Parhaat vakuudettomat lainat ja luotot 2022

Kilpailutamme vakuudettomat lainat puolestasi. Kilpailuta parhaat vakuudettomat lainat yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Kilpailuta parhaat vakuudettomat lainat 2022

vakuudettomat lainatVakuudettomat lainat ovat kaikin puolin monipuolisia ja käytännöllisiä lainoja, koska lainan saamiseksi hakija ei tarvitse vakuuksia tai takaajia. Vakuudettomien lainojen korko voi kuitenkin poiketa eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä merkittävästi. Tällöin on tärkeää, että vakuudettomat lainat kilpailutetaan huolellisesti.

Kilpailuttamalla vakuudettomat lainat vertailupalvelussamme käyttäjät voivat löytää parhaan ja halvimman mahdollisen vakuudettoman lainan.

Vertailemme parhaat lainatarjoukset jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta yhdellä lainahakemuksella. Voit hakea vertailupalvelumme kautta 2 000 – 70 000 € lainaa 1–15 vuoden maksuajalla, korko alkaen vain 4.19%.

Mitä vakuudettomat lainat ovat?

Vakuudettomia lainoja ovat erilaiset pienlainat, kuten pikavipit, sekä kulutusluotot ja joustoluotot. Voit hakea vakuudetonta lainaa esimerkiksi remontin tekemiseen, auton ostoon, lomamatkan varaamiseen, kiireisen laskun maksamiseen, uuden kodinkoneen ostoon tai mihin tahansa muuhun kulutukseen. Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, jota varten et tarvitse vakuuksia.

Vakuudettomat lainat on kuitenkin suunnattu kertaluonteiseen kulutukseen, eli niiden tarkoituksena ei ole kattaa päivittäistä elämää. Vakuudettoman lainan tarvetta onkin syytä harkita tarkkaan, ja lainaa tulee hakea vain niin suurella summalla kuin mitä on valmis maksamaan takaisin. Esimerkiksi, jos arvioit, että tulosi riittävät 10 000 euroon saakka, lainaa ei kannata hakea tätä suuremmalla summalla.

Mistä lainaa ilman vakuuksia?

Lainan haku voidaan aloittaa omasta pankista. Lähes kaikki perinteiset pankit myöntävät vakuudetonta lainaa, mutta edellytyksenä sille, että saat vakuudetonta pankkilainaa, saattaa olla se, että olet kyseisen pankin asiakas. Perinteisten pankkien lisäksi myös monet digipankit ja rahoituslaitokset myöntävät vakuudetonta lainaa.

Koska vakuudettomia lainoja on saatavilla tänä päivänä monessa eri muodossa ja monenlaisilla eri lainaehdoilla, on tärkeää, että vakuudettoman lainan korkokuluja verrataan huolellisesti mahdollisimman monen pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Juuri vertailun avulla voit helpoiten selvittää, miltä luotonmyöntäjältä saat kaikkein edullisimmalla korolla varustettua vakuudetonta lainaa.

Vakuudeton laina: Laina-aika

Vakuudettoman lainan laina-aika kannattaa sovittaa mahdollisimman hyvin haettavan lainasumman määrään ja omaan maksukykyyn. Omaa taloudellista tilannetta onkin syytä analysoida mahdollisimman realistisesti ennen lainahakemuksen täyttämistä, sillä tällä tavalla maksusuunnitelman tekeminen on helpompaa.

Vakuudettoman lainan laina-aika vaikuttaa paljon myös lainan kokonaiskustannuksiin. Jos valitset lainallesi lyhyen laina-ajan, maksat lainan luonnollisesti nopeammassa aikataulussa pois, mutta tällöin myös lainan kuukausierä on suurempi, jolloin yllättävät menot saattavat aiheuttaa vaikeuksia lainan takaisinmaksussa. Toisaalta taas pitkä laina-aika laskee lainan kuukausierää, joka tekee takaisinmaksusta helpompaa, mutta pitkä laina-aika kasvattaa myös lainan kokonaiskustannuksia.

Voit hakea vertailupalvelumme kautta vakuudettomalle lainalle jopa 15 vuotta laina-aikaa. Voit käyttää lainalaskuriamme avuksi ja laskea, millainen kuukausierä sopii parhaiten omaan tulotasoosi. Jos tarvitset pientä lainaa esimerkiksi kodinkoneen ostoon rikkoutuneen tilalle, tällöin laina-aika kannattaa säätää mahdollisimman lyhyeksi, jotta lainakuluja ei kerry laina-aikana liikaa.

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Ennen vakuudettoman lainan hakemista on tärkeää selvittää, kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia.

Jokainen luotonmyöntäjä voi asettaa omat ehtonsa lainan saamiseksi, mutta usein hakijoilta vaaditaan luotonmyöntäjästä riippumatta varsin samojen ehtojen täyttämistä – näitä ovat normaalisti:

  • Täysi-ikäisyys – monilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla minimivaatimus voi myös olla 20–25 vuotta
  • Pysyvä osoite Suomessa – ulkomailla syntyneen henkilön tapauksessa luotonmyöntäjä voi edellyttää, että hakija on asunut Suomessa X vuotta
  • Kotimainen puhelinnumero ja verkkopankkitunnukset (tai muu vahva tunnistautuminen)
  • Puhtaat luottotiedot
  • Säännölliset kuukausitulot lainasummasta ja laina-ajasta riippuen

Lainaa ilman vakuuksia luottotiedottomalle

Puhtaat luottotiedot ovat osoitus pankille siitä, että hakija on hoitanut aikaisemmat lainanmaksut, velat ja laskut säntillisesti, jolloin uuden lainan lyhentäminen ei ainakaan suurella todennäköisyydellä tule tuottamaan vaikeuksia.

On hyvä pitää mielessä, että laina ilman vakuuksia on luotonmyöntälle korkean riskin laina, koska sen saamiseksi hakijalta ei nimenomaan edellytetä vakuuksia. Tästä syystä vakuudettomien lainojen korko on luonnollisesti vakuudellisia lainoja korkeampi – tämän pohjalta luotonmyöntäjät pyrkivät kompensoimaan vakuudettoman lainan riskiä.

Tästä syystä puhtaat luottotiedot ovat äärimmäisen tärkeä osoitus luotonmyöntäjälle siitä, että hakijan aikaisemmat raha-asiat on hoidettu säntillisesti. Tällöin luottotiedot menettänyt hakija ei voi saada lainaa, sillä lainaamisen riski nousee tällöin luotonmyöntäjälle liian suureksi.

Jos lainantarve on kuitenkin ajankohtainen, luottotiedoton hakija voi saada lainaa neuvottelemalla lainalle uudet ehdot suoraan kyseisen pankin tai rahoituslaitoksen kanssa esimerkiksi vakuuksien tai lainantakaajan avulla.

Vakuudettomat lainat: Hae lainaa netissä

Vakuudeton laina on siinä mielessä erittäin käytännöllinen laina, että sitä voidaan hakea kokonaan verkossa. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että voit hakea lainaa ilman, että sinun tulisi varata erillistä konttori-aikaa pankkiin. Lainahakemuksen täyttäminen, lainatarjousten vertailu ja lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuvat helposti vertailupalvelumme kautta, jolloin voit hakea heti lainaa vaikkapa suosikkitelevisiosarjan mainoskatkolla tai työpaikan lounastauolla.

Vakuudettoman lainan hakeminen verkossa on lisäksi aivan yhtä turvallista kuin lainan hakeminen pankin konttorissa. Vertailupalvelumme toimii täysin suojatulla alustalla ja lainahakemuksessa antamiasi tietoja käsitellään aina luottamuksellisesti. Kilpailutamme vakuudettomat lainat jopa yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta puolueettomasti, eli saat aina ajankohtaiset ja läpinäkyvät tarjoukset parhaimmista lainapalveluista koko markkinoilla.

Lainan korko

Vakuudettoman lainan korko muodostuu kahdesta eri osasta – luotonmyöntäjän käyttämästä viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalikorosta. Tämä lainan korko on toiselta nimeltään nimelliskorko. Luotonmyöntäjän viitekorkoon ei voi omilla tiedoilla vaikuttaa, mutta asiakaskohtainen marginaalikorko muodostetaan nimenomaan niiden tietojen ja maksukyvyn perusteella, jonka osoitat lainahakemuksessa.

Jokainen luotonmyöntäjä muodostaa oman asiakaskohtaisen marginaalikoron lainahakemuksessa täyttämiesi tietojen ja luottokelposuutesi perusteella. Tästä syystä saat mitä todennäköisimmin täsmälleen samalla lainahakemuksella eri lainaehdoilla varustettuja lainoja. Ilman lainan kilpailuttamista et voi selvittää, millaisella korolla voisit mahdollisesti saada lainaa, sillä pankkien ja rahoituslaitosten kotisivuilta löydät vain suuntaa-antavia korkoesimerkkejä, jotka eivät vastaa omaa korkotasoa, eivätkä välttämättä sisällä muita lainakuluja, kuten lainasta perittävää avausmaksua tai tilinhoitokuluja.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää lainoja ilman vakuuksia. Kilpailuta sinulle paras vakuudeton yhdistelylaina ja säästä vuodessa jopa tuhansia euroja.

Todellinen vuosikorko

Lainan todellinen vuosikorko ja nimelliskorko menevät monilla usein sekaisin. Lainan todellinen vuosikorko poikkeaa kuitenkin lainan nimelliskorosta, sillä todellinen vuosikorko pitää sisällään nimelliskoron lisäksi muut lainakulut, kuten edellä mainittu avausmaksu ja tilinhoitokulut.

Lainan todellinen vuosikorko onkin tästä syystä tärkeä ja sitä kannattaa poikkeuksetta käyttää hyödyksi lainavertailussa. Kun kilpailutat vakuudettomat lainat lainojen vertailupalvelussamme, vertailukone vertailee vakuudettomat lainat nimenomaan lainojen todellisen vuosikoron perusteella. Kun todellinen vuosikorko on huomioitu lainatarjouksessa, lainojen vertailu on huomattavasti helpompaa, koska tiedät, että lainaan ei liity epämiellyttäviä lisäkuluja.

Kuinka paljon lainaa voin hakea lainaa?

Se, kuinka paljon lainaa voit hakea, riippuu pitkälti siitä, miten suurta lainasummaa tarvitset. Voit vapaasti hakea lainaa niin suurella lainasummalla kuin itse haluat, mutta mikäli lainan kuukausierä on tulotasoosi nähden liian suuri, on hyvin todennäköistä, että luotonmyöntäjät hylkäävät lainahakemuksen.

Jos esimerkiksi haet lainahakemuksessa 60 000 euron lainaa, mutta luotonmyöntäjä arvioi, että omat tulosi eivät ole riittävät lainanlyhennyksiin, se voi tarjota sinulle lainaa myös tätä pienemmällä summalla. Parantaaksesi mahdollisuuksia lainan saamiseen, voit laskea lainasummaa hakemalla esimerkiksi 50 000 euron lainaa, tai vastaavasti hakemalla lainaa yhdessä rinnakkaishakijan, kuten avo- tai aviopuolison kanssa.

Kun haet lainaa vertailupalvelumme kautta, laske lainalaskuria hyödyntäen, paljonko lainasi kuukausierä tulee suurin piirtein olemaan. Syötä lainalaskuriin sopiva laina-aika ja lainasumma, ja laske, paljonko vakuudeton laina tulisi esimerkkikoron myötä maksamaan. Jos tarvitset esimerkiksi 10 000 euron lainaa, voit syöttää lainalaskuriin kyseisen summan ja säätää sitten laina-aikaa nähdäksesi, kuinka suuri kuukausierä lainalle syntyy.

Pidä kuitenkin mielessä, että lainalaskurin käyttämä todellinen vuosikorko on vain suuntaa-antava, joten voit selvittää oman henkilökohtaisen korkotason täyttämällä lainahakemuksen vertailupalvelussamme ilmaiseksi. Saat ensimmäiset alustavat lainatarjoukset heti takaisin.

Lainaa ilman vakuuksia: Täytä lainahakemus verkossa

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia vertailupalvelumme kautta milloin itse haluat. Lainahakemus on avoinna vuorokauden ympäri ja monet yhteistyökumppaneistamme käsittelevät saapuvia lainahakemuksia usein jopa toimistoaikojen ulkopuolella. Jos haet lainaa aamulla, voit saada alustavan lainatarjouksen jo muutamien minuuttien päästä. Hyväksy lainatarjous kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla ja vakuudeton laina voidaan siirtää tilillesi jopa saman vuorokauden sisällä.

Muista kuitenkin, että lainaa ilman vakuuksia voidaan maksaa aamuseitsemän ja iltayhdentoista välillä, joten mikäli saat hyväksytyn lainapäätöksen kello 23 jälkeen illalla, vakuudeton laina voidaan maksaa tilillesi seuraavana aamuna kello 7 jälkeen.

Täytä hakemus ilmaiseksi vertailupalvelussamme

Kun haet lainaa vertailupalvelumme kautta, kilpailutamme ja vertailemme vakuudettomat lainat puolestasi täysin ilmaiseksi. Lainahakemuksen lähettäminen ei myöskään edellytä sinua ottamaan lainaa, jos lainan korko ei vastaa odotuksiasi. Täytä hakemus ja hae vakuudetonta lainaa täysin ilman sitoumuksia!

10 000 euroa lainaa kilpailukykyisellä korolla

Kun kilpailutat vakuudettomat lainat vertailupalvelussamme, etsimme sinulle aina kilpailukykyisellä korolla varustetun lainan. Vertailemme vakuudettomia lainoja puolueettomasti, joten saat aina ajankohtaiset lainatarjoukset parhailta yhteistyökumppaneiltamme heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lainan todellinen vuosikorko on huomioitu kaikissa lainatarjouksissa, joten tiedät aina varmasti, mitä tuleva vakuudeton laina tulee sinulle maksamaan. Näet kaikki lainakulut selkeästi eriteltyinä, joten halutessasi voit vertailla lainoja myös itse ja päättää tämän pohjalta, mikä lainatarjous on mielestäsi kaikkein paras. Vertailukoneemme järjestää vakuudettomat lainat puolestasi selkeään järjestykseen, josta näet aina edullisimman lainan ensimmäisenä.

Kilpailutamme parhaat vakuudettomat lainat jo muutamissa minuuteissa, jolloin voit saada lainarahat jo samana päivänä. Täytä ilmainen lainahakemus ja hae lainaa jopa 60 000 euroon asti. Jos sinulla herää kysyttävää lainan hakuprosessiin tai lainahakemuksen täyttämiseen liittyen, voit tarkistaa, löytyykö vastaus kysymykseesi usein kysytyt kysymykset –osiosta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme!

Rahat tilille jo saman päivänä

Hajosiko pesukone yllättäen? Vai tarvitseeko autosi kenties uudet talvirenkaat? Vakuudeton laina soveltuu erinomaisesti myös äkilliseen rahantarpeeseen, sillä voit parhaimmillaan saada rahat tilille saman tien. Voit hakea vertailupalvelumme kautta 2 000 – 70 000 eurolla lainaa 1–15 vuoden joustavalla maksuajalla.

Lainojen kilpailuttaminen onnistuu palvelussamme samalla, kun haet lainaa, koska lainahakemuksen lähettäminen aloittaa automaattisesti lainojen vertailun. Näin ollen, vaikka lainalle olisi suuri tarve, kilpailutamme parhaat vakuudettomat lainat hetkessä, eli sinun ei tarvitse jättää lainojen vertailua missään nimessä välistä, vaikka lainantarve olisi kuinka akuutti tahansa.

Voit hakea vertailupalvelumme kautta myös jatkuvaa luottoa, joka tunnetaan nimellä joustoluotto. Joustoluotto on luottokortin toimintaa muistuttava vakuudeton laina, joka myönnetään sinulle jatkuvaan käyttöön. Joustoluotto on tili, jolta voit nostaa omalle tilillesi rahaa juuri silloin, kun sitä tarvitset. Uutta lainaa saat puolestaan käyttöösi sitä mukaan, kun lyhennät vanhaa lainaa takaisin. Joustoluotto onkin tässä mielessä erittäin monipuolinen vakuudeton laina, sillä voit valita itse, mihin käyttötarkoitukseen haluat käyttää lainarahaa – joko pienemmissä tai suuremmissa erissä.

Näin haet lainaa vertailupalvelumme avulla

Lainojen hakeminen käy vertailupalvelussamme helposti ja nopeasti:

  1. Täytä lainahakemus ja valitse haluamasi lainasumma – jos haluat hakea 10 000 euroa lainaa, valitse lainahakemukseen kyseinen lainasumma. Valitse sitten lainalle sopiva laina-aika. Hae vertailupalvelussamme lainaa 70 000 asti ja saat lainallesi jopa 15 vuotta maksuaikaa.
  2. Tarkista lainahakemuksen tiedot ja lähetä hakemus.
  3. Kilpailutamme vakuudettomat lainat puolestasi. Voit saada ensimmäiset lainatarjoukset heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.
  4. Tutustu lainatarjouksiin, tarkista lainan korko ja lue lainaehdot huolellisesti läpi.
  5. Hyväksy valitsemasi vakuudeton laina, jolloin rahat voidaan siirtää tilillesi heti.

Jotta voimme löytää sinulle parhaat vakuudettomat lainat yhteystyökumppaniemme joukosta, on tärkeää, että täytät lainahakemuksen huolellisesti. Tarkista, että täyttämäsi tiedot ovat oikein ennen kuin lähetät lainahakemuksen. Näin luotonmyöntäjien tarjoama korko vastaan mahdollisimman hyvin hakemaasi lainasummaa.

2 000 – 70 000 vakuudetonta lainaa heti

Etsitkö lainaa, jossa saat rahat tilille heti? Jos haet pankilta esimerkiksi 60 000 eurolla lainaa, lainan hakuprosessissa voi vierähtää useita päiviä. Jos tarvitset 60 000 euroa lainaa heti, suosittelemme täyttämään lainahakemuksen vertailupalvelumme kautta, jotta tavoitat yhdellä lainahakemuksella kaikki yhteistyökumppanimme kerralla.

Saat ensimmäiset lainatarjoukset takaisin heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, ja mikäli lainasumma ja lainan korko vastaavat tarpeitasi, voit halutessasi hyväksyä edullisimman tarjouksen samalta istumalta. Vastaavasti, jos lainasumma ja lainan korko eivät miellytä, voit jättää lainahakemuksen sikseen. Lainatarjoukset raukeavat automaattisesti 7–30 päivän sisällä, joten sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa, ettet aio hyväksyä yhtäkään lainatarjousta. Voit myös kilpailuttaa vakuudettomat lainat uudestaan myöhemmin.

Hae vakuudetonta lainaa luottamuksellisesti

Vakuudeton laina tarjoaa monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja sekä pienempien että suurempien menojen kattamiseen. Voit saada lainapäätöksen heti kilpailuttamalla vakuudettomat lainat vertailupalvelumme kautta. Hae esimerkiksi 10 000 euroa lainaa täyttämällä helppo lainahakemus ja saat lainallesi maksuaikaa jopa 15 vuotta. Rahat voidaan maksaa tilille nopeimmillaan saman päivän aikana, kun jätät lainahakemuksen meille ajoissa.

Näet lainakulut helposti ja selkeästi vertailukoneemme teettämästä taulukosta. Lainan korko määräytyy aina lainahakemuksessa antamiesi tietojen ja osoittamasi maksukyvyn pohjalta, joten me emme voi lainojen vertailupalveluna vaikuttaa siihen, millaisella korolla ja lainaehdoilla saat yhteistyökumppaneiltamme lainaa.

Kilpailutamme vakuudettomat lainat luottamuksellisesti, jotta saisit aina parhaat lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme. Lainasumma ja lainan korko ovat läpinäkyvät, eli lainaan ei sisälly ikäviä piilokuluja. Vertailemalla vakuudettomat lainat tiedät aina, mitä tulet lainastasi maksamaan. Lue aina lainaehdot huolellisesti läpi ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, sillä lopullinen lainapäätös voi hieman poiketa alustavasta lainatarjouksesta, jonka olet saanut takaisin luotonmyöntäjiltä heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Kilpailukykyinen korko heti yhdellä lainahakemuksella

Mikäli lainanhaussa ilmenee ongelmia tai et ole varma, mitä tietoja sinun tulee lainahakemukseen täyttää, ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian, niin voimme neuvoa sinua lainahakemuksessa eteenpäin. Jos kysymyksesi koskevat tiettyä lainatarjousta, suositellemme ottamaan yhteyttä suoraan siihen pankkiin tai rahoituslaitokseen, joka on lainatarjouksen antanut.

Jos et ole tyytyväinen tarjottuun lainasummaan tai korkoon, voit myös jättää lainahakemuksen sikseen ja kokeilla myöhemmin uudelleen. Tutustu vain lainatarjouksiin ja lue lainaehdot huolellisesti läpi. Jos luotonmyöntäjä edellyttää sinulta liitteitä, kuten palkkakuitteja lainan saamiseksi, toimita ne luotonmyöntäjälle mahdollisimman pian, jotta rahat voidaan maksaa tilillesi heti.

Lainahakemuksen lähettäminen on sinulle täysin ilmaista, eikä edellytä ottamaan lainaa. Vertaile vakuudettomat lainat vertailupalvelussamme ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia! Täytä lainahakemus jo tänään ja löydä 2 000 – 70 000 € vakuudeton laina 1–15 vuoden maksuajalla, korko alkaen 4.19%.