Vakuudeton laina pankista - Kilpailuta lainaa pankista ilman vakuuksia

Kilpailuta vakuudeton laina pankista. Kilpailuta vakuudetonta lainaa yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Vakuudeton laina kannattaa kilpailuttaa

vakuudeton laina pankistaMonet perinteiset pankit myöntävät vakuudetonta lainaa. Edullisimman vakuudettoman lainan löytämiseksi on kuitenkin tärkeää, että lainat muistetaan kilpailuttaa huolellisesti.

Täyttämällä helpon lainahakemuksen palvelussamme saat parhaat lainatarjoukset yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta. Kilpailuta vakuudettomat luotot ja löydä 2000 – 70 000 euron vakuudeton laina 1–15 vuoden maksuajalla, korko alkaen vain 4.19%.

Vakuudeton laina tuo joustoa yllättäviin tilanteisiin

Vakuudeton laina tuo parhaimmillaan suurta joustoa arjen suurempien ja pienempien hankintojen edessä, sillä lainaprosessi on helppoa ja nopea, ja luottoa on mahdollista lyhentää takaisin joustavissa maksuerissä. Vakuudeton laina voi olla varteenotettava rahoitusvaihtoehto silloin, kun elämäntilanteesi yllättäen muuttuu. Oli kyseessä sitten työttömyys, vakava sairastuminen tai lapsen syntymä, raha-asioiden hoitaminen onnistuu vakuudettoman lainan avulla näissäkin tilanteissa.

Vakuudettoman lainan voi lisäksi käyttää moneen muuhun kertaluontoiseen käyttökohteeseen. Jos huomaat, että omat säästöt eivät riitäkään lomamatkan varaamiseen tai jos remontin aikana ilmenee yllättäviä lisäkuluja, vakuudeton laina voi auttaa näiden kustannusten kattamisessa. Pidä kuitenkin mielessä, että vakuudeton laina on tarkoitettu väliaikaiseksi tai kertaluontoiseksi rahoitukseksi, eli sen tarkoituksena ei ole kattaa päivittäistä elämää.

Jos uskot, että lainalle tulee tarvetta pitemmäksi ajaksi tai tarvitset lisärahoitusta useampia pienempiä hankintoja varten, tällöin jatkuva joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto. Joustolainan suurimpana etuna onkin se, että voit nostaa lainarahaa tilille useissa erissä ilman, että sinun tulisi täyttää uuttaa luottohakemusta ja kilpailuttaa lainat uudemman kerran. Voit hakea vertailupalvelumme kautta vaikkapa 15 000 euron joustolainaa joustavissa maksuerissä.

Hae lainaa ilman vakuuksia

Vakuudeton laina on laina, jota varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton laina voi olla esimerkiksi vakuudeton kulutusluotto. Vakuudettomat lainat soveltuvat erinomaisesti äkillisen rahantarpeen kattamiseen, kuten uuden kodinkoneen ostoon rikkoutuneen tilalle, mutta myös myöhästyneiden laskujen maksuun. Vakuudettomalla lainalla on mahdollista rahoittaa myös muita kulutukseen suunnattuja hankintoja, kuten lomamatka, vene, remontti tai auton osto.

Koska laina myönnetään ilman vakuuksia, lainaprosessi on itsessään usein todella helppo ja nopea. Lainan saamiseksi hakijan ei tarvitse varata erillistä neuvotteluaikaa pankin konttoriin tai käydä läpi lukuisia papereita ja asiakirjoja vakuuksien hyväksi lukemiseksi.

Palvelumme avulla onnistuu myös vakuudeton lainojen yhdistäminen, jossa vanhat lainat kilpailutetaan yhdeksi vakuudettomaksi yhdistelylainaksi.

Lainaa pankista ilman vakuuksia

Monet perinteiset pankit myöntävät vakuudetonta lainaa, näiden joukossa joustoluotto ja vakuudeton kulutusluotto. Usein edellytyksenä on kuitenkin se, että vakuudettoman lainan saamiseksi hakijan tulee olla kyseisen pankin asiakas. Näin ollen, jos haluat hakea vakuudettomia luottoja useammasta eri pankista lainatarjousten vertaamiseksi, sinun tulisi todennäköisesti liittyä kaikkien näiden pankkien asiakkaaksi.

On sanomattakin selvää, että pankkien vakuudettomien lainojen vertaamisesta tulee tällöin hyvin monimutkaista, sillä pankkien sivuilla annetut esimerkkikorot eivät välttämättä vastaa sitä asiakaskohtaista korkotasoa, jota pankit tarjoavat sinulle sen jälkeen, kun olet lähettänyt heille lainahakemuksen. Vaikka esimerkkikorkojen vertailu tarjoaa suuntaa-antavan kuvan pankin korkotasosta, ainoa tapa oman henkilökohtaisen korkotason selvittämiseksi on lähettää lainahakemus.

Mikä pankki on kaikkein edullisin?

Vastaus siihen, mikä pankki on kaikkein edullisin, ei ole yhtä ja oikeaa vastausta. Monet hakevat lainaa pelkästään omasta pankista, mikä ei välttämättä ole huono ajatus, jos oma pankki todella pystyy tarjoamaan edullisinta korkoa. Se, että olet tietyn pankin asiakas, ei kuitenkaan takaa automaattisesti sitä, että edullisin vakuudeton luotto löytyy nimenomaan kyseisestä pankista. Tästä syystä vakuudettomia luottoja kannattaa ehdottomasti hakea mahdollisimman monesta pankista ja rahoituslaitoksesta samanaikaisesti.

Saat useita lainatarjouksia yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta, kun täytät lainahakemuksen vertailupalvelumme kautta. Kilpailutamme puolestasi parhaat pankit ja rahoituslaitokset, joten voit löytää vertailun kautta huomattavasti edullisemman lainan kuin mitä oma pankkisi on voinut sinulle tarjota. Täytä ilmainen lainahakemus jo tänään ja hae 15 000 euroa lainaa itsellesi parhaiten sopivalla maksuajalla ja kilpailukykyisillä korkokustannuksilla. Saat ensimmäiset alustavat lainatarjoukset heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, mutta viimeistään vuorokauden sisällä.

Löydä edullisin vakuudeton luotto yhdellä lainahakemuksella

Edullisin vakuudeton luotto voi löytyä helposti lainojen vertailupalvelumme kautta. Yhteistyökumppaniemme joukosta löytyy yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta, eli tavoitat yhdellä lainahakemuksella useita eri pankkeja ilman, että sinun tarvitsi liittyä ennen vakuudettoman lainan hakemista pankin asiakkaaksi. Lainahakemuksen täyttämiseen ei mene parhaimmillaan kuin muutama minuutti ja saat ensimmäiset alustavat lainatarjoukset lähes välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Vakuudettoman lainan korko: Mistä se muodostuu?

Vakuudettomien lainojen korko muodostuu kahdesta osasta – luotonmyöntäjän viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalikorosta. Luotonmyöntäjän viitekorko voi olla esimerkiksi 3 kk:n Euribor. 3 kk:n Euribor on osa euromaiden pankkien yhteistä viitekorkoa. Euribor, joka tulee englanninkielen sanoista euro interbank offered rate, on myös tärkein eurooppalaisten rahalaitosten käyttämä viitekorko ja siksi Euribor on myös yksi yleisimmistä viitekoroista, joita vakuudettomia lainoja myöntävät pankit käyttävät.

Asiakaskohtainen korko muodostuu puolestaan hakijan osoittamasta maksukyvystä, johon oman tulotason lisäksi vaikuttavat haettavan lainasumman suuruus ja laina-ajan pituus. Jos hakija pystyy osoittamaan tarpeeksi hyvän maksukyvyn, luotonmyöntäjä tulee todennäköisesti tarjoamaan joustavammilla ehdoilla ja edullisemmalla korolla varustettua lainaa.

Vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko

Kun haet lainoja vertailupalvelumme kautta, vertailemme yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta parhaat lainatarjoukset. Vertailemalla lainat löydät edullisimmalla korolla varustetun lainan, korko alkaen vain 4,19%. Lainan todellinen vuosikorko on aina huomioitu lainojen vertailussa, joten tiedät aina etukäteen, mitä lainakuluja lainasi tulee sisältämään.

Lainan todellinen vuosikorko eroaa lainan nimelliskorosta siinä, että lainan nimelliskorko ei ota huomioon lainan todellisia kustannuksia vuositasolla, siinä missä todellinen vuosikorko pitää sisällään myös lainan nimelliskoron. Todellinen vuosikorko on siis huomattavasti kattavampi mittari silloin, kun lainoja vertaillaan keskenään. Vertailupalvelumme vertailee vakuudettomat lainat nimenomaan vuosikustannusten pohjalta, joten näet taulukosta aina edullisimmat vakuudettomat lainat.

Vakuudeton laina verkossa

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia helposti verkossa. Täytä hakemus vertailupalvelussamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja me kilpailutamme parhaat lainatarjoukset kaikkien pankkien ja rahoituslaitosten välillä jopa muutamassa minuutissa.

Vertailupalvelumme järjestää lainatarjoukset selkeään paremmuusjärjestykseen, josta näet kaikki lainaan liittyvät kulut ilman piilokustannuksia. Näin voit valita lainatarjousten joukosta edullisen lainan, jonka maksut ja palkkiot pysyvät samana koko lainakauden ajan.

2 000 – 70 000 € nopeasti tilille

Voit hakea vertailupalvelumme kautta 2 000 – 70 000 euroa joustavalla 1–15 vuoden maksuajalla. Yhteistyökumppanimme ottavat saapuneita lainahakemuksia käsittelyyn jopa niiden saapumishetkellä, joten voit saada ensimmäiset alustavat lainatarjoukset välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Kilpailutamme edullisimmat luotot kaikkien pankkien ja rahoituslaitosten kesken, eli sinun ei tarvitse vertailla lainoja itse. Kun olet hyväksynyt parhaan lainatarjouksen verkossa, luotto voidaan siirtää tilillesi parhaimmillaan jopa samana päivänä.

Kuka voi hakea lainaa?

Vertailupalvelumme kautta on mahdollista hakea vakuudettomia luottoja silloin, kun täytät pankkien ja rahoituslaitosten asettamat ehdot lainan saamiseksi. Eri pankkien ja rahoituslaitosten asettamien ehtojen välillä voi esiintyä joitakin eroavaisuuksia, mutta yleisesti ottaen hakijoilta edellytetään puhtaita luottotietoja, säännöllisiä kuukausituloja (lainasummasta riippuen) sekä pysyvää kotiosoitetta Suomessa.

Lisäksi lainaehtona voi olla minimi-ikäraja, joka saattaa olla yli 18 vuotta. Monilla pankeilla minimi-ikäraja vakuudettoman lainan saamiseksi voi olla esimerkiksi 20 tai 23 vuotta. Jos vakuudetonta lainaa haetaan yrityksen tarpeisiin, tällöin lainahakemuksessa edellytetään, että yrityksellä on y-tunnus. On suositeltavaa tarkistaa tarkemmat ehdot lainan saamiseksi ennen lainahakemuksen lähettämistä, jotta varmistat, että pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat sinulle mahdollisimman kilpailukykyisellä korolla varustettua lainaa.

Mitä liitteitä vakuudettoman lainan saamiseksi tarvitaan?

Vaikka vakuudettomia lainoja on yleisesti ottaen helpompi ja joustavampi hakea kuin vakuudellista lainaa, luotonmyöntäjä voi edellyttää sinulta hakijana joitakin liitteitä riittävän tulotason todentamiseksi. Aina liitteitä lainan saamiseksi ei kuitenkaan edellytetä, ja varsinkin silloin, jos haettava lainasumma on pieni. Jos esimerkiksi haet 20 000, 30 000 tai 50 000 euroa lainaa, on todennäköisempää, että luotonmyöntäjä edellyttää sinulta liitteitä riittävän tulotason todentamiseksi, kuin jos hakisit esimerkiksi 2 000 tai 5 000 euron lainaa, jolloin luotonmyöntäjä voi tehdä myöntävän lainapäätöksen jopa täysin ilman liitteitä.

Alustavat lainatarjoukset tehdään yleensä ilman liitteitä. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen verkossa, luotonmyöntäjä ilmoittaa, tuleeko sinun toimittaa heille liitteitä lopullisen lainapäätöksen tekemiseksi. Jos aiot hakea suurempaa lainasummaa – kuten 20 000, 30 000 tai 50 000 euroa lainaa, voit hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, kuten aviopuolison kanssa. Tällöin luotonmyöntäjä tekee lainapäätöksen molempien hakijoiden tulotason pohjalta, joten mahdollisuudet sekä suuremman lainasumman että edullisemman korkotason saamiseksi ovat paremmat.

Luoton korko ja laina-aika

Kun haet lainaa ilman vakuuksia, laina-aikaan on syytä kiinnittää huomiota, sillä laina-ajan pituus vaikuttaa merkittävästi luoton korkoon. Lyhyempi laina-aika kasvattaa lainan kuukausierää, mutta toisaalta pitää myös lainakustannukset paremmin kurissa. Pitempi laina-aika puolestaan tuo kuukausieriin joustavuutta, mutta kasvattaa samalla luoton kustannuksia.

Kuukausierän määrää on syytä miettiä jo hyvissä ajoin ennen lainahakemuksen lähettämistä. Luottoa kannattaa pyrkiä lyhentämään mahdollisimman nopeassa aikataulussa, mutta toisaalta laina-aika ei saa olla niin lyhyt, että rahaa ei jää enää muihin tärkeisiin menoihin lyhennysten jälkeen.

Jos haet esimerkiksi 10 000 euroa lainaa, jota lyhentäisit kuussa 650 euroa, mutta omat tulosi riittäisivät teoriassa 500 euron lyhennykseen, laina-aikaa kannattaa tällöin pidentää tai vastaavasti lainasummaa kutistaa. Jos taas haet 10 000 euroa lainaa, jota lyhentäisit kuussa 650 euroa, mutta omat tulosi riittävät teoriassa 800 euron lyhennykseen, voit hakea 10 000 euroa lainaa joko alkuperäisellä laina-ajalla tai lyhyemmällä laina-ajalla, jolloin luoton korko pysyy alhaisempana.

Lyhennä luottoa joustavissa maksuerissä

Vakuudeton laina on monipuolinen laina, jota varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Kun vertailet vakuudettomat luotot vertailupalvelumme kautta, kilpailutamme sinulle aina markkinoiden joustavimmilla lainaehdoilla varustetut lainat. Näin voit valita lainatarjousten joukosta edullisen luoton, jonka maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan.

Voit hakea lainaa juuri itsellesi sopivissa maksuerissä. Lainalaskurimme auttaa laskemaan, paljonko voisit lyhentää lainaa kuukauden välein. Kun kuukausierä on tulotasoosi nähden sopiva, voit täyttää lainahakemuksen hakemalla lainaa sillä lainasummalla ja laina-ajalla, jotka sopivat parhaiten omiin tarpeisiisi. Kun olet hyväksynyt parhaan lainatarjouksen verkossa, luotto voidaan siirtää tilillesi parhaimmillaan jopa samana päivänä.

Voit maksaa lainaa takaisin myös lainasopimuksessa sovittua aikataulua nopeammin. Halutessasi voit maksaa koko lainan kerralla pois. Jos sinulle on esimerkiksi myönnetty vertailupalvelumme kautta 5 000 euron joustoluotto, voit nostaa tilillesi rahaa vain sen verran kuin tarvitset. Tällöin maksat kuluja pelkästään siitä osasta lainaa, jonka olet nostanut. Voit lyhentää lainaa sovituissa maksuerissä takaisin tai vastaavasti voit maksaa koko lainan heti takaisin – halutessasi vaikka 3 kk sisällä – jolloin luotosta ei kerry ollenkaan uusia kustannuksia.

Miksi vakuudeton laina kannattaa kilpailuttaa?

Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen onnistuu joustavasti vertailupalvelumme kautta. Koska vakuuksia ei tarvita, voit lähettää lainahakemuksen netissä juuri silloin kuin itse haluat, ja saada ensimmäiset lainatarjoukset takaisin jo muutaman minuutin sisällä lainahakemuksen lähettämisestä.

Lainojen kilpailutus tapahtuu vertailupalvelumme kautta helposti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse kuluttajana maksaa lainojen kilpailuttamisesta, sillä yhteistyökumppaniemme vastaavat mahdollisten palkkioiden maksusta silloin, kun lainasopimus asiakkaan ja luotonmyöntäjän välillä syntyy vertailupalvelumme kautta. Voit siis lähettää lainahakemuksen ilmaiseksi juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii ja löytää itsellesi edullisimman lainan täysin ilman vakuuksia.

Vakuudettomien lainojen kilpailutus kannattaa aina, sillä kilpailutus on ainoa tapa taata, että löydät itsellesi kaikkein edullisimman lainan. Lainojen kilpailutus perustuu lainatarjousten todellisten kustannusten vertaamiseen. Monet pankit ja rahoituslaitokset mainostavat omilla kotisivuillaan ainoastaan lainojen nimelliskorkoa, joka ei kuitenkaan ota huomioon muita lainaan liittyviä kuluja, kuten avausmaksua, joka voi olla luotonmyöntäjästä riippuen jopa 100–200 euroa. Erityisesti pienemmissä lainasummista lainakulujen osuus voikin nousta erittäin suureksi, jos lainoja ei muisteta vertailla huolellisesti.

Näin lainojen kilpailutus etenee

Lainojen kilpailutus etenee vertailupalvelumme kautta seuraavasti:

  1. Valitse lainasumma ja laina-aika
  2. Täytä hakemus ja tarkista tiedot ennen lähettämistä
  3. Odota sillä aikaa, että vertailemme lainat
  4. Tutustu lainan ehtoihin, tarkista lainan korko ja valitse paras laina
  5. Hyväksy lainatarjous joustavasti netissä ja toimita tarvittavat liitteet luotonmyöntäjälle, jos niitä tarvitaan
  6. Vakuudeton laina voidaan siirtää tilillesi jopa saman päivän aikana.

Hae lainaa ilman sitoumuksia

Lainahakemuksen lähettäminen ja lainojen kilpailutus ei missään nimessä sido sinua ottamaan lainaa, eli mikäli yksikään lainatarjous ei vastaa odotuksiasi, voit jättää lainahakemuksen sikseen. Lainatarjoukset ovat normaalisti voimassa vähintään 7 päivää, mutta usein kuukauden ajan, joten voit rauhassa tutustua lainasi ehtoihin ja korkokustannuksiin. Vertailukoneemme järjestää lainatarjoukset automaattisesti edullisimmasta kalleimpaan pohjaten ne lainan todelliseen vuosikorkoon, mutta sinulla on vapaus valita tarjousten joukosta juuri se laina, jonka haluat.

Hae edullisinta luottoa vuorokauden ympäri

Voit hakea vakuudetonta lainaa vertailupalvelumme avulla täysin maksutta. Lainahakemus on mahdollista täyttää vuorokauden ympäri ja saat ensimmäiset lainatarjoukset lähes välittömästi hakemuksen jättämisestä. Moni pankki käsittelee saapuvia lainahakemuksia myös normaalien toimistoaikojen ulkopuolella, joten hyväksytty lainapäätös voidaan tehdä myös silloin, kun perinteiset pankit ovat jo menneet kiinni.

Pidä kuitenkin mielessä, että lainarahat voidaan maksaa tilillesi klo 7–23 välillä, eli mikäli saat lainapäätöksen vaikkapa illalla klo 23 jälkeen, laina voidaan maksaa tilillesi vasta seuraavana aamuna kello 7 jälkeen. Voit kuitenkin hakea lainaa vertailupalvelussamme juuri silloin kuin itse haluat. Kilpailuta vakuudettomat luotot heti jopa 70 000 euroon asti, 1–15 vuoden maksuajalla, korko alkaen 4.19%.

Hae joustavaa rahoitusta silloin, kun sitä eniten tarvitset

Etsitkö joustavaa rahoitusta kesämökin remonttiin, myöhästyneen laskun maksuun, lapsen luokkaretken kustantamiseen tai vaikkapa uuden pesukoneen ostoon? Kun suunnittelet lainanhaun tarkkaan ja kilpailutat luotot huolellisesti, vakuudeton laina on turvallinen, joustava ja edullinen rahoitusvaihtoehto moneen eri tilanteeseen.

Vertailukoneemme avulla saat lainapäätöksiä useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä lainahakemuksella. Kun pankki on tehnyt sinulle alustavan lainatarjouksen, voit tutustua rauhassa lainaehtoihin ja kokonaiskustannuksiin, sillä suurin osa lainatarjouksista on voimassa vähintään viikon, mutta usein lähes kuukauden ajan. Voit siis hakea vakuudettomia luottoja myös silloin, kun et ole vielä täysin varma siitä, tarvitsetko lainarahaa. Valitse vain lainatarjousten joukosta edullisin vakuudeton laina ja varmista itsellesi markkinoiden kilpailukykyisin korko.