Kulutusluottojen korot jopa 30 %

Kulutusluoton korko voi olla jopa 30%. Siksi kulutusluotto kannattaa aina kilpailuttaa. Kilpailuta kulutusluottoa usean pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Lue lisää.

kulutusluottojen korot
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Vakuudetonlaina.comin avulla säästät jopa tuhansia euroja

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Kulutusluoton korko kannattaa kilpailuttaa Vakuudetonlaina.comin avulla

Kun harkitset kulutusluoton ottamista, on äärimmäisen tärkeää kilpailuttaa korkoja, ja siinä Vakuudetonlaina.com voi olla ratkaisevassa roolissa. Käyttämällä palveluamme, voit vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia korkoja ja löytää juuri sinulle edullisimman vaihtoehdon.

Vakuudetonlaina.comin avulla voit säästää merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä, sillä pienikin ero korkotasossa voi vaikuttaa suuresti lainan kokonaiskustannuksiin. Älä siis tyydy ensimmäiseen tarjoukseen, vaan hyödynnä palveluamme ja löydä kulutusluotto, jonka korko ja ehdot ovat juuri sinulle sopivat.

Me teemme kilpailutuksen puolestasi, joten säästät aikaa ja vaivaa, mutta saat silti parhaat tarjoukset!

Usein kysytyt kysymykset

Lue alhaalta usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta: kulutusluottojen korot.

Voiko kulutusluoton korko muuttua laina-aikana?

Kyllä, kulutusluoton korko voi muuttua. Useimmiten kulutusluoton korko on sidottu markkinakorkoon tai pankin oman prime-koron mukaan, ja näiden korkojen muutokset voivat vaikuttaa myös kulutusluoton korkoon.

Lisäksi jotkut kulutusluotot voivat sisältää muuttuvan koron, jolloin korko voi vaihdella tietyn ajanjakson aikana. On tärkeää olla tietoinen siitä, että korkojen muutokset voivat vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin, joten kannattaa aina selvittää lainan korkojen mahdolliset vaihtelut ennen lainan ottamista.

Miksi kulutusluotto ei ole suositeltava maksutapa?

Vaikka kulutusluotto voi olla houkutteleva ratkaisu rahoitustarpeisiin, se ei aina ole suositeltava maksutapa. Lainan ottaminen tuo aina mukanaan lisäkustannuksia korkojen ja mahdollisten muiden kulujen muodossa.

Jos sinulla on mahdollisuus kattaa rahoitustarpeesi omilla säästöilläsi tai muilla keinoilla, se voi olla taloudellisesti järkevämpi vaihtoehto kuin lainan ottaminen. On tärkeää harkita tarkasti lainan tarvetta ja omaa maksukykyä ennen kulutusluoton hakemista, jotta vältät ylimääräiset kulut ja velkaantumisen.

Kannattaako ottaa kulutusluottoa?

Kulutusluoton ottaminen voi olla järkevää tietyissä tilanteissa, kuten suurempien hankintojen rahoittamiseen tai odottamattomien menojen kattamiseen. Ennen kulutusluoton ottamista on kuitenkin tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanne ja maksukyky huolellisesti.

Jos olet varma, että pystyt maksamaan kulutusluoton takaisin sovitussa aikataulussa ilman ongelmia, se voi olla hyvä vaihtoehto rahoituksen järjestämiseen. Muista aina vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia kulutusluottoja ja valita sinulle sopivin ja edullisin vaihtoehto.

Paljonko voi saada kulutusluottoa?

Kulutusluoton määrä voi vaihdella suuresti riippuen lainantarjoajasta, lainanottajan taloudellisesta tilanteesta ja lainan käyttötarkoituksesta. Yleensä kulutusluottojen määrät voivat vaihdella muutamista sadoista euroista aina useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin.

On tärkeää hakea juuri tarpeisiisi sopivaa summaa, jotta vältät ylimääräiset kulut ja velkaantumisen.

Paljonko on kulutusluoton korko?

Kulutusluoton korko vaihtelee riippuen lainantarjoajasta, lainan määrästä, laina-ajasta ja lainanottajan taloudellisesta tilanteesta. Yleensä kulutusluoton korot voivat vaihdella muutamista prosenteista aina kymmeniin prosentteihin.

On tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia korkoja ja valita edullisin vaihtoehto, jotta säästät rahaa lainan kokonaiskustannuksissa. Todelliseen vuosikorkoon on lisätty luoton kaikki korkokulut ja kulut, joten todellista vuosikorkoa kannattaa vertailla tarkasti.

Kannattaako täsmäluotto?

Täsmäluotto voi olla hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset tarkasti määritellyn summan rahaa esimerkiksi remonttia tai kodin hankintoja varten. Täsmäluotossa lainan määrä ja takaisinmaksuaika ovat tarkasti määriteltyjä, ja se voi tarjota selkeän rahoitusratkaisun tietyille tarpeille. Ennen Täsmäluoton ottamista kannattaa kuitenkin vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia vaihtoehtoja ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu on sinulle mahdollista sovitussa aikataulussa.