Lainaa ilman vakuuksia - Hae laina ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailuta vakuudeton laina ja saat edullista lainaa ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia jopa 29 eri pankilta, joista voit valita parhaan lainan ilman vakuuksia.

Suomi
€

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaile

2. Vertaile lainatarjoukset

Saat lainatarjouksia jopa 29 pankilta ja rahoituslaitokselta.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Play Video

Hae lainaa ilman vakuuksia

lainaa ilman vakuuksiaTarvitsetko lainaa ilman vakuuksia heti? Voit hakea omasta pankista lainaa ilman vakuuksia, mutta tässä tapauksessa, et voi olla varma, että saat pankkilainaa ilman vakuuksia parhaalla korolla.

Me Vakuudetonlaina.comissa voimme auttaa sinua saamaan tarvitsemasi vakuudettoman lainan. Hae laina ilman vakuuksia 100 eurosta aina 70 000 euroon asti, 1 - 15 vuoden laina-ajalla.

Kilpailutamme lainoja ilman vakuuksia jopa 29 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Varmista edullinen laina ilman vakuuksia heti ja lähetä hakemus jo tänään jos täytät seuraavat ehdot:

  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Sinulla on verkkopankkitili

Edullinen kulutusluotto ilman vakuuksia

helppo laina ilman vakuuksiaNykyään yhä useamman ihmisen valinta on kulutusluotto, vakuudeton ja ilman takaajia. Tähän on monia syitä, mutta yleisin niistä on se, että laina ilman takaajia tai vakuuksia on helpompaa saada kuin koskaan.

Tämä pätee erityisesti Suomessa, jossa hakuprosessi on nopea ja helppo ja jossa on tarjolla laaja valikoima luotonantajia. Toinen syy siihen, miksi suomalaiset turvautuvat yhä useammin vakuudettomiin kulutusluottoihin, on se, että niitä voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten velkojen vakauttamiseen, lomamatkan rahoittamiseen tai kodin kunnostamiseen.

Joustoluotto ilman vakuuksia

joustoluotto ilman takaajia tai vakuuksia

Joustoluotto on luottotyyppi, jonka avulla voit lainata rahaa ilman vakuuksia. Tämän vuoksi se on suosittu vaihtoehto ihmisille, jotka tarvitsevat lainaa mutta joilla ei ole mitään arvokasta, jota käyttää vakuutena.

Joustoluotto on erinomainen ratkaisu ihmisille, jotka tarvitsevat ylimääräistä käteistä, mutta eivät halua huolehtia perinteisen luottokortin aiheuttamista hankaluuksista. Joustoluotolla voit yksinkertaisesti nostaa rahaa luottotililtä tarpeen mukaan sovittuun luottorajaan asti.

Koska nostamattomasta saldosta ei peritä korkoa, maksat aina vain siitä, mitä nostat.

Pikalaina ilman vakuuksia

vippi ilman vakuuksiaPikalainaa ilman vakuuksia on yksi yksinkertaisimmista ja kätevimmistä lainatyypeistä, joita voit hakea. Pikalainasta voi olla hyötyä moniin eri tarkoituksiin - velkojen vakauttamisesta lomamatkan rahoittamiseen.

Ja koska ne ovat vakuudettomia, ne ovat lainanottajille riskitön vaihtoehto. Pikalainoja haetaan tyypillisesti pienille rahasummille - enintään 2000 euroon asti.

Laina-aika on suhteellisen lyhyt, yleensä muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa velan nopeasti takaisin ja jatkaa elämääsi.

Kun kyse on rahan lainaamisesta, pikavippi heti ilman vakuuksia ja takaajia tarjoaa yhden yksinkertaisimmista ja kätevimmistä vaihtoehdoista.

Lainaa pankista ilman vakuuksia

pankki laina ilman vakuuksiaVakuudeton kulutusluotto pankista on hyvä tapa saada tarvitsemasi rahat ilman, että sinun tarvitsee asettaa omaa omaisuuttasi vakuudeksi. Pankkilaina ilman vakuuksia sopii erinomaisesti niille, joilla on hyvät luottotiedot, mutta joilla ei ehkä ole mitään omaisuutta, jota voisi käyttää vakuutena.

Pankit etsivät aina uusia asiakkaita, ja vakuudeton laina antaa niille mahdollisuuden tehdä juuri niin. Kun otat lainan ilman vakuuksia, pankki luottaa omaan luottopisteytykseen, että maksat lainan takaisin täysimääräisesti ja ajallaan.

Hakemalla lainaa ilman vakuuksia pankista, sinulta veloitetaan korkeampaa korkoa kuin jos sinulla olisi vakuus. Jos tarvitset ylimääräistä käteistä ja sinulla on hyvä luottokelpoisuus, pankista saatava laina ilman vakuuksia voi sopia sinulle.

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

lainojen yhdistäminen ilman vakuuksiaOletko kyllästynyt hoitamaan useita velkoja? Vakuudeton yhdistelylaina auttaa taloutesi tasapainoon.

Vakuudetonlaina.com ansiosta on helpompaa kuin koskaan saada lainaa nopeasti ilman vakuuksia lainojen yhdistämistä varten. Teemme yhteistyötä 29 eri pankin ja rahoituslaitoksen kanssa tarjotaksemme sinulle parhaat mahdolliset korot vakuudettomille vakautuslainoille.

Etsitpä sitten luottokorttivelkasi, sairaalalaskujesi tai opintolainojesi yhdistämistä, voimme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopivan lainan.

Saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa ja saada tarvitsemasi rahat jo 24 tunnissa.

Älä siis odota enää, vaan hae lainaa ilman takaajia pankista tai rahoituslaitokselta

Laina ilman takaajaa ja vakuuksia

lainaa ilman vakuuksia vertailuMietitkö mistä lainaa ilman takaajia voisi saadaa? On muutamia paikkoja, joista voit saada lainaa ilman takaajia tai vakuuksia.

Ensimmäinen paikka, josta kannattaa etsiä, on rahoituslaitokset. On monia verkkolainanantajia, jotka antavat sinulle lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Toinen paikka on oma pankki. Pankkilaina ilman takaajia on hyvin yleistä, sillä myös pankit myöntävät lainaa ilman takaajia ja vakuuksia.

Hakemalla lainaa pankista ilman takaajia et voi olla varma, että saat parhaan mahdollisen koron lainallesi. Valitettavan moni hakeekin pankkilainaa ilman takaajia ilman kilpailutusta.

Paras vaihtoehto on lainojen kilpailutus Vakuudetonlaina.comin avulla. Kilpailutamme luottoa ilman takaajia 29 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Kilpailuta luotto ilman takaajia palvelussamme ja voit olla varma, ettet ota kalliskorkoista lainaa, toisin kuin ne, jotka hakevat pankista lainaa ilman takaajia tai kilpailutusta.

Oletko perustamassa yritystä tai kaipaako yrityksesi vakuudetonta rahoitusta? Palvelumme avulla löytyy myös yrityslaina ilman takaajaa. 

Paljon lainaa ilman takaajia tai vakuuksia voi saada?

Voit saada vakuudetonlaina.comin kilpailutuksen avulla lainaa netistä ilman vakuuksia tai takaajia jopa 70 000 € asti. Iso laina ilman vakuuksia on mahdollista ainoastaan jos sinulla on riittävän korkeat tulot.

Lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia on suosituin lainasumma, jota kilpailutetaan palvelussamme ja sen saamiseksi tulee olla säännölliset tulot.

Mistä lainaa ilman vakuuksia?

luottoa ilman vakuuksiaVoit hakea lainaa heti ilman vakuuksia valitsemaltasi luotonmyöntäjältä. Se voi olla pankki tai rahoituslaitos.

Halvin laina ilman vakuuksia löytyy kilpailuttamalla edullisin laina ilman vakuuksia palvelussamme.

Mistä lainaa pienillä tuloilla?

lainaa vakuudetonVakuudeton pienlaina on mahdollista saada myös pienillä tuloilla.

Voit myös kilpailuttaa vakuudettomat lainat ja luotot palvelussamme, mutta sinulla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Mikä pankki antaa helpoiten lainaa?

pankista lainaa ilman takaajaaVakuudettoman lainan saa helpoiten pankista, joka myöntää lainoja korkealla riskillä.

Suomessa tällaisia pankkeja ovat ulkomaalaiset nettipankit, jotka myöntävät lainat ilman vakuuksia.

Mistä saa lainaa jos luottotiedot menneet?

laina vakuudetonVakuudeton käyttölaina ei tarkoita sitä, että sen voisi hakea ilman luottotietoja.

Mikäli luottotietosi ovat menneet ja tarvitset apua lainojen maksuun, voit hakea sosiaalista luottoa.