Yrityslainaa ilman vakuuksia - Kilpailuta vakuudeton yrityslaina

Kilpailuta yrityslainaa ilman vakuuksia. Hae lainaa yritykselle jopa 8 miljoonaa euroa.

Hae yrityslaina ilman vakuuksia

yrityslainaa ilman vakuuksiaJos sinun on kasvatettava yritystäsi nopeasti tai jos sinulla on äkillisiä, lyhytaikaisia menoja, vakuudeton yrityslaina voi olla hyvä vaihtoehto. Tämäntyyppinen laina ei edellytä, että asetat vakuudeksi mitään omaa omaisuuttasi, joten se voi olla nopea ja helppo tapa saada tarvitsemasi rahat.

Joissakin tapauksissa pankin myöntämä yrityslaina ei riitä. Näissä tapauksissa yritys voi saada vakuudetonta lainaa.

Tämä laina eroaa pankkilainasta, koska yrityksen ei tarvitse antaa vakuuksia. Tällaisen lainan korko on kuitenkin yleensä korkeampi.

Viime vuosina pankit ovat tiukentaneet lainaehtojaan, ja monet yksityiset rahoituslaitokset ovat tulleet markkinoille. Voit nyt hakea vakuudetonta yrityslainaa kymmeniltä eri lainanantajilta Suomessa.

Mistä saat lainaa yritykselle pienimmällä korolla?

vakuudetonta yrityslainaaJos olet yrittäjä, joka etsii rahaa yrityksen perustamiseen, tärkein kysymys on luultavasti se, mistä löydät parhaan yrityslainan. Lainalla pitäisi olla hyvät ehdot, kuten alhainen korko.

Pankkien lainaehdot ovat kuitenkin kiristyneet, eivätkä kaikki yritykset voi saada pankista yrityslainaa.

On olemassa useita syitä, joiden vuoksi yritys ei välttämättä pysty saamaan vakuudellista yrityslainaa. Yrityksen kannattavuus ei ehkä ole riittävän korkea tai sillä ei ole riittävästi vakuuksia lainan vakuudeksi.

Jos näin on, vakuudeton yrityslaina voi olla vaihtoehto, mutta on tärkeää selvittää, mikä vaihtoehto on edullisin.

Kun kaksi eri henkilöä hakee lainaa samalta lainanantajalta, heille saatetaan tarjota hyvin erilaisia korkoja. Vaikka kahden yrityksen taloudellinen tilanne olisi samanlainen, niiden tarjoaman lainan ehdot voivat olla erilaiset.

Yhden yrityksen halvin laina ei välttämättä ole halvin toiselle yritykselle. Tietenkin yritys, joka on jo aiemmin osoittanut takaisinmaksukykynsä, saa paremmat ehdot kuin uudempi yritys, joka on vielä käynnistysvaiheessa.

Riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa tarvitset, kannattaa aina kysyä useammalta kuin yhdeltä yrityslainan tarjoajalta.

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia ja kiinteällä korolla

yrityslaina ilman takaajaa tai vakuuksia
Jotkut lainanantajat tarjoavat myös yrityslainoja, jotka eivät edellytä vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että sinun on maksettava kiinteä summa joka kuukausi lainaamasi summan lisäksi.

Tämäntyyppisten lainojen vertailu on periaatteessa helppoa, mutta muutama asia on pidettävä mielessä.

  • Varmista, että tarkistat takaisinmaksettavan summan ja takaisinmaksuehdot. Jos esimerkiksi otat yrityslainan kuudeksi kuukaudeksi, mutta haluat maksaa viimeisen erän pois neljännen kuukauden lopussa, sinun on varmistettava, että laskutus päättyy silloin eikä jatku kahden viimeisen kuukauden ajan.
  • Sinun on myös tarkistettava mahdolliset piilokulut, kuten avausmaksut tai laskutuslisät. Monet vakuudettomat yrityslainat eivät sisällä näitä kuluja, mutta jotkut sisältävät. Muista siis lukea ehdot ja hinnastot huolellisesti läpi.
  • Siksi on tärkeää hakea lainatarjouksia useilta rahoituslaitoksilta samanaikaisesti.

Yhden verkkohakemuslomakkeen täyttäminen vie muutaman minuutin, joten yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa. Tämä prosessi on paljon nopeampi kuin lainan hakeminen pankista.

Voit löytää halvimman yrityslainan kilpailuttamisen jälkeen.

Kilpailuttamalla löydät yritykselle lainaa ilman vakuuksia

kilpailuta yrityslainaa ilman vakuuksiaVoit hakea yrityslainaa ilman liitteitä. Luotonantajat tarkistavat yrityksesi taloudelliset tiedot Y-tunnuksesi avulla.

Yrityslainaa voi saada useilla eri tavoilla. Voit täyttää hakemuksen lainanantajan verkkosivuilla. Luottopäätökset tulevat yleensä muutamassa minuutissa.

Jos käytät samaa pankkia kuin lainanantaja ja haet lainaa virka-aikana, saatat saada rahat tilillesi heti. Voit allekirjoittaa luottosopimuksen verkkopankkitunnuksillasi.

Voit hakea yrityslainaa ilman vakuuksia mihin vuorokauden aikaan tahansa, eikä se maksa sinulle mitään eikä sinun tarvitse sitoutua mihinkään.

Monet tietävät, että vakuudettomien yrityslainojen korot voivat olla hyvin korkeita. Siksi on niin tärkeää, että yrityslainaa kannattaa etsiä ja lukea sopimusehdot huolellisesti.

Tämä koskee myös takaisinmaksua ja mahdollisia piilokuluja.

Vakuudeton yrityslaina sopii useimmille yrityksille

Jotkut yritykset voivat saada yrityslainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että yrityksen ei tarvitse luopua mistään omaisuudesta tai varallisuudesta saadakseen lainaa.

On kuitenkin tärkeää huomata, että useimpien yritysten on annettava vakuus saadakseen yrityslainaa.

Ennen kuin rahoituslaitos myöntää yritykselle lainan, se tarkistaa yrityksen luottokelpoisuuden. Lainan saaminen edellyttää, että yritys on toiminut vähintään kaksi kuukautta, sen vuotuinen liikevaihto on yli 50 000 euroa, se on rekisteröity Suomessa ja sinä (omistaja) olet hoitanut yrityksen taloutta asianmukaisesti.

Jos yritykselläsi on verovelkoja tai maksurästejä, et voi saada lainaa.

Yrityslaina auttaa kasvussa ja tiukassa paikassa

Yritykset voivat hakea vakuudetonta lainaa kahdesta syystä.

  1. Ensimmäinen syy on, jos yritys tarvitsee rahaa äkilliseen menoon.
  2. Toinen syy on se, että yritys kasvaa nopeasti, mutta sen kassavirta ei ole vielä pysynyt kasvussa mukana.

Viime vuosina vakuudettomien yrityslainojen suosio on kasvanut, koska perinteiset pankit ovat vähentäneet halukkuutta rahoittaa uusia yrityksiä.

Vakuudettoman yrityslainan avulla yritys voi ennakoida kustannuksia, palkata lisää työntekijöitä, piristää kasvua tai käyttää sitä laitteiden hankintaan.

Monet yritykset ottavat pankeista vakuudellisia lainoja. Jos tarvittava summa ei kuitenkaan ole suuri tai jos yritys on uusi, laina, vakuudeton tai ilman takaajia verkkoluotonantajalta voi olla hyvä vaihtoehto.

Tämäntyyppinen laina on joustavampi kuin pankkilaina, ja jos rahaa tarvitaan edelleen lisää, sitä voidaan täydentää toisella lainalla, jonka korko on korkeampi mutta joka maksetaan nopeasti takaisin.

Lainan hakeminen voi olla hyvä vaihtoehto pienille ja keskisuurille yrityksille, kun ne tarvitsevat rahaa nopeasti. Monilla toimialoilla asiakkailla on pitkät maksuajat, joten rahat eivät virtaa nopeasti yrityksen kassaan.

Lyhytaikainen laina voi olla hyödyllinen esimerkiksi silloin, kun pieni yritys on saanut uusia tilauksia, mutta ei ole vielä saanut maksuja vanhoista sopimuksista. Tällöin yritys voi hakea lyhytaikaista lainaa maksaakseen vanhat sopimukset pois muutamassa kuukaudessa.

Voit hakea yrityslainaa verkossa monista eri paikoista. Voit vertailla saamiasi korkoja nähdäksesi, onko kyseessä hyvä tarjous.

Jos et pidä korosta, sinun ei tarvitse ottaa lainaa. Yrityksellesi ei aiheudu kustannuksia, jos et ota lainaa. Kun arvioit lainatarjousta, on tärkeää ymmärtää, että lainanantaja ansaitsee rahaa sopimuksella.

Jos he eivät tienaa paljon rahaa lainaamalla sinulle, heidän ei kannata ottaa riskiä lainan antamisesta sinulle.

Jos päätät harjoittaa yritystoimintaa toiminimellä, on tärkeää muistaa, että olet taloudellisesti vastuussa yrityksen veloista koko omaisuudellasi. Lainaamasi rahat on maksettava takaisin sovitussa ajassa korkoineen.