Vakuudeton kulutusluotto - Kilpailuta kulutusluoton korko

Kilpailuta vakuudeton kulutusluotto. Kilpailutamme puolestasi kulutusluotot 29 pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaile

2. Vertaile lainatarjoukset

Saat lainatarjouksia jopa 29 pankilta ja rahoituslaitokselta.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Play Video

Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa palvelumme kautta

vakuudeton kulutusluottoVakuudetonlaina.com palvelussa voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa yhdellä hakemuksella usean pankin ja luottolaitoksen kesken. Vakuudetonta kulutusluottoa on helppoa ja nopeaa hakea.

Palvelumme avulla kilpailutat samalla useiden luotonmyöntäjien tuotteita, joista löytyy sinulle parhaiten sopivin vakuudeton laina. Luottoa hakiessasi kannattaa suhteuttaa lainan määrä sekä laina-aika omaan elämäntilanteeseesi, jolloin oma taloudenpitosi helpottuu.

Laske laskurillamme, minkä suuruista kulutusluottoa voit hakea omiin tuloihisi perustuen. Saat myös tietää, montako vuotta lainan maksamiseen kuluisi.

Pienemmän lainasumman voit maksaa takaisin jo vuodessa, mutta suuremmalle luotolle voit neuvotella jopa 15 vuotta pitkän takaisinmaksuajan.

Vertaillessasi tietoja lainalaitosten välillä, ota huomioon lainojen todellinen vuosikorko ja muut lainaehdot. Saat kulutusluoton helposti sivustomme palvelua käyttämällä.

Hae vakuudeton laina heti nopean lomakkeen avulla, valitse itsellesi sopivin palvelu ja taloudellinen tilanteesi helpottuu nopeasti.

Halvin kulutusluotto ilman takaajia

kulutusluotto ilman takaajiaVakuudeton kulutusluotto tarkoittaa lainaa, jota voit hakea omaan tarkoitukseesi, eikä sen käyttökohdetta ole erityisesti määritelty. Kulutusluoton myöntäjänä voi olla pankki tai muu rahoituslaitos, joka myöntää kulutusluottoja ilman vakuuksia tai takaajia.

Vakuudetonta lainaa on mahdollista saada ilman takuita tai takaajia. Tämä tarkoittaa sitä, että luotonmyöntäjään kohdistuu suurempi riski ja lainan myöntämiselle on yleensä asetettu tarkempia kriteereitä. Lainanottajan luottoluokituksen tulee olla parempi ja tuloraja saattaa olla korkeampi.

Vakuudettomat lainat ovat usein hieman pienempiä suuruudeltaan, jolloin lainan ottajan on helpompi suoriutua lainan maksuista ja toisaalta kulutusluoton myöntäjän riski on pienempi. Vakuudettomuus voi vaikuttaa myös siihen, kuinka pitkäksi aikaa luottoa on mahdollista saada. Lisäksi lainan korko saattaa olla vakuudellista lainaa korkeampi.

Vakuudellisen kulutusluoton määritelmä

Vakuudellinen kulutusluotto tarkoittaa sitä, että lainanottaja asettaa kulutusluoton takaisinmaksun takeiksi omaisuuttaan. Takuina voivat toimia säästöt tai fyysinen omaisuus ja yleisimmin vakuutena käytetään lainarahalla hankittavaa omaisuutta tai lainanhakijan asuntoa. Lainalle on mahdollista hankkia myös takaaja, jolloin tämä henkilö vastaa omalla omaisuudellaan siitä, että lainanlyhennykset tulevat maksetuksi ajallaan.

Vakuudellinen luotto voi olla määrältään suurempi kuin vakuudettoman, mutta toisaalta vakuuksia saattaa olla hankalaa saada. Jos omaisuutta ei ole vielä kertynyt tai sopivaa takaajaa ei löydy, on vakuudeton kulutusluotto varteenotettava vaihtoehto ulkopuolisen rahoituksen saamiseksi.

Mihin vakuudetonta kulutusluottoa voi saada?

vakuudeton lainaVakuudeton laina on mahdollista saada oikeastaan mihin tahansa omaan tarpeeseen. Sitä ei ole tarkemmin korvamerkitty mihinkään tiettyyn hankintaan.

Ilman takaajia tai vakuuksia myönnettävää kulutusluottoa ottaessa lainanhakijalta ei tiedustella erikseen kulutusluoton käyttökohdetta tai hinta-arviota. Vakuudettomat kulutusluotot ovat usein määrältään pienempiä ja ne käytetään johonkin akuuttiin tarpeeseen, kun taas vakuudellista lainaa otetaan suurempaan hankintaan kuten auton tai asunnon ostoon.

Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen ja hyväksynyt sen, rahat ovat nopeasti omalla tililläsi ja vapaasti käytettävissäsi mihin tahansa kohteeseen. Pidä kuitenkin mielessä, että laina kannattaa ottaa aina vain tarpeeseen ja juuri sen verran kuin on tarpeellista.

Kulutusluotto - Vakuudeton laina kulutukseen

kulutusluottoKulutusluotolla tarkoitetaan sitä, että laina tulee kulutettavaksi. Yleisimmin vakuudettomia kulutusluottoja otetaan erilaisten käyttötavaroiden hankkimiseen, kuten rikkoutuneiden kodinkoneiden tai elektroniikkalaitteiden tilalle.

Lisäksi käyttöluoton kohteina voivat olla laskujen maksu, auton korjaaminen tai häiden kulujen tai lomamatkan kustannusten maksaminen.

Vakuudeton kulutusluotto - Korko riippuu monesta tekijästä

kulutusluoton korkoVakuudettomien lainojen korot vaihtelevat lainatyypin, lainanmyöntäjän sekä -hakijan mukaan. Yleisesti kulutusluoton todellinen vuosikorko koostuu viitekorosta sekä luotonmyöntäjän marginaalista.

Viitekorkona voi olla esimerkiksi 3 kk Euribor, johon lisätään marginaali, joka perustuu lainalaitoksen riskiarvioon. 3 kk Euribor määräytyy päiväkohtaisen korkotilanteen mukaan, jota hallinnoi European Money Market Institute.

Todellinen vuosikorko taas sisältää lainan koron lisäksi myös kaikki lainanhoidosta aiheutuvat kulut. Kauttamme haettavien lainojen korot alkaen 4 %.

Täytä hakemus sivustollamme, hae itsellesi sopivaa luottoa ja tutustu luottolaitosten korkoihin. Meiltä löytyy aina kilpailutettu vakuudeton laina, pankki tai rahoituslaitos antaa sinulle aina henkilökohtaisen tarjouksen.

Vakuudettoman kulutusluoton laina-aika

Suunnitellessasi lainan ottamista, yksi tärkeimpiä tekijöitä on laina-aika. Mieti, miten pitkään aikaan olet valmis sitoutumaan ja muuta lainasummaa, jos laina-aika tuntuu venyvän liian pitkäksi. Hae kauttamme luottoa, jonka laina-aika voi olla 1–15 vuotta.

Vakuudettoman kulutusluoton laina-aika voi riippua myös luotonmyöntäjästä. Toiselta lainalaitokselta voit saada pidemmän laina-ajan kuin muilta. Laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausittaisen lyhennyksesi suuruuteen sekä lainasi lopulliseen summaan.

Mitä pienemmän summan maksat kuukausittain takaisin, sitä pidemmäksi laina-aikasi venyy ja sitä suuremmaksi luoton loppusumma nousee. Jokaisen kannattaa kuitenkin suhteuttaa luoton kustannukset omaan elämäntilanteeseensa.

Hae lainaa ilman vakuuksia vain jos olet varma, että pysyty maksamaan sen takaisin.

Paljonko kulutusluottoa voi saada?

Voit päättä itse, minkä suuruista velkaa haluat hakea. Sivustomme palvelun kautta voi hakea vakuudetonta lainaa, jonka kokonaismäärä on 2 000 € - 70 000 € välillä.

Pienimpiä, 2 000 euron lainoja käytetään usein elämisestä aiheutuviin kuluihin ja sillä usein katetaan myös kodin tarpeelliset jokapäiväiset hankinnat. Hakemalla lainaa 10 000 € ilman vakuuksia voi olla sopiva summa hieman arvokkaampien kodinkoneiden hankintaan tai hääjuhlien järjestämiseen. 10 000 euroa riittää usein käytetyn auton hankintaan ja 30 000 euroa jo uudenkin menopelin hankkimiseen.

Hae 20000 € lainaa ilman vakuuksia hieman isomman remontin tekemiseen. Tyypillisen, maltillisen kylpyhuoneremontin hinta on edullisimmillaan noin 1 000–1500 euron välillä neliöltä, mikä tekee remontin loppusummaksi vähintään 20 000 euroa riippuen kylpyhuoneen koosta, mutta myös materiaalivalinnoistasi. Suurin kauttamme haettava lainasumma on jopa 70 000 euroa, joka riittää jo suuremmankin remontin tekemiseen.

Mitä paremman luottoluokituksen olet saanut, sitä enemmän sinun on mahdollista saada lainaa. Paremmat tulot ja hyvin hoidettu talous osoittavat luotonmyöntäjälle maksukykysi, sekä sen, että olet valmis sitoutumaan hieman isommankin luoton takaisinmaksuun.

Kuka voi saada vakuudetonta kulutusluottoa?

Vakuudetonta kulutusluottoa voidaan myöntää Suomen kansalaiselle, joka on täysi-ikäinen ja jolla on pankkitili suomalaisessa pankissa. Jos täytät nämä ehdot, voit hakea lainatarjouksia sivustomme palvelun avulla.

Vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Mieti ennen luoton ottamista, mihin tarkoitukseen vakuudeton kulutusluotto tulee ja miten monta vuotta olet valmis lyhentämään lainaa ja jos olet parisuhteessa, tuleeko laina käytännössä molempien käytettäväksi.

Kun hakijoita on kaksi, lainaa on yleensä mahdollista saada enemmän kuin jos olisit ottamassa koko kulutusluoton omiin nimiisi.

Mikä vaikuttaa kulutusluoton myöntämiseen?

Lainan myöntämiselle on aina yleisiä ehtoja ja eri luotonmyöntäjillä on lisäksi omia vaatimuksia luoton hakijoille. Osa lainalaitoksista on asettanut korkeamman ikärajan lainojen myöntämiselle tai joillekin lainatuotteilleen. Jos olet nuori lainanhakija, ikärajat kannattaa aina tarkistaa lainaa hakiessasi.

Aina luottoa hakiessa tarkistetaan lainanhakijan luottotiedot, eikä lainaa myönnetä, jos tällä on aikaisempia merkintöjä. Lisäksi saadaksesi lainaa, sinulla tulee olla maksukykyä suoriutua lainanlyhennyksistä.

Tämä tarkoittaa riittävää tulotasoa, jonka luotonmyöntäjä määrittelee harkitessaan lainan myöntämistä. Jokaisen lainantarjoajan luottoluokitus voi vaihdella hieman, mutta yleensä, mitä paremmin olet hoitanut talouttasi ja mitä varmemmin sinulla on jatkossakin säännöllisiä tuloja, sitä todennäköisempää myönteisen lainapäätöksen saaminen on.

Käyttämällä verkkopankkitunnuksia voit saada lainapäätöksen ilman liitteitä.