Vakuudeton yhdistelylaina - Kilpailuta yhdistelylainat

Kilpailuta vakuudeton yhdistelylaina. Kilpailutamme yhdistelylainat puolestasi yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Vakuudeton lainojen yhdistäminen - Yhdistä lainat ilman vakuuksia

vakuudeton yhdistelylainaEtsitkö edullista lainaa ilman vakuuksia kalliiden pienlainojen ja kulutusluottojen yhdistämiseen? Muista kilpailuttaa myös yhdistelylainat ennen lainasopimuksen allekirjoittamista! Kilpailuttamalla vakuudettomat lainat vertailupalvelussamme voit löytää itsellesi edullisimmalla korolla varustetun yhdistelylainan, alkaen vain 4,19%.

Käyttäjät voivat hakea lainojen vertailupalvelussamme 2000 – 70 000 euroa vakuudetonta lainaa 1–15 vuoden maksuajalla. Kilpailutamme parhaat lainatarjoukset jopa yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken yhdellä hakemuksella. Yhdistä kalliit pienlainat ja kulutusluotot yhdeksi isommaksi lainaksi jo tänään!

Millainen laina yhdistelylaina on?

Yhdistelylaina ilman vakuuksia on lainatuote, joka on suunnattu nimensä mukaisesti lainojen yhdistämiseen. Yhdistämällä pienet kalliit lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, voit säästää lainakuluissa parhaimmillaan satoja euroja vuodessa. Tämä siksi, että lyhentäessäsi useampia lainoja samanaikaisesti, joudut maksamaan lainakuluja kaikista lainoistasi erikseen. Esimerkiksi tilinhoitokulut voivat olla lainasta riippuen noin 5–10 euroa kuussa, eli pelkästään näiden yksittäisten kulujen kattamiseen voi esimerkiksi viittä luottoa lyhentäessä kulua jo 50 euroa ylimääräistä rahaa joka kuukausi. Kun yhdistät nykyiset lainasi uudella yhdistelylainalla, maksat lainakuluja vain yhdestä lainasta.

Edullinen yhdistelylaina ilman vakuuksia

Vakuudettoman yhdistelylainan saamiseksi sinun ei tarvitse esittää luotonmyöntäjälle erillisiä vakuuksia tai lainantakaajaa. Voit hakea vakuudetonta lainaa helposti verkossa jopa täysin ilman liitteitä, sillä monet pankit ja rahoituslaitokset myöntävät yhdistelylainaa pelkkien luottotietojen perusteella. On kuitenkin tärkeää, että tarkistat tarkemmat ehdot lainan saamiselle aina siltä luotonmyöntäjältä, jolta aiot hakea lainaa.

Vakuudettoman yhdistelylainan laina-aika

Vakuudettoman yhdistelylainan laina-aika kannattaa sovittaa mahdollisimman hyvin omiin tuloihin. Koska yhdistelylainan pääasiallisena tarkoituksena on tasapainottaa omaa taloutta ja järjestää raha-asioita parempaan kuntoon, ei yhdistelylainan ottaminen saisi missään nimessä olla syynä uuteen velkaantumiseen.

Vakuudettoman yhdistelylainan laina-aika riippuu pitkälti haettavasta lainasummasta. On tärkeää, että saat keskitettyä yhdistelylainan alle kaikki kalliit pienlainat, sillä mikäli yhdistelylainan ulkopuolelle jää yksikin kallis laina, joudut maksamaan siitä lainakuluja niin pitkään, kunnes lainapääoma on maksettu kokonaisuudessaan pois.

Paljonko voin saada yhdistelylainaa?

Ennen yhdistelylainan hakemista on syytä laskea tarkkaan, paljonko lainaa tarvitset nykyisten lainojen yhdistämiseen. Jokainen luotonmyöntäjä käsittelee lainahakemuksesi asiakaskohtaisesti, joten voit myös saada yhdeltä pankilta suuremman lainasumman kuin toiselta.

Hae riittävän suurta lainasummaa, jotta saat keskitettyä kaikki nykyiset lainasi uuden lainan alle. Voit hakea vertailupalvelumme kautta yhdistelylainaa 2000 – 70 000 euroa joustavalla 1–15 vuoden maksuajalla. Laina-aika kannattaa suhteuttaa mahdollisimman hyvin haettavaan lainasummaan, sillä liian lyhyt laina-aika voi aiheuttaa lainan takaisinmaksun aikana vaikeuksia, kun taas pitempi laina-aika laskee kuukausierää, mutta toisaalta taas lainakulut nousevat suuremmiksi.

Selvää säästöä yhdistelylainaa hakemalla

Asiakkaanamme säästät yhdistelylainan avulla selvää rahaa. Kun kilpailutat yhdistelylainat vertailupalvelumme kautta, säästät sekä lainakuluissa että löydät itsellesi entistä edullisemmalla korolla varustetun yhdistelylainan. Yhteistyökumppaniemme joukossa toimii jopa yli 30 rahoitusmarkkinoiden ammattilaista ja tavoitat vertailupalvelumme kautta parhaat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Yhdistelylainan saamiseksi sinun tulee täyttää luotonmyöntäjän asettamat ehdot. Jokaisella pankilla ja rahoituslaitoksella on oikeus määritellä omat ehdot lainan saamiseksi, mutta yleensä nämä ehdot ovat luotonmyöntäjien kesken varsin samanlaiset. Yhdistelylainaa voidaan normaalisti myöntää kaikille vähintään yli 18-vuotiaille Suomessa pysyvästi asuville henkilöille, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset kuukausitulot.

Kuukausitulojen suuruus riippuu pitkälti haettavasta lainasummasta ja laina-ajan pituudesta – mitä suuremmat tulot, sitä suurempaa lainasummaa on mahdollista hakea. Esimerkiksi, jos tarvitset yhdistelylainaa 60 000 euroon asti, tällöin luotonmyöntäjä todennäköisesti edellyttää sinulta myös suhteellisen hyviä kuukausituloja. Asiakaskohtaiset lainasummat ja lainaehdot neuvotellaan kuitenkin lainaa myöntävän pankin kanssa keskenään, joten me emme voi lainojen vertailupalveluna vaikuttaa siihen, kuinka paljon sinulle voidaan myöntää lainaa.

Sinulta voidaan lisäksi edellyttää lainahakemuksessa muita tietoja, jos esimerkiksi haet yhdistelylainaa yritykseen käyttöön, sinun tulee täyttää lainahakemukseen yrityksen y-tunnus. Toisin sanoen myös yritys voi saada yhdistelylainaa, jos sille on kertynyt useampia lainoja maksettavaksi.

Yhdistelylainan todellinen vuosikorko

Kun kilpailutat lainat lainojen vertailupalvelumme kautta, selvität aina lainan todellisen vuosikoron, joka huomioi kaikki lainaan liittyvät kulut nimelliskoron ohella. Monet luotonmyöntäjät mainostavat lainatuotteidensa ohessa pelkkää nimelliskorkoa, mikä voi saada lainan näyttämään ensisilmäyksellä edulliselta, mutta kun lainaan lisätään todellinen vuosikorko eli muut lainakulut, kuten avausmaksu, tilinhoitokulut ja palvelumaksut, lainan todellinen vuosikorko voi hetkessä nousta todella kalliiksi. Näin voi käydä erityisesti vakuudettomien lainojen tapauksessa, joten on erittäin tärkeää, että vertaat yhdistelylainat huolellisesti täyttämällä helpon hakemuksen vertailupalvelussamme.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Vakuudeton lainojen yhdistäminen tapahtuu käytännössä niin, että maksat uudella lainallasi vähintään kaikki kalliit pienlainat pois. Yhdistelylainan alle kannattaa keskittää kalliiden pienlainojen lisäksi pienlainat muun muassa kulutusluotot, osamaksut ja luottokorttivelka. Jos sinulla on esimerkiksi erittäin edullisella korolla haettu asuntolaina tai opintolaina, tällöin lainoja ei välttämättä kannata yhdistää uuden lainan alle, jos nykyisissä lainoissa on edullisempi korko.

Joissakin tapauksissa pankki, josta yhdistelylainaa on saatu, voi myös maksaa nykyiset lainasi puolestasi pois. Tällöin sinun tulee kuitenkin toimittaa pankille tarkat tiedot kaikista niistä lainoista ja veloista, jotka haluat maksaa pois. Kun vanhat lainat on maksettu alta pois, voit keskittyä lyhentämään uutta lainaa, jolloin maksat myös lainakuluja vain yhdestä lainasta.

Yhdistelylainaa luottotiedottomalle

Yhdistelylaina on monissa tapauksissa erittäin hyödyllinen laina, sillä yhdistelylainan avulla pääset kerralla eroon kalliista pienlainoista, jotka saattavat johtaa oman henkilökohtaisen talouden epätasapainoon. Sen lisäksi, että säästät yhdistelylainan avulla selvää rahaa, myös omien menojen suunnitteleminen on huomattavasti helpompaa, koska lyhennät useampien lainojen sijaan yhtä lainaa.

Koska yhdistelylaina on laina muiden joukossa, sinun on täytettävä muutamia tärkeitä ehtoja lainan saamiseksi. Laina ilman vakuuksia on luotonmyöntäjälle merkittävän riskiluokan laina, jonka vuoksi pankit ja rahoituslaitokset edellyttävät hakijoilta puhtaita luottotietoja lähes ilman poikkeuksia. Tästä syystä luottotiedoton ei valitettavasti voi hakea vakuudetonta lainaa. Tässä tapauksessa on suositeltavaa kääntyä esimerkiksi Takuusäätiön puoleen, jolloin sinulle voidaan myöntää lainantakauksen pankkilainaa varten.

Lainojen yhdistämisen edut

Lainojen yhdistämisen kautta voit saada rahallista etua. Kalliiden pienlainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi auttaa tasapainottamaan henkilökohtaista taloutta monella eri tapaa:

  1. Yhdistämällä kalliit pienlainat ja kulutusluotot yhdeksi lainaksi, sinulle jää maksettavaksi vain yksi laina ja tätä myötä vain yhdet lainakulut – näin sinun ei tarvitse murehtia lukuisten tilinhoitokulujen tai myöhässä maksettujen kuukausierien maksumuistutusten maksamisesta.
  2. Saat todennäköisesti suuremmalle yhdistelylainalle kilpailukykyisemmän korkoprosentin kuin vaikkapa pienemmälle pikavipille.
  3. Voit neuvotella uudelle lainalle joustavammat maksuehdot, jolloin lainan takaisinmaksuaika ei vedä omaa henkilökohtaista taloutta liian kireälle.
  4. Jos lainan takaisinmaksussa ilmenee kuitenkin syystä tai toisesta ongelmia, on huomattavasti helpompaa neuvotella aikataulun tai lainaerän muutoksista yhden kuin useamman eri luotonmyöntäjän kanssa.

Yhdistelylainaa nopeasti

Etsitkö yhdistelylainaa nopeasti? Yhdistelylaina ilman vakuuksia voidaan maksaa tilillesi nopealla aikataululla, jos lähetät hakemuksen ajoissa. Voit hakea yhdistelylainaa vertailupalvelumme kautta vuorokauden ympäri, mutta on hyvä pitää mielessä, että luotonmyöntäjät voivat maksaa lainan tilillesi kello 7–23 välillä. Jos siis haet lainaa ja hyväksyt lainatarjouksen tämän aikarajan sisällä, on hyvin todennäköistä, että voit saada yhdistelylainan hyvinkin nopeasti maksettuna tilillesi.

Jätä hakemus meille jo aamulla, jolloin kilpailutamme parhaat lainatarjoukset ja voit hyväksyä parhaan lainatarjouksen allekirjoittamalla lainasopimuksen välittömästi. Emme suosittele jättämään kilpailutusta välistä, vaikka lainantarve olisi miten suuri, sillä me kilpailutamme yhdistelylainat kattavasti jopa yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen joukosta jopa muutamissa minuuteissa. Itse lainojen kilpailutus ei siis vie juurikaan aikaa!

Miksi yhdistelylainojen kilpailuttaminen on kannattavaa?

Yhdistelylainojen ja minkä tahansa muun lainan kilpailuttaminen on kannattavaa aina, sillä tällä tavalla selvität yhdellä lainahakemuksella lukuisten luotonmyöntäjien lainatarjoukset, eli millä korolla saat miltäkin pankilta lainaa. Erot luotonmyöntäjien välillä tulevat esille juuri lainojen vertailun kautta, sillä voit saada erilaisilla lainaehdoilla varustettua lainaa eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, vaikka tiedot lainahakemuksessa olisivat täsmälleen samat.

Kun kilpailutat lainat vertailupalvelussamme, näet vertailukoneen kokoamasta taulukosta aina, mikä lainan kokonaiskustannus on. Lainojen todellinen vuosikorko on aina huomioitu vertailussamme, joten löydät yhteistyökumppaniemme joukosta yhdistelylainan ilman ikäviä piilokuluja, eli maksat vain sen verran korkoa ja kuluja lainasta, kun olet lainasopimuksessa hyväksynyt.

Yhdistelylainaa ilman sitoumuksia

Vertailupalvelumme kautta voit halutessasi kilpailuttaa esimerkiksi vakuudettomat yhdistelylainat 60 000 euroon asti ilman sitoumuksia, eli mikäli yhteistyökumppaniemme tekemät lainatarjoukset eivät miellytä, voit jättää lainahakemuksen sikseen. Suurin osa lainatarjouksista on voimassa 7–30 päivän ajan, joten voit rauhassa tutustua lainatarjousten sisältöön ja lainaehtoihin.

Kun löydät itsellesi sopivan lainan, voit hyväksyä lainaehdot helposti verkossa ja allekirjoittaa lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla. Näin maksat vanhat kalliit lainat kerralla pois ja keskityt lyhentämään yhtä lainaa. Täytä ilmainen lainahakemus jo tänään ja hae 2000 – 70 000 euroa vakuudetonta lainaa, korko lainallesi alkaen vain 4,19%.

Näin haet lainojen yhdistämistä vertailupalvelussamme

Yhdistelylaina voi tuoda omaan talouteen suurta helpotusta! Lainojen hakeminen on vertailupalvelumme kautta todella helppoa ja nopeaa, noudata vain seuraavia yksinkertaisia vaiheita:

  1. Valitse lainasumma, takaisinmaksuaika ja sopiva kuukausierä
  2. Täytä hakemus
  3. Lähetä hakemus ja odota lainatarjouksia
  4. Valitse lainatarjousten joukosta paras yhdistelylaina
  5. Tarkista lainan vuosikorko ja hyväksy yhdistelylaina kätevästi verkossa
  6. Lähetä tarvittavat liitteet luotonmyöntäjälle ja yhdistelylaina voidaan maksaa tilillesi jopa saman vuorokauden sisällä.

Yhdistä 2000 – 70 000 euroa kilpailukykyisellä korolla

Kun haet yhdistelylainaa, pyri selvittämään jo ennen lainahakemuksen jättämistä, paljonko nykyisten lainojen ja velkojen yhteenlasketut kustannukset ovat. Esimerkiksi, jos sinulle on kertynyt yhteensä 60 000 euroa lainoja korkokustannukset mukaan lukien, sinun tulisi tällöin hakea yhtä suurta lainasummaa, mutta jonka korkokustannukset ovat nykyisiä lainoja pienemmät.

Näin pystyt helposti vertaamaan uuden lainan korkokustannuksia nykyisten lainojen yhteenlaskettuihin kustannuksiin ja varmistat, että uusi yhdistelylaina tulee aidosti edullisemmaksi. Myös yhdistelylaina voi siis tulla kalliiksi, jos et muista vertailla lainoja huolellisesti toisiinsa. Kilpailuttamalla yhdistelylainat vertailupalvelussamme, etsimme sinulle markkinoiden kilpailukykyisimmän koron alkaen 4,19%.

Yhdistä lainat kaikki lainat - Vain yksi laina, yhdet kulut

Yhdistelylaina on oman talouden järjestelyyn suunnattu laina, joka voi auttaa helpottamaan velkataakkaa, mutta ei ratkaise sitä ainakaan yhdessä yössä. On hyvä pitää mielessä, että yhdistelylaina auttaa järjestelmään raha-asioita paremmalle tolalle, mutta uuden velkaantumisen ehkäisemiseksi on hyvä etsiä syitä sille, mistä liian monen velan ottaminen on saanut alkunsa.

Analysoimalla rahan käyttöä ja pohtimalla oman talouden kantokykyä, saat enemmän etua myös yhdistelylainasta, jolloin tulevaisuuden velkataakkaakin voidaan paremmin välttää.

Milloin lainat kannattaa yhdistää?

Sille, milloin lainat kannattaa yhdistää, ei ole yhtä tarkkaa vastausta, mutta pääasiallisesti lainojen yhdistämistä tulee harkita viimeistään silloin, kun nykyisten lainojen lainakustannukset ovat kasvaneet niin suuriksi, että lainojen pääoma ei lainanlyhennystenkään myötä lyhene tuntuvasti, koska suurin osa rahoista uppoaa korkojen ja kulujen maksuun.

Yleensä yhdistelylainan tarvetta kannattaa pohtia jo ennen kuin lainojen takaisinmaksun yhteydessä alkaa esiintyä suurempia haasteita. Koska lainan hakeminen ja lainojen kilpailutus on vertailupalvelumme kautta täysin ilmaista, voit kilpailuttaa lainat myös silloin, kun et ole vielä täysin varma siitä, aiotko ottaa lainan. Voit esimerkiksi kokeilla kilpailuttaa lainat 60 000 euroon saakka ja katsoa, millaisilla korkokuluilla voisit saada lainaa ja millainen kuukausierä lainassa on.

Yhdistä lainoja ja säästä luoton kustannuksissa

Lyhentämällä vain yhtä lainaa sinulla on usein mahdollisuus säästää vuodessa vähintään kymmeniä, mutta usein jopa satoja euroja luoton määrästä ja laina-ajasta riippuen. Jos saat lainallesi entistä edullisemman koron, lainan takaisinmaksu kannattaa säätää hieman lyhyemmäksi, mikäli mahdollista, jolloin säästät lainakustannuksissa entistä enemmän rahaa.

Laske lainalaskurimme avulla lainallesi suuntaa-antava esimerkkikorko, jolloin näet, paljonko lainasi kuukausierä ja takaisinmaksuaika ovat. Jos haluat laskea kuukausierän 60 000 euron yhdistelylainalle esimerkkikoron avulla, sinun tulee vain syöttää lainalaskuriin 60 000 euroa sekä haluamasi takaisinmaksuaika aina 15 vuoteen saakka.

Täytä ilmainen lainahakemus & yhdistä lainat

Lainahakemuksen lähettäminen vertailupalvelumme kautta aloittaa automaattisesti lainojen kilpailutuksen. Kaikki yhteistyökumppanimme vastaanottavat lainahakemuksen, mutta et välttämättä saa lainatarjouksia kaikilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Järjestämme parhaat lainatarjoukset selkeään paremmuusjärjestykseen ja mikäli löydät tarjousten joukosta mielenkiintoisen lainatuotteen, voit hyväksyä tarjouksen suoraan verkossa.

Kilpailuttamalla yhdistelylainat vertailupalvelussamme, saat aina ajankohtaisia ja läpinäkyviä tarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Kaikki lainatarjoukset pitävät sisällään kaikki korkokustannukset ilman ikäviä piilokustannuksia. Sinun ei tarvitse vertailla lainatarjouksia itse, sillä vertailukoneemme tekee sen automaattisesti kilpailutuksen yhteydessä. Mikäli yhdenkään lainatarjouksen korkotaso ei vastaa odotuksiasi, sinun ei tarvitse tehdä mitään ja lainatarjoukset raukeavat automaattisesti.

Lainojen yhdistäminen sopivalla kuukausierällä ja joustavalla takaisinmaksuajalla

Löydä paras kuukausierä yhdistelylainallesi säätämällä lainasummaa ja laina-aikaa omaan talouteesi sopiviksi. Kuukausierän tulisi olla tarpeeksi suuri, jolloin laina lyhenee mahdollisimman nopeassa aikataulussa, mutta toisaalta myös tarpeeksi pieni, että lainanlyhennysten jälkeen rahaa jää vähintään pakollisten ja juoksevien kulujen kattamiseen.

Turvaa lainan takaisinmaksuun tuo myös tieto siitä, että sinulla on mahdollisuus neuvotella lainallesi uusi maksuaikataulu, jos lyhennysten aikana elämäntilanteesi yllättäen muuttuu. Esimerkiksi työttömyys, sairastuminen, avioero tai lapsen syntymä voivat muuttaa vakaan elämäntilanteen yllättäen, jolloin lainan takaisinmaksun suhteen voi alkaa esiintyä vaikeuksia. Lisäksi nämä ovat sellaisia tapahtumia, joita on hyvin vaikeaa ennustaa etukäteen.

Yhden luotonmyöntäjän kanssa neuvotteleminen uudesta maksuaikataulusta onkin huomattavasti helpompaa. On suositeltavaa olla yhteydessä luotonmyöntäjään heti, kun tiedät, että lainanlyhennys tuottaa ongelmia. Lisäksi, mitä nopeammin ilmoitat tilanteestasi luotonmyöntäjälle, sitä suuremmalla todennäköisyydellä maksueriin voidaan tehdä muutoksia.

Yhdistä lainat verkossa

Lainojen yhdistäminen voi onnistua suoraan omassa pankissa, mutta yksi hyvä tapa löytää itselleen kaikkein edullisimmalla korolla varustettu yhdistelylaina, on kilpailuttaa lainat verkossa. Usein lainojen kilpailutus on myös kaikkein tehokkain keino löytää edullisin laina, sillä vertailukoneemme kilpailuttaa yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen joukosta parhaat lainatarjoukset jopa minuuteissa. Voit siis vastaanottaa ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi sen jälkeen, kun olet lähettänyt lainahakemuksen. Muista lähettää hakemuksesi ajoissa, jos haluat, että lainarahat maksetaan tilillesi mahdollisimman pian.

Kilpailuttamalla lainat vertailupalvelumme kautta, autamme sinua säästämään lainasi korkokustannuksissa vähintään kymmeniä euroja, mutta usein todelliset säästöt voivat nousta jopa satoihin euroihin, jos velkaa on kertynyt huomattavia summia. Täytä ilmainen lainahakemus verkossa jo tänään ja yhdistä kalliit pienlainat ja kulutusluotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.