Vakuudeton lainojen yhdistäminen - Yhdistä lainat ilman vakuuksia

Lainojen yhdistäminen vakuudettomasti. Yhdistä lainat ilman vakuuksia yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kilpailutuksella.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistä lainat ilman takaajia tai vakuuksia

vakuudeton lainojen yhdistäminenVanhojen lainojen yhdistäminen kannattaa usein taloudellisista syistä, sillä säästät selvää rahaa, kun maksettavanasi on vain yksi laina. Voit tutustua erilaisiin luottoihin ja lainojen yhdistämisen mahdollisuuteen sivustomme palvelun kautta.

Osa lainoista on tarjolla täysi-ikäisille, toiset luotonmyöntäjät taas edellyttävät, että olet vähintään 20-vuotias. Pääosin kuitenkin kaikki suomen kansalaiset voivat hakea vakuudetonta yhdistelylainaa. Ota taloutesi haltuun jo tänään ja yhdistä useampi laina yhden lainan alle.

Mikä on vakuudeton yhdistelylaina?

Vakuudeton kulutusluotto on hyvä apuväline vanhojen lainojen yhdistämiseen. Vakuudettomat lainat tarkoittaa luottoa, jonka saamiseen et tarvitse panttia, kuten säästöjä tai omaisuutta. Sen sijaan luotonmyöntäjä arvioi maksukykysi, jonka perusteella se tekee sinulle tarjouksen vanhojen velkojen yhdistelylainasta.

Vakuudettoman lainan määrä saattaa kuitenkin olla pienempi, kuin jos takuita lainalle löytyisi. Samoin korkoprosentti saattaa olla vakuudellista luottoa korkeampi. Tämä johtuu siitä, että lainan myöntäminen aiheuttaa luottolaitokselle korkeamman riskin kuin vakuudellinen laina.

Vakuudeton laina voi kuitenkin olla kätevä ratkaisu ulkopuolisen rahoituksen saamiseen. Etenkin jos olet nuorempi lainanhakija, luoton vakuudeksi asetettavaa omaisuutta ei ole vielä välttämättä ehtinyt karttua ja toisaalta lainalle saattaa olla hankalaa löytää takaajaa. Tällöin kannattaa hakea vakuudetonta kulutusluottoa, jonka avulla lainojen yhdistäminen on mahdollista.

Luottojen yhdistäminen on helppoa

Lainojen yhdistäminen voi olla yksinkertaisempaa kuin aluksi saattaisi kuvitella. Sinun ei tarvitse hakea lainoja erikseen eri luotonmyöntäjiltä ja odotella vastausta ennen kuin lähetät seuraavan hakemuksen toiseen yhtiöön.

Voit kätevästi vertailla lainanmyöntäjien palveluita yhdellä kertaa ja kun olet valmis tekemään hakemuksen vanhojen velkojen yhdistämiseksi, sekin onnistuu palvelumme kautta. Voit hakea verkossa nopeasti ja helposti luottoa useilta lainalaitoksilta ainoastaan yhden ainoan hakemuksen täyttämällä.

Erilaisia lainantarjoajia kannattaa aina vertailla ja tarkistaa esimerkiksi yhtiöiden Y-tunnus sekä paikka, minne ne on rekisteröity. Y-tunnus kertoo siitä, että yhtiö on suomalainen ja se on rekisteröity kaupparekisteriin. Sivustomme palvelun kautta saat tarjouksia jopa yli 30 kotimaiselta pankilta ja luottolaitokselta.

Kun olet saanut lainatarjouksia, voit tarkastella omassa rauhassa niiden yksityiskohtia, ehtoja sekä korkoprosentteja ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan luoton. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, rahat ovat nopeasti omalla pankkitililläsi ja vapaasti käytettävissäsi.

Budjetti ja laskelmat apuna

Mistä tiedän, miten suuren lainan tarvitsen? Tässä hyvänä apukeinona on budjetin ja takaisinmaksusuunnitelman laatiminen. Käytä hetki aikaa oman taloutesi suunnitteluun ja sinun on helpompi löytää itseäsi parhaiten tyydyttävä ratkaisu. Vähennä tuloistasi kaikki menot, jolloin tiedät, kuinka paljon lainan lyhentämiseen voi käyttää.

Älä ota tässä laskelmassa huomioon vanhojen lainojesi kuukausittaisia lyhennyseriä, sillä maksettuasi vanhat lainat yhdistelylainan avulla pois, nämä maksut eivät enää seuraa sinua tulevaisuudessa. Sen sijaan huolehdit pelkästään yhden uuden lainan lyhentämisestä.

Jotta saat tietää, miten suuren lainan tarvitset, sinun tulee laskea yhteen kaikki aikaisemmin ottamasi lainojen sen hetkiset pääomat. Tämä summa on se, minkä tarvitset aikaisempien lainojesi suorittamiseen. Jos tarvitset uutta luottoa, muista ottaa huomioon myös sen määrä.

Miten lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Lainarahat ovat tarjouksen hyväksymisen jälkeen nopeasti tililläsi, minkä jälkeen lainojen yhdistäminen on helppoa. Voit maksaa kätevästi itse vanhat lainasi pois, jolloin maksettavaksesi jää ainoastaan uuden lainan lyhennykset.

Joissain tapauksissa luottojen maksusopimus voi tulla kyseeseen, jolloin luotonmyöntäjä huolehtii vanhojen lainojesi takaisinmaksusta.

Paras yhdistelylaina ja pienin korko

Parhaan lainan löytäminen voi riippua lainanhakijasta. Hakijan tulee täyttää tietyt kriteerit lainan saamiseen ja mitä paremman luottoluokituksen saa, sitä matalampi lainan korko voi olla. Lainojen ehtojen tarkasteluun kannattaakin käyttää hieman aikaa, samoin kuin oman talouden arviointiin.

Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua hoitamaan talouttasi paremmin ja helpommin. Samalla kulutusluottojen yhdistäminen voi tarkoittaa aiempaa edullisempaa lainaa. Paras yhdistelylaina ei välttämättä tarkoita sitä, että tavoitteena on löytää kaikkein pienin korko, vaan muutkin tekijät voivat vaikuttaa siihen, mikä on kenellekin parhaiten sopiva luotto.

Lainan korkoprosentilla on toki kuitenkin merkitystä ja kannattaakin kiinnittää huomiota lainojen todellisiin vuosikorkoihin.

Palvelumme on helppokäyttöinen

Kätevän laskurimme avulla sinun on helppo selvittää, miten suuren lainan voisit mahdollisesti ottaa. Täytä laskuriin haluamasi lainasumma, näet miten suuria kuukausittaisia lyhennyksiä kyseinen lainasumma tarkoittaisi. Saat samalla myös tietää laina-ajan, eli osaat varautua siihen, miten pitkää laina-aikaa luottojen yhdistäminen kohdallasi tarkoittaisi.

Sivustoltamme jokainen luottoa harkitseva voi myös lukea lisätietoja erilaisista lainatyypeistä sekä tarjolla olevista lainatuotteista. Vertaile luotonmyöntäjien lainoja ja tutustu lainojen yksityiskohtiin. Kun olet valmis hakemaan luottoa, sekin onnistuu helposti sivustomme kautta. Voit yhden hakemuksen täyttämällä hakea lainaa jopa 30 eri pankilta ja luottolaitokselta. Kätevää ja helppoa.

Lomakkeemme on helppotajuinen ja nopea täyttää. Syötä pyydetyt henkilö- ja tulotiedot ja hakemuksesi on pian valmis. Saat tuota pikaa vastauksen sähköpostiisi kaikilta luottolaitoksilta, jotka ovat valmiita myöntämään sinulle luottoa.

Nopeasti lainarahaa tilille

Koska hakuprosessi hoituu kokonaisuudessaan verkon kautta, lainan hakeminen on erityisen nopea. Yhdistelylainaa ottaessa ei yleensä ole kyse akuutista ulkopuolisen rahoituksen tarpeesta ja tämän tyyppisen lainan ottamista harkitaan usein pidempään. On silti erityisen mukavaa, että lainan hakeminen on sujuvaa ja ripeää, eikä päätöstä tarvitse odotella turhan pitkään.

Erityisen kiitollista nopea palvelu on silloin, jos olet ottamassa yhdistelylainan yhteydessä lisää luottoa johonkin kiireellisempään tarkoitukseen. Tällöin voi olla hyvä tietää, että lainahakemuksen voi tehdä miltä tahansa älylaitteelta missä tahansa oletkin ja saat päätöksen lainasta jo muutamassa tunnissa.

Sitoudut vasta kun olet valmis

Lainan hakeminen ei vie pitkään, vaan tarjoukset saapuvat lähes välittömästi sähköpostiisi, kun olet täyttänyt hakukaavakkeen. Pikaisesta toiminnasta huolimatta lainan hakija voi vielä kaikessa rauhassa tutustua saapuneisiin lainatarjouksiin ja lukea niiden yksityiskohtaisista ehdoista.

Keskity tarkastelemaan erityisesti eri lainojen laina-aikoja, lyhennysten määriä sekä todellisia vuosikorkoja. Kun olet löytänyt itsellesi parhaiten sopivan luoton, sen hyväksyminen käy yhtä helposti kuin hakemuksenkin tekeminen. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, voit hyväksyä valitsemasi lainatarjouksen omilla pankkitunnuksillasi tai pankin mobiilivarmenteen avulla.

Lainojen yhdistäminen helpottaa taloudenpitoa

Suurin syy lainojen yhdistämiseen on se, että voit säästää sekä aikaa että vaivaa, kun maksat pois yhtä yhdistelylainaa. Lainojen lyhennysten muistaminen on helpompaa, kun hoidettavanasi on yksi laina. Lisäksi vain yhtä lainaa lyhentävien on helpompaa luoda erilaisia budjetteja, säästää rahaa ja tehdä tulevaisuudensuunnitelmia, kun yhdellä vilkaisulla voi nähdä miten paljon luottoa sinulla on vielä lyhennettävänä ja minkä suuruisen summan tarvitset kuukausittain sen hoitamiseen.

Velkojen yhdistäminen ja lainan vuosikorko

Yhdistelylainojen korko vaihtelee luotonmyöntäjästä, lainan suuruudesta, mutta myös lainan ottajasta riippuen. Luottojen korot koostuvat viitekorosta sekä luottolaitoksen itse määrittelemästä marginaalista. Marginaalin osuus on yleensä sitä pienempi, mitä vähäisempi riski lainanmyöntäjään kohdistuu. Oma luottoluokituksesi määrittelee sen, minkä suuruista korkoa luotonmyöntäjät tulevat sinulle tarjoamaan. Sivustomme kautta haettavan lainan korko voi olla alkaen 4,19 %.

Vaikka voimassa oleva laki korkokatosta onkin tasoittanut lainojen korkoja, on vuosikorko edelleen yksi suurimmista lainan lopulliseen hintaan vaikuttavista tekijöistä. Lainaa ottaessa kannattaakin aina tarkistaa sen todellinen vuosikorko ja verrata tätä lukua eri lainojen vastaaviin.

Jos aikaisempien lainojesi korot ovat huomattavan korkeita, voit säästää ison summan rahaa, sillä voit saada neuvoteltua uudelle yhdistelylainallesi tätä pienemmän koron. Myös hieman maltillisemmallakin erotuksella voit säästää selvää rahaa pitkällä aikavälillä.

Hae lainaa sivustomme kautta ja huomaat pian yhdistelylainan edut ja helppouden kun voit maksaa usean lainan sijasta yhtä luottoa takaisin.

Velkojen yhdistäminen ja lainanhoitokulut

Lainasta maksetaan lyhennysten ja korkojen lisäksi myös muita kuluja. Esimerkiksi, kun laina siirretään tilillesi käyttöösi, siihen yleensä lisätään lainannostokulut. Tämän lisäksi lainasta voi aiheutua myös erilaisia palvelumaksuja ja muita lainanhoitokuluja.

Jos lainanlyhennyksiä maksaa myöhässä saatat joutua maksamaan viivästyskorkoja sekä perintäkuluja. Lainan eräpäivän siirtäminen on usein mahdollista, mutta joillakin luottolaitoksilla tämäkin toimenpide aiheuttaa ylimääräisiä palvelukuluja. Lyhentäessäsi yhtä lainaa, maksat vain yhden lainan kuluja.

Yhdistä lainat ja säästät kuluissa

Kaikki toivovat löytävänsä lainan, jonka kulut ovat mahdollisimman alhaiset. Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua laskemaan lainanhoitokulujasi merkittävästi. Lainojen yhdistäminen merkitsee sitä, että maksat kuluja vain yhdestä lainasta. Todellinen vuosikorko kattaa myös lainan muut kulut, joten lainoja vertaillessa tätä prosenttilukua on syytä tarkastella.

Mitä lainoja voi yhdistää?

Vakuudettoman yhdistelylainan avulla voit yhdistää kaikki vanhat lainasi yhdeksi lainaksi. Käytännössä otat uuden lainan, jolla maksat vanhat lainasi pois. Voit saada luottoa minkä tahansa aiemmin otetun kulutusluoton maksamiseen. Erityisen hyvin yhdistelylaina sopii erilaisten luottokorttilainojen, pikalainojen ja osamaksujen sekä muiden kulutusluottojen maksamiseen. Sivustomme kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia aina 70 000 euroon asti.

Ota kuitenkin huomioon, että erityyppiset lainat käyttäytyvät hieman eri tavalla. Voit ottaa tavallisen kulutusluoton esimerkiksi aikaisemmin ottamasi joustoluoton maksamiseen, mutta tällöin uusi laina ei kuitenkaan käyttäydy samoin kuin uusi lainasi. Joustoluotto toimii niin, että hyväksyttyäsi lainan, lainasumma maksetaan luottotilille, josta voit nostaa joko koko summan kerrallaan käyttöösi tai ottaa sitä käyttöön vähän kerrallaan, silloin kun on tarpeen.

Kun lyhennät lainaa, yhtä paljon rahaa vapautuu jälleen käytettäväksesi. Jos kaipaat joustoluoton mukautuvuutta, voit silti hyötyä lainojen yhdistämisestä ja yhdistää muut lainat yhdistelylainan alle ja jättää sen lisäksi itsellesi joustoluoton, jota tarvitset esimerkiksi kotisi remontointiin. Kun remontti on valmis, etkä tarvitse enää joustoluottoa voit harkita senkin yhdistämistä aiempiin lainoihisi, jolloin maksat takaisin vain yhtä lainaa.

Erilaisten lainojen vertailu

Koska lainojen kulut ja korot vaihtelevat, lainojen ehtoihin tutustumiseen on hyvä käyttää hieman aikaa. Järkevintä on ottaa tarkasteluun lainojen todellinen vuosikorko, joka pitää sisällään niin lainan korot kuin kaikki muutkin luoton hoitamisesta aiheutuvat kulut. Vertaile lainoja helposti sivustollamme ja voit olla varma, että valitset juuri tarpeeseesi parhaiten sopivan lainan edullisimmilla kuluilla.

Sopiiko vakuudeton yhdistelylaina minulle?

Vakuudeton laina sopii kaikille, jotka tarvitsevat ulkopuolista rahoitusta ja erityisen kätevä se on silloin, jos sinulla on tuloja, mutta säästöjä ei ole vielä ehtinyt kertyä. Tuloiksi kelpaavat kaikki säännölliset tilille tulevat varat, joten laina sopii niin työntekijöille, yrittäjille, maanviljelijöille kuin esimerkiksi vakituisista vuokratuloista nauttiville.

Se, paljonko tuloja on, vaikuttaa yhdistelylainan määrään ja voitkin etsiä itsellesi sopivaa ratkaisua lainalaskurimme kautta.

Yhdistelylaina taas on kätevä työkalu, joka sopii kaikille, joille on kertynyt useampia aikaisempia lainoja. Maksatko tällä hetkellä useamman vakuudettoman kulutusluoton lyhennyksiä kuukausittain? Silloin yhdistelylaina sopii varmasti sinulle. Voit yhdistää kaikki aikaisemmat lainat uudeksi lainaksi ja maksaa yhden luoton lyhennyksiä.

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Luottomäärään vaikuttavat useat tekijät. Luoton suuruuteen vaikuttaa etenkin se, miten suuret tulosi ovat. Budjettisi perusteella ja lainalaskuriamme käyttäen voit selvittää minkä kokoiseen lainaan olet valmis sitoutumaan pitkällä aikavälillä. Luoton määrät saattavat vaihdella myös lainalaitoksesta riippuen.

Toiset voivat keskittyä enemmän pienempien pikalainojen myöntämiseen ja toiset taas tarjoavat laajemman valikoiman erikokoisia luottoja. Luotonmyöntäjät arvioivat hakijan tulotason mukaan minkä kokoisen lainan tämä voi saada.

Sivustomme lainanhakupalvelu tarjoaa mahdollisuuden löytää laajan valikoiman erikokoisia lainoja. Näiden joukosta sinun on mahdollista löytää helposti itsellesi sopiva laina. Sivustomme palvelun kautta hakija voi saada lainaa 2000 euron lainoista aina 70 000 € euroon asti.

Esimerkkejä lainamääristä

Jos aikaisempien lainojesi lyhennykseen kuluu 60 000 euroa, voit ottaa lainaa tuon tarvittavan 60 000 euroa sekä lisäksi vielä ylimääräisen 10 000 euron lainan, jonka voit käyttää mihin tahansa omaan tarpeeseesi.

Toisaalta sama pätee myös toisinpäin. Jos lainojen maksuun kuluu 10 000 euroa, sinun on mahdollista silti hakea lainaa ylimääräiset 60 000 euroa, eikä tuohon 60 000 euroon tarvita myöskään takaajia tai vakuuksia.

On hyvä kuitenkin pitää mielessä, että vaikka lainaa olisikin saatavana, sitä kannattaa ottaa kuitenkin vain tarvittu määrä. Jos päätät ottaa lainaa 60 000 euroon asti, sinulta edellytetään valmiutta pitkään sitoutumiseen sekä kohtuullisen suuria säännöllisiä tuloja.

Pienemmillä, muutaman tuhannen euron lainoilla voit yhdistää luottokorttilainoja tai aiemmin otettuja pikaluottoja. Hieman suuremmat lainat soveltuvat esimerkiksi remonttia varten otettujen joustoluottojen ja muiden kulutusluottojen yhdistämiseen. 60 000 euroon asti yltävät lainat riittävät jo useamman tai suuremman lainan maksamiseen.

Luottojen yhdistäminen ja laina-aika

Laina-aikaan vaikuttaa etenkin se, miten suuriin lainanlyhennyksiin olet valmis sitoutumaan ja miten paljon lainaa tarvitset. Voit hakea sivustomme kautta yhdistelylainoja, joiden laina-aika 1–15 vuoden välillä. Mitoita lainasi määrä sekä laina-aika aina oman elämäntilanteesi ja maksukykysi mukaan.

Jos tulosi eivät ole muuttuneet oleellisesti sen jälkeen, kun olet ottanut aikaisemmat kulutusluottosi tai ainakin maksukykysi on säilynyt ennallaan esimerkiksi kasvaneiden kuluerien vuoksi, uuden lainan lyhennykset tulevat olemaan samaa luokkaa tai jopa pienemmät kuin aikaisemmin.

Kannattaakin kiinnittää huomiota sinulle tarjottujen lainojen lyhennyseriin sekä maksuaikaan. Jos otat yhdistelylainaa enemmän kuin mitä aiempien lainojesi takaisinmaksuun kuluu, tämä pidentää lainan takaisinmaksuaikaa.

Pidempi laina-aika taas lisää lainanhoitokulujen määrää. Luotto kannattaakin mitoittaa juuri omaan tarpeeseen sekä elämäntilanteeseen sopivaksi ja erilaisten lainojen tietoja on hyvä vertailla rauhassa ennen päätöksen tekoa.

Mitä ehtoja yhdistelylainan saamiselle on?

Myönteisen lainapäätöksen saamiselle on aina asetettu erilaisia ehtoja. Osa vaatimuksista ovat yleisiä ja koskevat useimpia luotonmyöntäjiä. Tämän lisäksi lainalaitokset ovat asettaneet omia, toisistaan poikkeavia ehtoja omille lainatuotteilleen. Näihin ehtoihin tulee tutustua lainanhakupäätöstä tehdessä. Osa ehdoista saattaa jättää sinut lainahakijana joidenkin luottoyhtiöiden ulkopuolelle, mutta lainan saaminen voi olla mahdollista toisesta yhtiöstä.

Lainojen yhdistäminen ja minkä tahansa muunkin lainan hakeminen on mahdollista, jos olet täysi-ikäinen. Lisäksi joidenkin lainayhtiöiden ehtona on, että hakija on vähintään 20-vuotias. Luoton hakijan tulee olla myös suomen kansalainen ja tällä pitää olla pankkitili suomalaisessa pankissa. Hakijan tulee myös todistaa henkilöllisyytensä lainahakemusta täyttäessään. Tämä onnistuu kätevästi pankkitunnuksilla. Myös lainan hyväksyminen ja luottosopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu kätevästi samoilla tunnuksilla.

Säännöllisten tulojen lisäksi hakijan luottokelpoisuuteen vaikuttaa se, miten tämä on aiemmin hoitanut talouttaan. Jokaisen hakijan luottotiedot tarkastetaan ja myönteisen lainapäätöksen saamiseksi rekisterin tulee olla moitteeton.

Yhdistelylainaakin harkiten

Niputa olemassa olevat lainat yhdeksi lainaksi, jolloin voit parantaa omaa taloudellista tilannettasi ja helpottaa omaa ajankäyttöäsi. Lainojen yhdistämisestä kannattaa silti ottaa aina ensin selvää.

Käytä tarpeeksi aikaa erilaisten lainojen tarkasteluun ja lainan ehtojen arviointiin. Kilpailuta erilaiset lainat ja tarkastele erityisesti, miten lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee lainakohtaisesti.

Lainaa kannattaa ottaa aina tarpeeseen ja onkin hyödyllistä miettiä, miten paljon lainaa oikeasti tarvitaan. Yhdistelylainaa otetaan yleensä saman verran kuin omat aiemmin otetut lainat ovat yhteissummaltaan, mutta samalla on mahdollista hakea myös uutta lainaa. Vaikka lainaa olisikin saatavana, on syytä miettiä, onko sille varmasti tarvetta ja ottaa ylimääräistä lainaa sen verran kuin on tarpeellista.

Verkkopankkitunnuksilla voit hakea vakuudetonta lainaa ilman liitteitä.