäyttöinen menu auttaa sinua navigoinnissa ja voit lukea lisää erilaisista lainoista sekä niihin liittyvistä yksityiskohdista. Lainalaskurillamme voit selvittää, miten suuren lainan voit ottaa ja millaisiin kuukausittaisiin lyhennyksiin sinun tulee varautua. Täytät laskuriin haluamasi lainasumman ja saat heti vastaukseksi, minkä suuruisia kuukausittaisia lyhennyksiä tämä tarkoittaisi ja montako vuotta lainan lyhentäminen tulee kestämään. Laskurin käyttö on helppoa ja nopeaa ja sen avulla saat hyvän käsityksen siitä, miltä oma lainasi näyttäisi. Laskurin tulokset ovat kuitenkin suuntaa antavia ja perustuvat korkoarvioon.

Lopulliset ehdot lainatarjouksessa

Kun olet tehnyt budjetin ja takaisinmaksusuunnitelman sekä laskenut lainalaskurillamme, minkälainen tulevasta lainastasi tulisi, voit hakea luottotarjouksia helposti sivustomme kautta. Lainan hakeminen on erityisen kätevää, sillä palvelumme kilpailuttaa saman hakemuksen avulla useiden eri luotonmyöntäjien lainatuotteet.

Täytä hakemus ja saat lainatarjouksia omaan sähköpostiisi jopa yli 30 pankilta ja muulta rahoituslaitokselta.

Tutustu rauhassa saamiisi lainatarjouksiin. Vertaile luotonmyöntäjien lainoja, jotta voit löytää itsellesi parhaiten sopivan luoton. Keskity tarkastelemaan niiden erilaisia ehtoja sekä eroja korkoprosenteissa.

Kun olet vertaillut lainoja, valitse omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopiva kulutusluotto. Lainan hyväksyminenkin tapahtuu helposti verkossa ja voit allekirjoittaa sen kätevästi käyttämällä omia pankkitunnuksiasi tai pankin mobiilivarmennetta. Lainan hyväksymisen jälkeen luottosumma siirretään nopeasti tilillesi, minkä jälkeen se on vapaasti käytettävissäsi.

Kuka voi saada vakuudetonta kulutusluottoa?

Vakuudetonta kulutusluottoa voidaan myöntää suomen kansalaiselle, joka on täysi-ikäinen ja jolla on pankkitili suomalaisessa pankissa. Jos täytät nämä ehdot, voit hakea lainatarjouksia sivustomme palvelun avulla.

Vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Mieti ennen luoton ottamista, mihin tarkoitukseen vakuudeton kulutusluotto tulee ja miten monta vuotta olet valmis lyhentämään lainaa ja jos olet parisuhteessa, tuleeko laina käytännössä molempien käytettäväksi. Kun hakijoita on kaksi lainaa, on yleensä mahdollista saada enemmän kuin jos olisit ottamassa koko kulutusluoton omiin nimiisi.

Mikä vaikuttaa kulutusluoton myöntämiseen?

Lainan myöntämiselle on aina yleisiä ehtoja ja eri luotonmyöntäjillä on lisäksi omia vaatimuksia luoton hakijoille. Osa lainalaitoksista on asettanut korkeamman ikärajan lainojen myöntämiselle tai joillekin lainatuotteilleen. Jos olet nuori lainanhakija, ikärajat kannattaa aina tarkistaa lainaa hakiessasi.

Aina luottoa hakiessa tarkistetaan lainanhakijan luottotiedot, eikä lainaa myönnetä, jos tällä on aikaisempia merkintöjä. Lisäksi saadaksesi lainaa, sinulla tulee olla maksukykyä suoriutua lainanlyhennyksistä.

Tämä tarkoittaa riittävää tulotasoa, jonka luotonmyöntäjä määrittelee harkitessaan lainan myöntämistä. Jokaisen lainantarjoajan luottoluokitus voi vaihdella hieman, mutta yleensä, mitä paremmin olet hoitanut talouttasi ja mitä varmemmin sinulla on jatkossakin säännöllisiä tuloja, sitä todennäköisempää myönteisen lainapäätöksen saaminen on.

Käyttämällä verkkopankkitunnuksia voit saada lainapäätöksen ilman liitteitä.