Vakuudeton laina pankista - Kilpailuta pankkien vakuudettomat lainat

Kilpailuta vakuudeton laina pankista. Kilpailutamme vakuudetonta lainaa 29 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaile

2. Vertaile lainatarjoukset

Saat lainatarjouksia jopa 29 pankilta ja rahoituslaitokselta.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Play Video

Vakuudeton laina pankista kannattaa kilpailuttaa

vakuudeton laina pankista

Vakuudettomat lainat eivät ole sen halvempia tai kalliimpia tunnetuissa pankeissa. Tämän takia myös oman pankin vakuudeton laina kannattaa kilpailuttaa.

Pankkien vakuudettomat luotot voit kilpailuttaa kätevästi Vakuudetonlaina.com palvelussamme. Voit kilpailuttaa ja hakea vakuudetonta lainaa 29 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Lähetä vain hakemus ja saat lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa. Voit kilpailuttaa vakuudettoman lainan jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulle ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on verkkopankkitili
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla on säännölliset tulot (vakuudeton laina työttömälle on mahdollista, jos sinulla on säännölliset tulot)

Näin kilpailutat vakuudettoman lainan

vakuudettoman lainan kilpailutus

Lainojen kilpailutus etenee vertailupalvelumme kautta seuraavasti:

 1. Valitse lainasumma ja laina-aika
 2. Täytä hakemus ja tarkista tiedot ennen lähettämistä
 3. Odota sillä aikaa, että vertailemme lainat
 4. Tutustu lainan ehtoihin, tarkista lainan korko ja valitse paras laina
 5. Hyväksy lainatarjous joustavasti netissä ja toimita tarvittavat liitteet luotonmyöntäjälle, jos niitä tarvitaan
 6. Vakuudeton laina voidaan siirtää tilillesi jopa saman päivän aikana.

Vakuudeton kulutusluotto

vakuudeton kulutusluotto

Vakuudeton laina on laina, jota varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton laina voi olla esimerkiksi vakuudeton kulutusluotto. Vakuudeton luotto pankista soveltuu erinomaisesti äkillisen rahantarpeen kattamiseen, kuten uuden kodinkoneen ostoon rikkoutuneen tilalle, mutta myös myöhästyneiden laskujen maksuun.

Vakuudettomalla lainalla on mahdollista rahoittaa myös muita kulutukseen suunnattuja hankintoja, kuten lomamatka, vene, remontti tai auton osto.

Koska laina myönnetään ilman vakuuksia, lainaprosessi on itsessään usein todella helppo ja nopea. Lainan saamiseksi hakijan ei tarvitse varata erillistä neuvotteluaikaa pankin konttoriin tai käydä läpi lukuisia papereita ja asiakirjoja vakuuksien hyväksi lukemiseksi.

Kilpailuta vakuudeton kulutusluotto, korko alk. 4% palvelumme avulla.

Vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko

vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko

Kun haet lainoja vertailupalvelumme kautta, kilpailutamme hakemuksesi 29 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailuta vakuudeton kulutusluotto pankista ja löydät edullisimmalla korolla varustetun vakuudettoman lainan.

Lainan todellinen vuosikorko on aina huomioitu lainojen kilpailutuksessa, joten tiedät aina etukäteen, mitä lainakuluja lainasi tulee sisältämään. Lainan todellinen vuosikorko eroaa lainan nimelliskorosta siinä, että lainan nimelliskorko ei ota huomioon lainan todellisia kustannuksia vuositasolla, siinä missä todellinen vuosikorko pitää sisällään myös lainan nimelliskoron.

Todellinen vuosikorko on siis huomattavasti kattavampi mittari silloin, kun lainoja vertaillaan keskenään. Palvelumme avulla vertailet lainatarjoukset nimenomaan todellisen vuosikoron pohjalta, joten sinun on helppo valita vakuudetonta lainaa, jossa on matalin vuosikorko.

Vakuudeton laina - Pankki vai rahoituslaitos?

vakuudettomat lainat pankista vai rahoituslaitokselta?

Vastaus siihen, mikä pankki tai rahoituslaitos on kaikkein edullisin, ei ole yhtä ja oikeaa vastausta. Monet hakevat lainaa pelkästään omasta pankista, mikä ei välttämättä ole huono ajatus, jos oma pankki todella pystyy tarjoamaan edullisinta korkoa.

Se, että olet tietyn pankin asiakas, ei kuitenkaan takaa automaattisesti sitä, että vakuudetonta lainaa löytyy edullisesti nimenomaan kyseisestä pankista. Tästä syystä vakuudettomat lainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa mahdollisimman monesta pankista ja rahoituslaitoksesta samanaikaisesti.

Kilpailuta vakuudettomat lainat Vakuudetonlaina.comissa ja saat useita lainatarjouksia yli 29 pankilta ja rahoituslaitokselta. Kilpailutamme puolestasi parhaat pankit ja rahoituslaitokset, joten voit löytää vertailun kautta huomattavasti edullisemman lainan kuin mitä oma pankkisi on voinut sinulle tarjota.

Täytä ilmainen lainahakemus jo tänään ja hae vakuudetonta lainaa itsellesi parhaiten sopivalla laina-ajalla ja kilpailukykyisillä korkokustannuksilla. Saat ensimmäiset alustavat lainatarjoukset heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, mutta viimeistään vuorokauden sisällä.

Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa?

Kuka voi hakea vakuudettoman lainan?

Vertailupalvelumme kautta on mahdollista hakea vakuudettomia luottoja silloin, kun täytät pankkien ja rahoituslaitosten asettamat ehdot lainan saamiseksi.

Eri pankkien ja rahoituslaitosten asettamien ehtojen välillä voi esiintyä joitakin eroavaisuuksia, mutta yleisesti ottaen hakijoilta edellytetään puhtaita luottotietoja, säännöllisiä kuukausituloja sekä pysyvää kotiosoitetta Suomessa.

Lisäksi lainaehtona voi olla minimi-ikäraja, joka saattaa olla yli 18 vuotta. Monilla pankeilla minimi-ikäraja vakuudettoman lainan saamiseksi voi olla esimerkiksi 20 tai 23 vuotta.

Jos vakuudetonta lainaa haetaan yrityksen tarpeisiin, tällöin lainahakemuksessa edellytetään, että yrityksellä on y-tunnus. On suositeltavaa tarkistaa tarkemmat ehdot lainan saamiseksi ennen lainahakemuksen lähettämistä, jotta varmistat, että pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat sinulle mahdollisimman kilpailukykyisellä korolla varustettua lainaa.

Vakuudettoman lainan korko ja laina-aika

vakuudettoman lainan korko ja laina-aika

Kun haet lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, laina-aikaan on syytä kiinnittää huomiota, sillä laina-ajan pituus vaikuttaa merkittävästi luoton korkoon. Lyhyempi laina-aika kasvattaa lainan kuukausierää, mutta toisaalta pitää myös lainakustannukset paremmin kurissa.

Pitempi laina-aika puolestaan tuo kuukausieriin joustavuutta, mutta kasvattaa samalla luoton kustannuksia. Kuukausierän määrää on syytä miettiä jo hyvissä ajoin ennen lainahakemuksen lähettämistä.

Luottoa kannattaa pyrkiä lyhentämään mahdollisimman nopeassa aikataulussa, mutta toisaalta laina-aika ei saa olla niin lyhyt, että rahaa ei jää enää muihin tärkeisiin menoihin lyhennysten jälkeen.

Jos haet esimerkiksi lainaa 10000 € ilman vakuuksia, jota lyhentäisit kuussa 650 euroa, mutta omat tulosi riittäisivät teoriassa 500 euron lyhennykseen, laina-aikaa kannattaa tällöin pidentää tai vastaavasti lainasummaa kutistaa.

Jos taas haet 10 000 euroa lainaa, jota lyhentäisit kuussa 650 euroa, mutta omat tulosi riittävät teoriassa 800 euron lyhennykseen, voit hakea 10 000 euroa lainaa joko alkuperäisellä laina-ajalla tai lyhyemmällä laina-ajalla, jolloin luoton korko pysyy alhaisempana.

Lyhennä vakuudeton laina joustavissa maksuerissä

vakuudeton laina joustavasti

Vakuudeton laina on monipuolinen laina, jota varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Kun kilpailutat vakuudettomat lainat vertailupalvelumme kautta, kilpailutamme sinulle aina markkinoiden joustavimmilla lainaehdoilla varustetut lainat.

Näin voit valita lainatarjousten joukosta edullisen luoton, jonka maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan. Voit hakea lainaa juuri itsellesi sopivissa maksuerissä.

Lainalaskurimme auttaa laskemaan, paljonko voisit lyhentää lainaa kuukauden välein. Kun kuukausierä on tulotasoosi nähden sopiva, voit täyttää lainahakemuksen hakemalla lainaa sillä lainasummalla ja laina-ajalla, jotka sopivat parhaiten omiin tarpeisiisi.

Kun olet hyväksynyt parhaan lainatarjouksen verkossa, luotto voidaan siirtää tilillesi parhaimmillaan jopa samana päivänä. Voit maksaa lainaa takaisin myös lainasopimuksessa sovittua aikataulua nopeammin.

Halutessasi voit maksaa koko lainan kerralla pois. Jos sinulle on esimerkiksi myönnetty vertailupalvelumme kautta 5 000 euron joustoluotto, voit nostaa tilillesi rahaa vain sen verran kuin tarvitset.

Tällöin maksat kuluja pelkästään siitä osasta lainaa, jonka olet nostanut. Voit lyhentää lainaa sovituissa maksuerissä takaisin tai vastaavasti voit maksaa koko lainan heti takaisin – halutessasi vaikka 3 kk sisällä – jolloin luotosta ei kerry ollenkaan uusia kustannuksia.

Hae vakuudetonta lainaa ilman sitoumuksia

vakuudeton laina ilman sitoumksia

Lainahakemuksen lähettäminen ja lainojen kilpailutus ei missään nimessä sido sinua ottamaan lainaa. Mikäli yksikään lainatarjous ei vastaa odotuksiasi, voit jättää lainahakemuksen sikseen.

Lainatarjoukset ovat normaalisti voimassa vähintään 7 päivää, mutta usein kuukauden ajan, joten voit rauhassa tutustua lainasi ehtoihin ja korkokustannuksiin.

Palvelumme järjestää lainatarjoukset automaattisesti edullisimmasta kalleimpaan pohjaten ne lainan todelliseen vuosikorkoon, mutta sinulla on vapaus valita tarjousten joukosta juuri se laina, jonka haluat.

Kilpailuta vakuudettomat lainat vuorokauden ympäri

Kilpailuta vakuudeton laina 24h

Voit hakea vakuudetonta lainaa vertailupalvelumme avulla täysin maksutta. Lainahakemus on mahdollista täyttää vuorokauden ympäri ja saat ensimmäiset lainatarjoukset lähes välittömästi hakemuksen jättämisestä.

Moni pankki käsittelee saapuvia lainahakemuksia myös normaalien toimistoaikojen ulkopuolella, joten hyväksytty lainapäätös voidaan tehdä myös silloin, kun perinteiset pankit ovat jo menneet kiinni.

Pidä kuitenkin mielessä, että lainarahat voidaan maksaa tilillesi klo 7–23 välillä, eli mikäli saat lainapäätöksen vaikkapa illalla klo 23 jälkeen, laina voidaan maksaa tilillesi vasta seuraavana aamuna kello 7 jälkeen.

Voit kuitenkin hakea lainaa vertailupalvelussamme juuri silloin kuin itse haluat. Kilpailuta vakuudettomat luotot heti jopa 70 000 euroon asti, 1–15 vuoden maksuajalla.

Hae joustavaa rahoitusta silloin, kun sitä eniten tarvitset

Etsitkö joustavaa rahoitusta kesämökin remonttiin, myöhästyneen laskun maksuun, lapsen luokkaretken kustantamiseen tai vaikkapa yritykselle lainaa ilman vakuuksia? Kun suunnittelet lainanhaun tarkkaan ja kilpailutat luotot huolellisesti, vakuudeton laina on turvallinen, joustava ja edullinen rahoitusvaihtoehto moneen eri tilanteeseen.

Esimerkki lainakustannuksista: Vakuudeton laina 20000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,19 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 25.534 €.

Esimerkki lainakustannuksista: Vakuudeton laina 25000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,07 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 31.752 €.

Kilpailuttamalla vakuudettomat lainat palvelumme avulla saat lainapäätöksiä useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä lainahakemuksella. Pankkien tehtyä sinulle alustavat lainatarjoukset, voit tutustua rauhassa lainaehtoihin ja kokonaiskustannuksiin, sillä suurin osa lainatarjouksista on voimassa vähintään viikon, mutta usein lähes kuukauden ajan.

Voit siis hakea vakuudetonta lainaa myös silloin, kun et ole vielä täysin varma siitä, tarvitsetko lainarahaa. Valitse vain lainatarjousten joukosta edullisin vakuudeton laina ja varmista itsellesi markkinoiden kilpailukykyisin korko.