Lainaa 20000 € ilman vakuuksia - Alk. 155€/kk

Kilpailuta lainaa 20000 euroa 29 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaile

2. Vertaile lainatarjoukset

Saat lainatarjouksia jopa 29 pankilta ja rahoituslaitokselta.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Play Video

Kilpailuta lainaa palvelumme avulla

Kilpailuta lainaa 20000 euroaTarvitsetko 20 000 euron lainaa ilman vakuuksia tai takaajia? Voit hakea lainaa 100 eurosta 70 000 euroon Vakuudetonlaina.comin kautta. Autamme sinua löytämään edullisimman lainatarjouksen, joka sopii sinulle parhaiten.

Etsitkö uutta menopeliä vai jotain muuta? Ei ole väliä, mihin aiot käyttää rahat, voimme auttaa sinua hakemaan lainaa nopeasti verkossa.

Täytä vain hakemus, ja me löydämme sinulle parhaan lainatarjouksen.

20000 € lainaa ilman vakuuksia nopeasti

Lainaa 20 000 euroaHakemalla lainaa pankista, joudut odottamaan rahaa viikkoja. Kilpailuttamalla lainaa meiltä, se tapahtuu paljon nopeammin.

Täytä vain hakemus, niin näet lainatarjoukset reaaliajassa palvelussamme. Vertaile tarjouksia ja päätä, mikä niistä on sinulle paras.

Muista, että palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä siihen liity mitään velvollisuuksia.

Hae lainaa nopeasti tilille

Vakuudetonlaina.com toimii yhteistyössä pankkien ja rahoituslaitosten kanssa lainan myöntämiseksi sinulle.

Emme voi kertoa tarkalleen, milloin saat rahat, mutta yhteistyökumppanimme tekevät päätöksen usein 5 minuutissa, ja useimmat niistä siirtävät rahat tilillesi samana päivänä.

Kuka voi hakea lainaa 20000 euroa?

Yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia lainanantajia, ja he tarkistavat jokaisen hakijan maksukyvyn ennen lainan myöntämistä. Jokaisen lainanantajan lainaehdot ovat hieman erilaiset, mutta sinun on täytettävä nämä perusedellytykset voidaksesi saada lainaa Vakuudetonlaina.comin kautta:

  • Sinun on oltava vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on oltava säännölliset tulot
  • Sinulla ei saa olla julkisia tietoja maksurästeistä

Emme voi vaikuttaa saamaasi lainapäätökseen. Voit saada hylätyn lainapäätöksen, vaikka täytätkin kaikki ehdot.

Tämä voi johtua liian suuresta lainasummasta suhteessa tuloihin. Ota huomioon, että myös aikaisemmat lainat vaikuttavat pankkien ja rahoituslaitosten antamiin lainapäätöksiin.

Kuinka pitkällä laina-ajalla voin hakea lainaa?

Voit kilpailuttaa lainaa ilman vakuuksia 20000 eurolle jopa 15 vuoden laina-ajalla. Pitkä laina-aika pienentää kuukausittain lyhennettävää lainasummaa, mutta nostaa luonnollisesti lainaamisen kuluja.

Pitkällä laina-ajalla maksat siis lainastasi enemmän korkoa kuin lyhyemmällä lainalla. Valitse omaan talouteesi sopiva laina-aika ja lainaa aina vain sen verran mitä tarvitset.

Millaisella korolla voin saada lainaa 20000 euroa?

Palvelussamme mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset tekevät jokaiselle lainanhakijalle henkilökohtaiset lainatarjoukset, joten ei ole olemassa kiinteää korkoa, jolla lainaa myönnetään.

Hae iso laina ilman vakuuksia palvelumme avulla ja selvitä oma korkotasosi ilmaiseksi. Voit vertailla sinulle myönnettyjä tarjouksia kaikessa rauhassa.

Palvelumme käyttö ei velvoita sinua nostamaan lainaa jos sinulle jätetyt lainatarjoukset eivät miellytä. Lähettämällä ilmaisen hakemuksen palvelussamme tavoitat yhdellä hakemuksella 29 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Vakuudeton laina korko alk. 4%. Tarkista oma korkotasosi jättämällä ilmainen hakemus jo tänään. Palvelussamme voit hakea myös yrityslainaa ilman vakuuksia.