Vakuudettomat lainat ja luotot nopeasti!

Kilpailutamme vakuudettomat lainat puolestasi. Kilpailuta parhaat vakuudettomat lainat yli 29 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaile

2. Vertaile lainatarjoukset

Saat lainatarjouksia jopa 29 pankilta ja rahoituslaitokselta.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Play Video

Kilpailuta parhaat vakuudettomat luotot 2022

vakuudettomat lainatVakuudettomat lainat ovat kaikin puolin monipuolisia ja käytännöllisiä lainoja, koska lainan saamiseksi hakija ei tarvitse vakuuksia tai takaajia. Vakuudettomien lainojen korko voi kuitenkin poiketa eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä merkittävästi. Tällöin on tärkeää, että vakuudettomat lainat kilpailutetaan huolellisesti.

Kilpailuttamalla vakuudettomat lainat vertailupalvelussamme käyttäjät voivat löytää parhaan ja halvimman mahdollisen vakuudettoman lainan.

Vertailemme parhaat lainatarjoukset jopa 29 pankin ja rahoituslaitoksen joukosta yhdellä lainahakemuksella. Voit hakea vertailupalvelumme kautta 2 000 – 70 000 € lainaa 1–15 vuoden maksuajalla, korko alkaen vain 4.19%.

Mitä vakuudettomat lainat ovat?

pankkilaina vakuudetonSuosittuja vakuudettomia lainoja ovat erilaiset pienlainat, kuten pikavipit, vakuudettomat kulutusluotot ja joustoluotot. Voit hakea vakuudetonta lainaa esimerkiksi remontin tekemiseen, auton ostoon, lomamatkan varaamiseen, kiireisen laskun maksamiseen, uuden kodinkoneen ostoon tai mihin tahansa muuhun kulutukseen. Vakuudetonta lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomat lainat on kuitenkin suunnattu kertaluonteiseen kulutukseen, eli niiden tarkoituksena ei ole kattaa päivittäistä elämää. Vakuudettoman lainan tarvetta onkin syytä harkita tarkkaan, ja lainaa tulee hakea vain niin suurella summalla kuin mitä on valmis maksamaan takaisin.

Esimerkiksi, jos arvioit, että tulosi riittävät 10 000 euroon saakka, lainaa ei kannata hakea tätä suuremmalla summalla.

Mistä vakuudettomat lainat löytyy?

vakuudeton laina hetiTarkista löytyykö vakuudeton luotto pankista, jossa asiot normaalisti. Lähes kaikki perinteiset pankit myöntävät vakuudetonta lainaa, mutta edellytyksenä sille, että saat vakuudetonta pankkilainaa, saattaa olla se, että olet kyseisen pankin asiakas.

Perinteisten pankkien lisäksi myös monet digipankit ja rahoituslaitokset myöntävät vakuudetonta lainaa.

Koska vakuudettomia lainoja on saatavilla tänä päivänä monessa eri muodossa ja monenlaisilla eri lainaehdoilla, on tärkeää, että vakuudettoman lainan korkokuluja verrataan huolellisesti mahdollisimman monen pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Juuri vertailun avulla voit helpoiten selvittää, miltä luotonmyöntäjältä saat kaikkein edullisimmalla korolla varustettua vakuudetonta lainaa.

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Ennen vakuudettoman lainan hakemista on tärkeää selvittää, kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia.

Jokainen luotonmyöntäjä voi asettaa omat ehtonsa lainan saamiseksi, mutta usein hakijoilta vaaditaan luotonmyöntäjästä riippumatta varsin samojen ehtojen täyttämistä – näitä ovat normaalisti:

  • Täysi-ikäisyys – monilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla minimivaatimus voi myös olla 20–25 vuotta
  • Pysyvä osoite Suomessa – ulkomailla syntyneen henkilön tapauksessa luotonmyöntäjä voi edellyttää, että hakija on asunut Suomessa X vuotta
  • Kotimainen puhelinnumero ja verkkopankkitunnukset (tai muu vahva tunnistautuminen)
  • Puhtaat luottotiedot
  • Säännölliset kuukausitulot lainasummasta ja laina-ajasta riippuen

Vakuudeton pankkilaina vai vakuudeton luotto nopeasti?

Vakuudeton luotto on siinä mielessä erittäin käytännöllinen laina, että sitä voidaan hakea kokonaan verkossa. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että voit hakea lainaa ilman, että sinun tulisi varata erillistä konttori-aikaa pankkiin.

Lainahakemuksen täyttäminen, lainatarjousten vertailu ja lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuvat helposti vertailupalvelumme kautta, jolloin voit hakea heti lainaa vaikkapa suosikkitelevisiosarjan mainoskatkolla tai työpaikan lounastauolla.

Vakuudettoman lainan hakeminen verkossa on lisäksi aivan yhtä turvallista kuin lainan hakeminen pankin konttorissa. Vertailupalvelumme toimii täysin suojatulla alustalla ja lainahakemuksessa antamiasi tietoja käsitellään aina luottamuksellisesti.

Vakuudeton laina korko

pankki vakuudeton lainaVakuudettoman lainan korko muodostuu kahdesta eri osasta – luotonmyöntäjän käyttämästä viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalikorosta. Tämä lainan korko on toiselta nimeltään nimelliskorko. Luotonmyöntäjän viitekorkoon ei voi omilla tiedoilla vaikuttaa, mutta asiakaskohtainen marginaalikorko muodostetaan nimenomaan niiden tietojen ja maksukyvyn perusteella, jonka osoitat lainahakemuksessa.

Jokainen luotonmyöntäjä muodostaa oman asiakaskohtaisen marginaalikoron lainahakemuksessa täyttämiesi tietojen ja luottokelposuutesi perusteella. Tästä syystä saat mitä todennäköisimmin täsmälleen samalla lainahakemuksella eri lainaehdoilla varustettuja lainoja.

Ilman lainan kilpailuttamista et voi selvittää, millaisella korolla voisit mahdollisesti saada lainaa, sillä pankkien ja rahoituslaitosten kotisivuilta löydät vain suuntaa-antavia korkoesimerkkejä, jotka eivät vastaa omaa korkotasoa, eivätkä välttämättä sisällä muita lainakuluja, kuten lainasta perittävää avausmaksua tai tilinhoitokuluja.

Palvelumme avulla onnistuu myös vakuudeton lainojen yhdistäminen. Kilpailuta sinulle paras vakuudeton yhdistelylaina ja säästä vuodessa jopa tuhansia euroja.

Kuinka paljon lainaa voin hakea lainaa?

vakuudeton pikalainaSe, kuinka paljon lainaa voit hakea, riippuu pitkälti siitä, miten suurta lainasummaa tarvitset. Voit vapaasti hakea lainaa niin suurella lainasummalla kuin itse haluat, mutta mikäli lainan kuukausierä on tulotasoosi nähden liian suuri, on hyvin todennäköistä, että luotonmyöntäjät hylkäävät lainahakemuksen.

Jos esimerkiksi haet lainaa ilman vakuuksia 20000 €, mutta luotonmyöntäjä arvioi, että omat tulosi eivät ole riittävät lainanlyhennyksiin, se voi tarjota sinulle lainaa myös tätä pienemmällä summalla. Parantaaksesi mahdollisuuksia lainan saamiseen, voit laskea lainasummaa hakemalla esimerkiksi 50 000 euron lainaa, tai vastaavasti hakemalla lainaa yhdessä rinnakkaishakijan, kuten avo- tai aviopuolison kanssa.

Kun haet lainaa vertailupalvelumme kautta, laske lainalaskuria hyödyntäen, paljonko lainasi kuukausierä tulee suurin piirtein olemaan. Syötä lainalaskuriin sopiva laina-aika ja lainasumma, ja laske, paljonko vakuudeton laina tulisi esimerkkikoron myötä maksamaan. Jos tarvitset esimerkiksi 10 000 euron lainaa, voit syöttää lainalaskuriin kyseisen summan ja säätää sitten laina-aikaa nähdäksesi, kuinka suuri kuukausierä lainalle syntyy.

Lainaa ilman vakuuksia: Täytä lainahakemus verkossa

Hae laina ilman vakuuksia palvelumme kautta milloin itse haluat. Lainahakemus on avoinna vuorokauden ympäri ja monet yhteistyökumppaneistamme käsittelevät saapuvia lainahakemuksia usein jopa toimistoaikojen ulkopuolella.

Jos haet lainaa aamulla, voit saada alustavan lainatarjouksen jo muutamien minuuttien päästä. Hyväksy lainatarjous kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla ja vakuudeton laina voidaan siirtää tilillesi jopa saman vuorokauden sisällä.

Täytä hakemus ilmaiseksi vertailupalvelussamme

Kun haet lainaa vertailupalvelumme kautta, kilpailutamme ja vertailemme vakuudettomat lainat puolestasi täysin ilmaiseksi. Lainahakemuksen lähettäminen ei myöskään edellytä sinua ottamaan lainaa, jos lainan korko ei vastaa odotuksiasi.

Täytä hakemus ja hae vakuudetonta lainaa täysin ilman sitoumuksia!

10 000 euroa lainaa kilpailukykyisellä korolla

Kun kilpailutat vakuudettomat lainat vertailupalvelussamme, etsimme sinulle aina kilpailukykyisellä korolla varustetun lainan. Vertailemme vakuudettomia lainoja puolueettomasti, joten saat aina ajankohtaiset lainatarjoukset parhailta yhteistyökumppaneiltamme heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lainan todellinen vuosikorko on huomioitu kaikissa lainatarjouksissa, joten tiedät aina varmasti, mitä tuleva vakuudeton laina tulee sinulle maksamaan. Näet kaikki lainakulut selkeästi eriteltyinä, joten halutessasi voit vertailla lainoja myös itse ja päättää tämän pohjalta, mikä lainatarjous on mielestäsi kaikkein paras.

Vertailupalvelumme järjestää vakuudettomat lainat puolestasi selkeään järjestykseen, josta näet aina edullisimman lainan ensimmäisenä. Hae esimerkiksi lainaa ilman vakuuksia 10000 € ja kilpailutamme sinulle lainatarjoukset halvimmasta kalleimpaan.

Rahat tilille jo saman päivänä

Hajosiko pesukone yllättäen? Vai tarvitseeko autosi kenties uudet talvirenkaat?

Vakuudeton laina soveltuu erinomaisesti myös äkilliseen rahantarpeeseen, sillä voit parhaimmillaan saada rahat tilille saman tien. Voit hakea vertailupalvelumme kautta 2 000 – 70 000 eurolla lainaa 1–15 vuoden joustavalla maksuajalla.

Lainojen kilpailuttaminen onnistuu palvelussamme samalla, kun haet lainaa, koska lainahakemuksen lähettäminen aloittaa automaattisesti lainojen vertailun.

Näin ollen, vaikka lainalle olisi suuri tarve, kilpailutamme parhaat vakuudettomat lainat hetkessä, eli sinun ei tarvitse jättää lainojen vertailua missään nimessä välistä, vaikka lainantarve olisi kuinka akuutti tahansa.

Näin haet lainaa vertailupalvelumme avulla

Lainojen hakeminen käy vertailupalvelussamme helposti ja nopeasti:

  1. Täytä lainahakemus ja valitse haluamasi lainasumma – jos haluat hakea 10 000 euroa lainaa, valitse lainahakemukseen kyseinen lainasumma. Valitse sitten lainalle sopiva laina-aika. Hae vertailupalvelussamme lainaa 70 000 asti ja saat lainallesi jopa 15 vuotta maksuaikaa.
  2. Tarkista lainahakemuksen tiedot ja lähetä hakemus.
  3. Kilpailutamme vakuudettomat lainat puolestasi. Voit saada ensimmäiset lainatarjoukset heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.
  4. Tutustu lainatarjouksiin, tarkista lainan korko ja lue lainaehdot huolellisesti läpi.
  5. Hyväksy valitsemasi vakuudeton laina, jolloin rahat voidaan siirtää tilillesi heti.

Jotta voimme löytää sinulle parhaat vakuudettomat lainat yhteystyökumppaniemme joukosta, on tärkeää, että täytät lainahakemuksen huolellisesti. Tarkista, että täyttämäsi tiedot ovat oikein ennen kuin lähetät lainahakemuksen.

Näin luotonmyöntäjien tarjoama korko vastaan mahdollisimman hyvin hakemaasi lainasummaa.

Etsitkö lainaa yritykselle? Kilpailuta yrityslainaa ilman vakuuksia ja löydä paras rahoitus yritystä varten.