Vakuudeton yhdistelylaina - Kilpailuta yhdistelylainat

Kilpailuta vakuudeton yhdistelylaina. Kilpailutamme yhdistelylainat puolestasi 29 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi
€

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaile

2. Vertaile lainatarjoukset

Saat lainatarjouksia jopa 29 pankilta ja rahoituslaitokselta.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Play Video

Hae vakuudeton laina ja yhdistä lainat

vakuudeton yhdistelylainaOnko haussasi halvin laina ilman vakuuksia kalliiden pienlainojen ja kulutusluottojen yhdistämiseen? Muista kilpailuttaa yhdistelylainat.

Kilpailuttamalla vakuudettomat lainat palvelussamme voit löytää itsellesi edullisimmalla korolla varustettua yhdistelylainaa.

Käyttäjät voivat hakea lainojen vertailupalvelussamme 2000 – 70 000 euroa vakuudetonta lainaa 1–15 vuoden maksuajalla.

Kilpailutamme parhaat lainatarjoukset jopa yli 29 pankin ja rahoituslaitoksen kesken yhdellä hakemuksella. Aloita lainojen yhdistäminen jo tänään.

Millainen laina yhdistelylaina on?

yhdistä lainatYhdistelylaina on lainatuote, joka on suunnattu nimensä mukaisesti lainojen yhdistämiseen. Yhdistämällä pienet kalliit lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, voit säästää lainakuluissa parhaimmillaan satoja euroja vuodessa.

Tämä siksi, että lyhentäessäsi useampia lainoja samanaikaisesti, joudut maksamaan lainakuluja kaikista lainoistasi erikseen. Esimerkiksi tilinhoitokulut voivat olla lainasta riippuen noin 5–10 euroa kuussa, eli pelkästään näiden yksittäisten kulujen kattamiseen voi esimerkiksi viittä luottoa lyhentäessä kulua jo 50 euroa ylimääräistä rahaa joka kuukausi.

Kun yhdistät nykyiset lainasi uudella yhdistelylainalla, maksat lainakuluja vain yhdestä lainasta.

Yhdistelylaina turvallisesti ja helposti

yhdistä lainat turvallisestiVakuudettoman yhdistelylainan saamiseksi sinun ei tarvitse esittää luotonmyöntäjälle erillisiä vakuuksia tai lainantakaajaa. Voit hakea vakuudetonta lainaa helposti verkossa jopa täysin ilman liitteitä, sillä monet pankit ja rahoituslaitokset myöntävät yhdistelylainaa pelkkien luottotietojen perusteella.

On kuitenkin tärkeää, että tarkistat tarkemmat ehdot lainan saamiselle aina siltä luotonmyöntäjältä, jolta aiot hakea lainaa.

Sovita vakuudettoman yhdistelylainan laina-aika omaan talouteen sopivaksi

yhdistelylaina laina-aikaVakuudettoman yhdistelylainan laina-aika kannattaa sovittaa mahdollisimman hyvin omiin tuloihin. Koska lainan pääasiallisena tarkoituksena on tasapainottaa omaa taloutta ja järjestää raha-asioita parempaan kuntoon, ei yhdistelylainan ottaminen saisi missään nimessä olla syynä uuteen velkaantumiseen.

Vakuudettoman yhdistelylainan laina-aika riippuu pitkälti haettavasta lainasummasta. On tärkeää, että saat keskitettyä yhdistelylainan alle kaikki kalliit pienlainat, sillä mikäli yhdistelylainan ulkopuolelle jää yksikin kallis laina, joudut maksamaan siitä lainakuluja niin pitkään, kunnes lainapääoma on maksettu kokonaisuudessaan pois.

Paljonko voin saada yhdistelylainaa?

kuinka iso yhdistelylaina?Ennen yhdistelylainan hakemista on syytä laskea tarkkaan, paljonko lainaa tarvitset nykyisten lainojen yhdistämiseen. Jokainen luotonmyöntäjä käsittelee lainahakemuksesi asiakaskohtaisesti, joten voit myös saada yhdeltä pankilta suuremman lainasumman kuin toiselta.

Hae riittävän suurta lainasummaa, jotta saat keskitettyä kaikki nykyiset lainasi uuden lainan alle. Voit hakea vertailupalvelumme kautta yhdistelylainaa 2000 – 70 000 euroa joustavalla 1–15 vuoden maksuajalla.

Laina-aika kannattaa suhteuttaa mahdollisimman hyvin haettavaan lainasummaan, sillä liian lyhyt laina-aika voi aiheuttaa lainan takaisinmaksun aikana vaikeuksia, kun taas pitempi laina-aika laskee kuukausierää, mutta toisaalta taas lainakulut nousevat suuremmiksi.

Lainojen yhdistämisestä on hyötyä

lainojen yhdistämisen hyödytAsiakkaanamme säästät yhdistelylainan avulla selvää rahaa. Kun kilpailutat yhdistelylainat vertailupalvelumme kautta, säästät sekä lainakuluissa että löydät itsellesi entistä edullisemmalla korolla varustetun yhdistelylainan.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Yhdistelylainan saamiseksi sinun tulee täyttää luotonmyöntäjän asettamat ehdot. Jokaisella pankilla ja rahoituslaitoksella on oikeus määritellä omat ehdot lainan saamiseksi, mutta yleensä nämä ehdot ovat luotonmyöntäjien kesken varsin samanlaiset.

Yhdistelylainaa voidaan normaalisti myöntää kaikille vähintään yli 18-vuotiaille Suomessa pysyvästi asuville henkilöille, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset kuukausitulot.

Kuukausitulojen suuruus riippuu pitkälti haettavasta lainasummasta ja laina-ajan pituudesta – mitä suuremmat tulot, sitä suurempaa lainasummaa on mahdollista hakea.

Esimerkiksi, jos tarvitset yhdistelylainaa 70 000 euroon asti, tällöin luotonmyöntäjä todennäköisesti edellyttää sinulta myös suhteellisen hyviä kuukausituloja.

Asiakaskohtaiset lainasummat ja lainaehdot neuvotellaan kuitenkin lainaa myöntävän pankin kanssa keskenään, joten me emme voi lainojen vertailupalveluna vaikuttaa siihen, kuinka paljon sinulle voidaan myöntää lainaa.

Sinulta voidaan lisäksi edellyttää lainahakemuksessa muita tietoja, jos esimerkiksi haet yhdistelylainaa yritykseen käyttöön, sinun tulee täyttää lainahakemukseen yrityksen y-tunnus.

Toisin sanoen myös yritys voi saada yhdistelylainaa, jos sille on kertynyt useampia lainoja maksettavaksi.

Yhdistelylainan todellinen vuosikorko

Kun kilpailutat lainat palvelumme kautta, selvität aina lainan todellisen vuosikoron, joka huomioi kaikki lainaan liittyvät kulut nimelliskoron ohella.

Monet luotonmyöntäjät mainostavat lainatuotteidensa ohessa pelkkää nimelliskorkoa, mikä voi saada lainan näyttämään ensisilmäyksellä edulliselta, mutta kun lainaan lisätään todellinen vuosikorko eli muut lainakulut, kuten avausmaksu, tilinhoitokulut ja palvelumaksut, lainan todellinen vuosikorko voi hetkessä nousta todella kalliiksi.

Näin voi käydä erityisesti vakuudettomien lainojen tapauksessa, joten on erittäin tärkeää, että vertaat yhdistelylainat huolellisesti täyttämällä helpon hakemuksen palvelussamme.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Vakuudeton lainojen yhdistäminen tapahtuu käytännössä niin, että maksat uudella lainallasi vähintään kaikki kalliit pienlainat pois. Yhdistelylainan alle kannattaa keskittää kalliiden pienlainojen lisäksi pienlainat muun muassa kulutusluotot, osamaksut ja luottokorttivelka.

Jos sinulla on esimerkiksi erittäin edullisella korolla haettu asuntolaina tai opintolaina, tällöin lainoja ei välttämättä kannata yhdistää uuden lainan alle, jos nykyisissä lainoissa on edullisempi korko.

Joissakin tapauksissa pankki, josta yhdistelylainaa on saatu, voi myös maksaa nykyiset lainasi puolestasi pois. Tällöin sinun tulee kuitenkin toimittaa pankille tarkat tiedot kaikista niistä lainoista ja veloista, jotka haluat maksaa pois.

Kun vanhat lainat on maksettu alta pois, voit keskittyä lyhentämään uutta lainaa, jolloin maksat myös lainakuluja vain yhdestä lainasta.

Lainojen yhdistämisen edut

Lainojen yhdistämisen kautta voit saada rahallista etua. Kalliiden pienlainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi auttaa tasapainottamaan henkilökohtaista taloutta monella eri tapaa:

  1. Yhdistämällä kalliit pienlainat ja kulutusluotot yhdeksi lainaksi, sinulle jää maksettavaksi vain yksi vakuudeton laina ja tätä myötä vain yhdet lainakulut – näin sinun ei tarvitse murehtia lukuisten tilinhoitokulujen tai myöhässä maksettujen kuukausierien maksumuistutusten maksamisesta.
  2. Saat todennäköisesti suuremmalle yhdistelylainalle kilpailukykyisemmän korkoprosentin kuin mitä pieni vakuudeton pikalaina voi tarjota.
  3. Voit neuvotella uudelle lainalle joustavammat maksuehdot, jolloin lainan takaisinmaksuaika ei vedä omaa henkilökohtaista taloutta liian kireälle.
  4. Jos lainan takaisinmaksussa ilmenee kuitenkin syystä tai toisesta ongelmia, on huomattavasti helpompaa neuvotella aikataulun tai lainaerän muutoksista yhden kuin useamman eri luotonmyöntäjän kanssa.

Näin haet lainojen yhdistämistä vertailupalvelussamme

Yhdistelylaina voi tuoda omaan talouteen suurta helpotusta! Lainojen hakeminen on vertailupalvelumme kautta todella helppoa ja nopeaa, noudata vain seuraavia yksinkertaisia vaiheita:

  1. Valitse lainasumma, takaisinmaksuaika ja sopiva kuukausierä
  2. Täytä hakemus
  3. Lähetä hakemus ja odota lainatarjouksia
  4. Valitse lainatarjousten joukosta paras yhdistelylaina
  5. Tarkista lainan vuosikorko ja hyväksy yhdistelylaina kätevästi verkossa
  6. Lähetä tarvittavat liitteet luotonmyöntäjälle ja vakuudeton laina voidaan maksaa tilillesi jopa saman vuorokauden sisällä.